Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ne durumdayız şu an kimler +1 getirebiliyo? Ben ayarlayamadım kimseyi. Bi şekilde bulalım yarına kadar da öyle saçma sapan 7v6 falan yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ben getiriyiroum 1 tane işte süper yetenek diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 +2 de bende var, tamam oluyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 pazarsa ben gelirim dicem de tam iftar vakti, yemek yemeden oynasam sahada yığılır kalır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Kalırsın sen boşver gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Abi peki bari ertelediğinizi önceden haber verseydiniz afedersiniz ama, az eşşeklik değil yaptığınız. Gittim ben orada ulan baktım çoluk çocuk top oynuyor, soyunma odalarına girecektim adama sordum "Abi kimse yok mu ya içeride giyinen" diye, abi valla bilmiyorum da istersen gir bak dedi, içeride kimse yok. Hepinizi çok seviyorum ama, forum kuralları olmasa çok ağır küfrederdim. Allahtan Serhatla beraber gelmiştim de, gidip maç falan izledik. Hayır herkese haber vermişsiniz madem kimse gelmemiş, bana niye haber vermediniz, kendi kendimi sinirlendirdim bak gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 adam haklı. yalnız benim de haberim yoktu, ertelenmemiş olsa ben direk gelmemiştim asdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Neyse şimdi yarın oynanıcak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 7v7 şu anda, gebermez miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Emrah la ben iki kişilik fazla koşarız, hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 iş sercana kaldıysa yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sercan kendini dinlendirmeyi biliyor, benim gibi 3-4 kez ardarda tam saha depar atmaya kalkışmıyor :D o yüzden iki kişilik koşar o adam. Ben kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 saat kaçtaydı maç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 20-21, abi iftar 20.03 artı 21.30'da işte olmam gerekiyor. eksik görünce gelim oldum da. Yok kasmim ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 CthuLhu said: iş sercana kaldıysa yaş Bir daha ki maç karşımdasın oglum, yedim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 az erkene alsaydık keşke maçı, bursadan ilk yarı yediklerimizi kaçırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Beraber bi yerlere gider izleriz en olmadı. 9.30 değil miydi zaten maç? Takımları sahada kuracaz herhalde artık? +1'leri tanıyan adamlar bi el atsın da dengeli olsun ya eksik de olacaz gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://i524.photobucket.com/albums/cc329/all-in-flynn/successful-troll-is-successful.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Abi Şükrü'nün telefonu kimsede var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 AHAHAHAHAHAHA harnbi lan unuttum ben onu ne oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ŞÜKRÜ ARADI AHAHAHAHHAHAHAHAHAH ABİ ADAM GİTMİŞ SAHADAYMIŞ AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 dreagloth said: http://i524.photobucket.com/albums/cc329/all-in-flynn/successful-troll-is-successful.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ayıp ettik lan :) hiç içime sinmedi şu yaptığımız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ASDSADAS guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar