Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Lig TV güzel sayılabilecek bir fantazi futbol ligi yapmış. Tenekeadam sağolsun haber verdi, ben de takımımı kurdum, ligi açtım Link: http://fantezifutbol.ligtv.com.tr/ Paticik ligine katılmak için gereken kod: ptıh6531PT İlk haftaya geldiğimiz göz önüne alınırsa bu akşama kadar takımları kurarsanız puan kesintisi olmadan rahat rahat kapışabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Evet bu daha iyi diğerine oranla. Katıldım bu arada lige. :) şimdi bir sorum var, ben daha önce bu tür fantezi ligi oyunlarını oynamadım. takımımızı oluşturduktan sonra gerçek hayatta olan maçlara göre puan falan mı alıyor oyuncularımız? herangi bir lige girmek zorundamıyız? girdikten sonra o ligde bulunan diğer oyuncularla mı maç yapıyoruz yoksa sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Yok, hiçkimseyle maç yapmıyorsun. Olay şu, takımındaki her oyuncu bireysel olarak o haftaki performansına göre puanlar alıyor (kurallar bölümünde neye göre puan/ceza verildiğini görebilirsin.) Takımın haftalık puanı da o hafta oynayan futbolcularının toplam puanı oluyor. Bu puanlara göre de ligdeki konum belirleniyor. Yoksa maç yapma falan gibi şeyler yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Bende katıldım Sin JK yalnız biraz uğraştım yaparken aynı takımdan 4 kişiyi falan alamıyormuşsun q7 ve guti yi alıcam diye çok uğraştım =) evet gerçekte gol attıkları zaman puan geliyor. Farklı değerlendirmeler de var tabi asiste puan geliyor kırmızı kart yerse gol yerse takımı puan düşüyor vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 teşekkürler. başka oyuncuların takımlarını görme bunda var mı? tıkladım olmuyor kendi takımım geliyor ekrana, ya da opera'nın tırtlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 lig başlayana kadar göremezsin kopya çekme diye :) başladıktan sonra da görür müsün bilmiyorum, oynatan sisteme göre değişiyor. Lig TV'de ilk defa oynuyoruz. Genelde UEFA'nın Fifa'nın resmi sitesinden oynardık şampiyonlar ligi, dünya kupası vs gibi organizasyonlarda. Daha önce bireysel olarak oynayanlar varsa onlar aydınlatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 aslında iyi olmuş böyle. ntvspor'un düzenlediğinde görebiliyosun açık açık. :) ben de kurdum kadroyu, 99 puan harcadım, 1 kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Rew birde hangi takım, hangi pati gibi bir şey eklersen ilk mesaja, daha kolay olur konuşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Lig forumunda konu açtım kendimi de yazıp, isteyenler oraya eklesin kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Fedespor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 herkes quaresma'yı almıştır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben almadım, ibrahim üzülmezi aldım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ya bende ntvde kurmustum o kadar kasıp.bir daha ugraşamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 en az ntv'ninki kadar kötü bir sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Yine ideal değil ama ntv'dekine göre 3-4 kat daha iyi, hem sistem hem de futbolcu puanlamaları olarak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 rakip takımların kadrolarına bakamamak iyi mi kötü mi bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bir de şöyle bir şey var. manucho'yu almak istedim fakat ekşide yazmışlar: "bucaspor, sağlık kontrolünde sağ diz iç yan bağlarında esneme ve menüsküsünde büzüşme bulunan manuco ile sözleşme imzalamama kararı aldı." kaynak:ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 paticik ligine nasıl katılıyoruz? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ilk mesajda kod var. liglerime tıkla, o kodu gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 liglerime tıklayınca takıma geri dönüyor, önce takımı kurmak mı lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 evet önce takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 kurduktan sonra takımı kaydet demeyi unutmayın. ilk sefer öyle demeden liglerime geldim ben bi baktım boşalttı takımı geri, baştan seçmek gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben kaydet derken hata oluştu mesajı alıp 4 kere kurdum takım. hepsinde de farklıydı sonuncuda artık eeeh diyip kurdum kötü oldu gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 girdim ben de, ntvspor dakine de girdim bunda solonor fc, ntvspor da solonor united ım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 forma rengi değiştiriliyor mu takımı kurduktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar