Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ama mesela bu maçta farkı dahada açarsa, çok çabuk rehavete düşende Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Volkan çıkıyor Mert giriyor , ne iş anlamadım , Volkana top deymediki sakatlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 miyaw33 said: su cristianın yerinede birini bulsak süper olucak;okadar cok tercihli oyuncumuz oldukı yanımdakı gs li arkadas yedeklerı gs ye versenız sampıyon oluruz diyor:) ugur boral,dia,nıang,özer,caner,topuz,stoch.hepsi aynı yerlerde oynuyor.(niangın oynaması ıcın semıhın sol yada saga acılması gerekıyor,alex cıkmayacagına gore) Abi mesela Topuz varken Dia almak mantıksız. Dia'yı çok beğendim yanlış anlaşılmasın. Ama onun yerine Cristian'ın yerine adam almak belkide Niang ile birlikte birçok endişeleri ortadan kaldıracaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bonjo said: Volkan çıkıyor Mert giriyor , ne iş anlamadım , Volkana top deymediki sakatlansın. abi futbolcu illa sakatlanınca mı çıkıyor ? tecrübe için alıyor büyük ihtimal mert'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 volkan'ın maçtan önce sakatlığı vardı sanırım hafif.. medical park baya bi antalyalı misafir edicek bu akşam belli oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Sözüm Antalya, Sivas ve Eskişehir'e. Bize mi ulan havanız? Nasıl bir takım böyle bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Spiker nie mehmet yozgatli diyip duruyor ? Topuz degil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 demin dedi mehmet yozgatlı beni andı diye sdsf. bu arada ilk yarım saat attık golleri, kalan 60dk rölantide geçiyor sıkıcı oluyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Eh bu sezonunda küme düşecek takımı çıktı ortaya =p Geçen senede Denizli böyle başlamıştı, başkanı yok yaw zor takımlarla oynadık ondan böyle felan dedi ama dibi boyladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Gökhan Gönül müthiş bir oyuncu. Çok içimden geldi söylüyeyim dedim. Canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bonjo said: Volkan çıkıyor Mert giriyor , ne iş anlamadım , Volkana top deymediki sakatlansın. fark açılmış zaten, alttakiler de pişsin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 geçen güne kadar bık bık bık öten taraftarlar hiç konuşmasın takım iyi diye. lütfen devam edin eksikleri falan sayın, defans berbat, yok efendim yedek kalecimiz yok, yok efendim aykut takımı batırmış. dikkatli dinleyen arkadaşlarım elbet yardımcı antrenörün kanattan geliştirdikleri ataklarda beklerimize sürekli faul yok faul yok diye bağırdını duymuştur. buda takımla gerçekten ilgilenildiği ve bazı şeylerin tespit edildiğini gayet açık ve net ortaya sermektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 alex ya kral adam.lefter in yanına heykeli dikilmeli futbolu bırakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 gökhan ve luganodan biri sakatlansa adam gibi alternatifi yok. bir de sağ açığa bak mehmet topuz,özer,dia,kazım,deivid hadi son ikisi gidicek de stoch bile oynuyo orda.hadi sağ bekte mehmet topuzu denersin de umarım bir defans alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Hastadam said: geçen güne kadar bık bık bık öten taraftarlar hiç konuşmasın takım iyi diye. lütfen devam edin eksikleri falan sayın, defans berbat, yok efendim yedek kalecimiz yok, yok efendim aykut takımı batırmış. dikkatli dinleyen arkadaşlarım elbet yardımcı antrenörün kanattan geliştirdikleri ataklarda beklerimize sürekli faul yok faul yok diye bağırdını duymuştur. buda takımla gerçekten ilgilenildiği ve bazı şeylerin tespit edildiğini gayet açık ve net ortaya sermektedir. bence FB yi elestiren FB taraftarlarına surekli cemkirmeyi birak, elestiriyorsak sevgimizden elestiriyoruz. At gozlugu takıp takım super fb super demekle olmuyor. isterse 10 - 0 olsun eksik varmı var? hala da defans lazım. son postların dikkatımı cekti de, neyin derdindesin anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 volkanın sag arka adalesinde yırtık varmıs, paok macında oynamayabilirmiş.. cok fena olur valla iyilesir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yav aslında bu babacan iyiydi bi dönem sonra mala bağladı iyice saçma sapan bi kaleci oldu form tutmuşsa veya iyi gününe denk gelirse sorun olmaz gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 babacanla ile yollar ayrıldı, oynatmazlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yarim saatte 4 gol sakincali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 mert babacandan daha iyi daha güven veriyo izledim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 off fener pis ezdi alex oynadımı fener nasıl bi takım oluyo böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Hastadam said: geçen güne kadar bık bık bık öten taraftarlar hiç konuşmasın takım iyi diye. lütfen devam edin eksikleri falan sayın, defans berbat, yok efendim yedek kalecimiz yok, yok efendim aykut takımı batırmış. dikkatli dinleyen arkadaşlarım elbet yardımcı antrenörün kanattan geliştirdikleri ataklarda beklerimize sürekli faul yok faul yok diye bağırdını duymuştur. buda takımla gerçekten ilgilenildiği ve bazı şeylerin tespit edildiğini gayet açık ve net ortaya sermektedir. Ara sıra Anadolu takımlarına fark atıp GS'yi yenmekle süper takım olunmuyor, alt tarafı rezalet oynayan bir Antalyaspor'u yendik. Ayrıca 10-0 olabilecekken anca 4 oluyorsa ve böyle zayıf bir rakibe 3-4 net gol pozisyonu veriliyorsa hala eksik vardır. Gereksiz havalanmanın alemi yok. Türk insanının yüzeyselliğine ve balık hafızasına bayılıyorum ya bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 akşam telegole baktım biraz ziya amca 15 senedir böyle muhteşem bir fenerbahçe görmemiş pas manyağı yapmış antalyasporu :) inşallah dedim paok'u da manyak edersiniz, izleriz bizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 15 senesini bilmem de,Fener dün takır takır oynadı,ayağa paslar,ileri dikine oynamalar,bindirmeler,yardımlaşma herşey üstü düzeydeydi yani,bizim yapamadığımz herşeyi yaptılar kısaca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 antalya nın becerisizlikliği o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar