aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ne icin master yapmak istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yatırım şirketlerinin asset management kısmında fixed income/derivatives/fx desklerde başlarında 4-5 tane ekran olan traderlardan olmak istiyorum, master yaparsam bu tarz bir işte çalışma olasılığım daha da yükselir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 allure sen ne mezunuydun? 2-3 sene güzel iş tecrüben olcaksa işe girsene zaten direkt madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 koç'ta ekonomi okuyorum, şubatta mezun olacağım. 2-3 sene güzel iş tecrübem olursa dedim zaten, olup olmayacağına emin değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Bende vize başvurumu yolladım new yorka, şimdi kardeşimle beraber heyecanla bekliyoruz. http://www.google.co.uk/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=WC1B+5JX&sll=50.824343,-0.137248&sspn=0.00961,0.019248&ie=UTF8&hq=&hnear=London+WC1B+5JX,+United+Kingdom&z=16 Okulun adresi bu sanırım. Bu bölge ne diye geçiyor acaba ? Gumtreeden ev felan bakmaya başlayacağım zira. Bide burdaki fiyatlar haftalık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 O bölge aşırı pahalı. Camden ilçesine bağlı orası. 1. Zone. Fiyatlar çok yüksek. Zone 2 de veya Zone 3 de ev bak bence. Okulun yanında stüdyo ev kiralayacaksan mesela aylık 2000 pound gözden çıkarman lazım en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 british museum'un hemen karsisinda bir yurt var. az erkek ogrenci aliyorlar fakat sansini deneyebilirsin. su an dolu olmasi muhtemel tabi. haftalik 90 pound olmasi lazim. yeri mukemmel ve bu gosterdigin yere baya yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Burda 1000 dolar veriyordum aylık kötü bir stüdyo otele. O yüzden 1200 dolara kadar çıkabilirim. Ama 2000 pound, çalışmayacağım için imkansız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 O bölge Russel Square diye geçmiyorsa Holborn diye geçiyordur. Sen direk central line üzerinden doğuya doğru bakmaya başla bence. Ulaşımın çok kolay olur Whitechapel'da falan ev tutsan. Zone 1 gibi güzel yerler değil tabii ama baya bir eğlenceli. Chancery Lane'de bazen ucuza evler çıkabiliyor. Yine de bir bak derim. Ya da Northern Line'dan kuzeye/güneye bak Zone 1 dışında. Oval moval olur. Ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 İng öğrendiğim için ulaşım sorun değil, konuşa konuşa geliriz milletle. Maksat günde 3 saat ulaşımda geçmesin. Burada ne güzel bisikletle her yere gidiyordum. Çok saygılılar bisiklete burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Allure- said: City University Cass'de MSc Investment Management veya Msc Finance düşünüyorum, bölüm hakkında, özellikle entry requirement hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı? GPA sıkıntım var, deli gibi GMAT kasıyorum, 750+ alacak şekilde çalışıyorum yani, ortalama konusunda sıkıntı yaşadınız mı? 2.50 civarı bir ortalamadan bahsediyorum. Cass Business School'da shipping master ı yapan bir arkadaşım var şu anda. İstersen irtibata geçireyim sizi belki yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Londra'da da bisiklet yardırırsın da öyle her yere yarım saatte gidemezsin. Ama metroya yakın bir ev bulduğun sürece yolda 3 saat harcaman için Zone 6 batıdan Zone 6 doğuya falan gitmen lazım herhalde sdf. Zor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 oyle kararsizim ki bu paralara degecek mi degmeyecek mi hic bilmiyorum. bigun gidicem lan diyorum ertesi gun ne olacak o kadar para dokup de salla moduna giriyorum abv. o yuzden su an okuyan patiler bol bol guncelleyin burayi. mortis, bella vardi bildigim. baska var mi mesela hali hazirda okuyan orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Oku sonra ankara anlaşması yap. Sonra da harcadıgın parayı geri kazan. ;) Ha min 4-5 yılın geçer İngiltere'de. İstemiyorsan hiç bulaşma tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ankara anlaşmasını nasıl yapioruz abi ,hadi ankara anlaşması yapalım mı dioruz ingilterede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Demeden yapamıyorsun. Dedikten sonra da araştırmaya başlıyorsun üşenmeden. Armut piş ağzıma düş olayı yok hiç bir yerde. