Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Medical Park Antalyaspor 15.08.10 @ 21.45 »

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

miyaw33 said:

su cristianın yerinede birini bulsak süper olucak;okadar cok tercihli oyuncumuz oldukı yanımdakı gs li arkadas yedeklerı gs ye versenız sampıyon oluruz diyor:)
ugur boral,dia,nıang,özer,caner,topuz,stoch.hepsi aynı yerlerde oynuyor.(niangın oynaması ıcın semıhın sol yada saga acılması gerekıyor,alex cıkmayacagına gore)

Abi mesela Topuz varken Dia almak mantıksız. Dia'yı çok beğendim yanlış anlaşılmasın. Ama onun yerine Cristian'ın yerine adam almak belkide Niang ile birlikte birçok endişeleri ortadan kaldıracaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen güne kadar bık bık bık öten taraftarlar hiç konuşmasın takım iyi diye. lütfen devam edin eksikleri falan sayın, defans berbat, yok efendim yedek kalecimiz yok, yok efendim aykut takımı batırmış. dikkatli dinleyen arkadaşlarım elbet yardımcı antrenörün kanattan geliştirdikleri ataklarda beklerimize sürekli faul yok faul yok diye bağırdını duymuştur. buda takımla gerçekten ilgilenildiği ve bazı şeylerin tespit edildiğini gayet açık ve net ortaya sermektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

geçen güne kadar bık bık bık öten taraftarlar hiç konuşmasın takım iyi diye. lütfen devam edin eksikleri falan sayın, defans berbat, yok efendim yedek kalecimiz yok, yok efendim aykut takımı batırmış. dikkatli dinleyen arkadaşlarım elbet yardımcı antrenörün kanattan geliştirdikleri ataklarda beklerimize sürekli faul yok faul yok diye bağırdını duymuştur. buda takımla gerçekten ilgilenildiği ve bazı şeylerin tespit edildiğini gayet açık ve net ortaya sermektedir.

bence FB yi elestiren FB taraftarlarına surekli cemkirmeyi birak, elestiriyorsak sevgimizden elestiriyoruz. At gozlugu takıp takım super fb super demekle olmuyor.

isterse 10 - 0 olsun eksik varmı var? hala da defans lazım.

son postların dikkatımı cekti de, neyin derdindesin anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

Ara sıra Anadolu takımlarına fark atıp GS'yi yenmekle süper takım olunmuyor, alt tarafı rezalet oynayan bir Antalyaspor'u yendik. Ayrıca 10-0 olabilecekken anca 4 oluyorsa ve böyle zayıf bir rakibe 3-4 net gol pozisyonu veriliyorsa hala eksik vardır. Gereksiz havalanmanın alemi yok.

Türk insanının yüzeyselliğine ve balık hafızasına bayılıyorum ya bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...