CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben kaydedemiyorum takımımı halen :S Hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben barosu aldım bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 birisi beni teke tek maça davet etmiş. gelen kodu giriyorum kabul etmek içi, fakat kodu kontrol ediniz diyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Pazartesiyi mi beklememiz lazımdı kadro düzenleyebilmek için? Hani pazartesiden ziyade o haftaki son maçın bitmesini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 puanlamanın bitmesini beklemeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 67 puan almışım, ilk defa oynadım :P şimdi bu puanla transfer yapabiliyor muyum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 nasıl girdin? hala uyarı veriyor: Şu anda haftalık sonuçlar hesaplanmakta olduğu için bu sayfaya erişim kısıtlanmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 tamam girdim. 60 puan almışım ben de. ilk kez oynuyorum, mantığı tam kavrayamamışım daha yüksek alabilirmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Bu hafta alex yardırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 47 almışım takıma neşteri vuruyorum. ne zaman değişiklik yapabiliyoruz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Değişik yapılabilince haber verin piliz. O kıytırık sistemle 7. defa yaptım akşam takımı, kaydedemedim tabi boşa gitti her şey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Şu an kaydedilebiliyo takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ben katılacaktım ama çoğu futbolcuyu tanımıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 GAZOZ KAPAĞINA MI BEYLEĞR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 robinho gelirse fiyatı kaç olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hule eskişehir gol yemez diye defansa nadarevici almıştım kendi kalesine gol atmış adam. bıraktım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 oahaha bedevi misin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 beşiktaş yıktı tüm ff cileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 he valla, gutiyi boboyu ilk defa alalım dedik oynatmadılar onda da, belki sonradan girdi diye 1-2 puan almıştır. O değil de tüm adamların sarı kart görürse bonus puan geliyo mu streak falan diye haha. Sarı kart görmeyen adamım yok galiba bu hafta şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 of unuttum bu hafta ya yine ligin diplerinde yer alırız kesin. Geçen hafta ilk sayfanın sonuncusuydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi şaka gibi ergiç belki gol atar diye yedeğe almıştım 2 gol atmış. guti yerine kaptan alsaydım keşke be koçum marksistimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ya gençler benim anlamadığım bişi var. şimdi maçlar cuma-c.tesi-pazar falan oynanıyor ya. şimdi biz hafta öncesi kadroyu kurduk. bütün oynanan maçlar bitinceye kadar kadroyu değiştirmiyoruz dimi? yoksa cuma oynanan maç için kadro kurduk, cuma bitince geceden c.tesi maçları için bir kadro daha kuruyoruz yoksa öyle mi? çünkü ntv'nin oyununda maç günlerinin sonunda puanlar hesaplanmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Abi defalarca takım yaptım kaydedemediğmiiz dönemde, hepsinde de Stoch'u koymuştum takıma. Sonra ilk kaydedebildiğim anda tekrar Alex koymuşum hangi akla hizmetse artık. Maçta da seviniyodum "oh oh asist de geldi" falan diye. Kafama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Çok istikrarlı gidiyorum 51-50 puan ile ahah. O değilde yedeklerim çok tırttı onları değiştirdim, 2 haftadır puan gelmiyordu yedeklerden, daha iyi olacak bu sefer, ümitliyiz takımımızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 51-44 ben. beşiktaş çok feci bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar