Aiko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu arada alakasız olucak ama ispanya konsoloslugunun londradaki yerinin internet sitesini bir türlü bulamadım :S http://es.vfsglobal.co.uk/customerservice.html http://spain.visahq.co.uk/requirements/Turkey/resident-United_Kingdom/ http://www.maec.es/subwebs/Consulados/Londres/en/MenuPpal/Servicios/Visados/Paginas/family_noneunationals.aspx http://www.theschengenoffice.com/spain_embassy.html hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Consular Services in London LEGALISATIONS Spanish Consulate General in London Legalisations 20 Draycott Place, London SW3 2RZ Tel: 020 7594 4921 Fax: 020 7581 7888 Monday to Friday 09:30 - 13:30 REGISTER OFFICE Spanish Consulate General in London Register Office 20 Draycott Place, London SW3 2RZ Tel: 020 7594 4919 Fax: 020 7581 7888 Monday to Friday 09:15 - 14:00 NOTARY Spanish Consulate General in London Notary 20 Draycott Place, London SW3 2RZ Tel: 020 7594 4924/25 Fax: 020 7581 7888 Monday to Friday 09:15 - 14:00 VISAS Spanish Consulate General in London Visas 20 Draycott Place, London SW3 2RZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Ben iktisat okudum, CAE kursuna gittim 6 ay, sonra geldim askere gittim, 22 ocakta askerden dönüyorum. istanbulda iş bulup çalışmak mı yeniden londra, bu sefer master mı. master yapacağım alan kuvvetle muhtemel marketing/ int. relations falan olacak. masterdan sonra istanbulda iş ararım tekrar büyük ihtimal, 1 sene daha harcamaya değer mi sizce. /discuss. edit: master başvuruları açısından döneceğim tarih olan 22 ocak ın dikkate alınmasını hatırlatayım. 80 gündür askerdeyim, işin içinden çıkamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 askerde kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 akıl versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 tatmin edici bir iş bulursam ingiltere de kalma opsiyonu da var, ama bulamayacağım için sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 biraz is bak once istanbulda, zaten sene ortasinda donuyosun, yaza kadar bak, begendigin bisey bulamazsan al bohcani git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 mantıklı, ama ocaktan yaza kadar iş bulamazsam zaten topum demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ist da iş bakman ve ümidini kesmeye başladığın an iş teklifi geleceği üzerine bahse gireirm. hep öyle oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 City University Cass'de MSc Investment Management veya Msc Finance düşünüyorum, bölüm hakkında, özellikle entry requirement hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı? GPA sıkıntım var, deli gibi GMAT kasıyorum, 750+ alacak şekilde çalışıyorum yani, ortalama konusunda sıkıntı yaşadınız mı? 2.50 civarı bir ortalamadan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 750 gmatle sanmıyorum ki herhangi bir üniversite almasın tüm dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ortalama sıkıntısı olmasa zaten, bu kadar kasmama gerek kalmayacaktı. Burs falan da istemiyorum zaten, kredi falan bir şekilde parasını verip okumayı düşünüyorum. 3 yere başvuracağım zaten, dönme ihtimali en yüksek burası zira diğerleri LSE ile Columbia fdgdhdgsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 dediğim gibi 750 gmat yapabiliyorsan bursluda okursun. Benim gpa de 2.6 civarı ve korkunç gmat kasıyorum bende. Ama 750 felan alsam burslu okurum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Allure- said: Ortalama sıkıntısı olmasa zaten, bu kadar kasmama gerek kalmayacaktı. Burs falan da istemiyorum zaten, kredi falan bir şekilde parasını verip okumayı düşünüyorum. 3 yere başvuracağım zaten, dönme ihtimali en yüksek burası zira diğerleri LSE ile Columbia fdgdhdgsf. LSE falan not ortalaması istiyor diye biliyorum ben mevzun olduğun okula göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 evet ya, 1-2 garanti gördüğüm yer dışındakiler, yani lse, london business school, imperial tarzı okullara başvurmam şansımı denemek gibi birşey olacak. garanti olarak düşündüğüm yerlerin application fee yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 city den red yedım ben 2.85 ile umarım girersin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 eğer iş deneyimin varsa boostlayabilir ortlamanı yoksa 2.5 ile city almayabilir çok bakıyorlar ortalamaya. Ya askerliği tecil ettirmek için londraya gelmem lazım embassye, Ama randevu alın diyorlar internetten, girdim sitelerinem kayıt oldum mail geldi otomatik yok işte başvurunuz kontrol edilcek size dönecez aktive olunca diye, 1 haftayı geçti ses yok, randevu almak istiyorum kardeşim bu nasıl sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 uniteda da basvursaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARHAHRAQRHOAHD:TELGb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 agbHNYMKEW5UJEUH5UHJEUJHW5JNWJKJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 city'ye girmek çok zor, ingilterenin (bu böyle) ve (bence) avrupanın en iyi business okulu. minimum 3.2 diyorlardı TR'de okuduysan univ.'ni ya okulunu derece ile bitirmen lazım ya da ilgili alanda 2-3 sene çalışman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 vay anasını ya, cfa falan ne kadar etkiler peki adamları? cfa level 1 vermeyi düşünüyorum, 2-3 veremem daha o kadar iş tecrübem yok. bir de önceden 6 ay crédit agricole diye bir yatırım bankasında staj yaptım, şu anda da garanti yatırım'da staj yapıyorum part-time ama staj herhalde iş deneyimi yerine geçmez. benim anlamadığım, zaten iş deneyimim olduktan sonra msc. finance yapmama lüzum kalıp kalmayacağı meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ulan hiç başvurmasam mı, 2-3 sene çalışıp öyle mi master yapsam, 2-3 sene güzel iş tecrübem olsa zaten princeton falan zorlarım msc. finance açısından, ben city'nin bir imperial bir lse gibi olduğunu bilmiyordum açıkçası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar