Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ne durumdayız şu an kimler +1 getirebiliyo? Ben ayarlayamadım kimseyi. Bi şekilde bulalım yarına kadar da öyle saçma sapan 7v6 falan yapmayalım.
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ben getiriyiroum 1 tane işte süper yetenek diyebilirim
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 +2 de bende var, tamam oluyormuyuz?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 pazarsa ben gelirim dicem de tam iftar vakti, yemek yemeden oynasam sahada yığılır kalır mıyım?
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Abi peki bari ertelediğinizi önceden haber verseydiniz afedersiniz ama, az eşşeklik değil yaptığınız. Gittim ben orada ulan baktım çoluk çocuk top oynuyor, soyunma odalarına girecektim adama sordum "Abi kimse yok mu ya içeride giyinen" diye, abi valla bilmiyorum da istersen gir bak dedi, içeride kimse yok. Hepinizi çok seviyorum ama, forum kuralları olmasa çok ağır küfrederdim. Allahtan Serhatla beraber gelmiştim de, gidip maç falan izledik. Hayır herkese haber vermişsiniz madem kimse gelmemiş, bana niye haber vermediniz, kendi kendimi sinirlendirdim bak gene.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 adam haklı. yalnız benim de haberim yoktu, ertelenmemiş olsa ben direk gelmemiştim asdfsd.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Emrah la ben iki kişilik fazla koşarız, hallederiz.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sercan kendini dinlendirmeyi biliyor, benim gibi 3-4 kez ardarda tam saha depar atmaya kalkışmıyor :D o yüzden iki kişilik koşar o adam. Ben kefilim.
balon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 20-21, abi iftar 20.03 artı 21.30'da işte olmam gerekiyor. eksik görünce gelim oldum da. Yok kasmim ben sdf
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 CthuLhu said: iş sercana kaldıysa yaş Bir daha ki maç karşımdasın oglum, yedim seni
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 az erkene alsaydık keşke maçı, bursadan ilk yarı yediklerimizi kaçırıcam.
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Beraber bi yerlere gider izleriz en olmadı. 9.30 değil miydi zaten maç? Takımları sahada kuracaz herhalde artık? +1'leri tanıyan adamlar bi el atsın da dengeli olsun ya eksik de olacaz gibi zaten.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://i524.photobucket.com/albums/cc329/all-in-flynn/successful-troll-is-successful.jpg
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Abi Şükrü'nün telefonu kimsede var mı?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 AHAHAHAHAHAHA harnbi lan unuttum ben onu ne oldu acaba?
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ŞÜKRÜ ARADI AHAHAHAHHAHAHAHAHAH ABİ ADAM GİTMİŞ SAHADAYMIŞ AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 dreagloth said: http://i524.photobucket.com/albums/cc329/all-in-flynn/successful-troll-is-successful.jpg
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ayıp ettik lan :) hiç içime sinmedi şu yaptığımız. :D
Öne çıkan mesajlar