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cambridge sozlesmesi imzala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mortis said: ankara anlaşmasını nasıl yapioruz abi ,hadi ankara anlaşması yapalım mı dioruz ingilterede :) Ben baya arastirdim kisa sure once. Hatta Ilgitere'nin Ankara Antlasmasi'ni kabul etmesinde anahtar rol olan davayi takip eden avukatlik burosuyla falan da gorustum isim garanti olsun diye. Baya detaylica anlatti adamlar Turkiye'den nasil olur, Ingiltere'den nasil olur diye. Ana hatlariyla bulup oku bir yerden, aklina takilanlar konusunda ben yardimci olayim yine yapabildigim kadariyla. Hatta okumaya suradan baslayiver; http://www.aydansmith.com/londra-muhasebe/ankara-anlasmasi-antlasmasi Cok ufak bir kac degisiklik var sanirim ama orada yazanlar genel hatlariyla dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 DynamicK said: Oku sonra ankara anlaşması yap. Sonra da harcadıgın parayı geri kazan. ;) Ha min 4-5 yılın geçer İngiltere'de. İstemiyorsan hiç bulaşma tabiki. istiyorum abi ama ciddi paralar soz konusu. yuk olmak da istemiyorum daha fazla aileye. hani cidden bu egitimin karsiligini alacagimi bilsem gozumu kirpmam da iste orasi soru isareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ailenin parasi varsa, karsilayabiliyorsa, biraz daha yuk olacaksin, 2-3 sene daha gec ama minimum 5-6 bin lira maas ile baslayip gerekiyorsa ilerde ailene bakacaksin. Ama su yazdigim Turkiye'de kalip 2-3 bin lira maas ile 3 sene fazla calismakla olacak is degil. Anca kendine yetersin bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Şu an bende Londra'dayım. Buralara gelirseniz her türlü yardıma açığım. Ama şu var ki, sadece İngiltere'ye geleceğim diye çok kötü bir yere gidecekseniz şartlarınızı çok zorlamayın, çünkü buradaki koşullar da zor gibi ve inanılmaz bir çekişme var. Benim tavsiyem notlarınızı iyi tutup, iyi bir okula gelmeniz, British Council Türkiye'den burs kovalamanız, bana vermemişlerdi çünkü güya çok geç kalmıştım ama şansınızı zorlayın. Okullar ziyarete geliyor İstanbul, Ankara'ya gidin konuşun finansal destek açısından ne yapabiliriz diyin. İngiltere'de her iş konuşmaya bakıyor öyle diyim. Herkese kolay gelsin. Ek olarak şunu söyleyeyim genelde iyi okullar, mesela Cass'ın lafı geçmiş genelde interview veya video conference tarzı birşey yapıyorlar. Bu gerçekten önemli, çünkü notlarınız kadar buna da önem veriyorlar. Mesela personal statement, veya sizle ile ilgili uzun uzun sorular olabilir bunlara çok dikkat edin derim. Hakikaten çok şeyi değiştiriyor başvurunuzun nasıl olduğu, sadece notlar değil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bu arada GoLondra'da yeni bir yazı girdim. Londra'da 10£ dan ucuza yapılabilecekler yazı dizisinin 2. bölümü. Facebook sayfasını Like'layın. Yazı girdiğimde görürsünüz otomatik olarak. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yapilacaklar arasina "Londra'ya gelirken bu yazilardan faydalandiysaniz bana bir bira ismarlayin" diye de bir madde ekle Dyna. BBC Studyolarini gezmek disinda ilgimi ceken olmadi benim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 10pound altina duj var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ilk yazida bisiklet kiralayip richmond park da gezin olayi da guzel. onu da yap mesela. ;) sabah erken saatlerde gidersen geyikleri gorebilirsin. eylul ve ekim ayinda kizisiyorlar mucadele basliyor en seksi disiyi kim kapacak kavgalari falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar