Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Fantazi Futbol Paticik Ligi (LigTV)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Lig TV güzel sayılabilecek bir fantazi futbol ligi yapmış. Tenekeadam sağolsun haber verdi, ben de takımımı kurdum, ligi açtım

Link: http://fantezifutbol.ligtv.com.tr/

Paticik ligine katılmak için gereken kod: ptıh6531PT

İlk haftaya geldiğimiz göz önüne alınırsa bu akşama kadar takımları kurarsanız puan kesintisi olmadan rahat rahat kapışabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bu daha iyi diğerine oranla. Katıldım bu arada lige. :)

şimdi bir sorum var, ben daha önce bu tür fantezi ligi oyunlarını oynamadım. takımımızı oluşturduktan sonra gerçek hayatta olan maçlara göre puan falan mı alıyor oyuncularımız?
herangi bir lige girmek zorundamıyız? girdikten sonra o ligde bulunan diğer oyuncularla mı maç yapıyoruz yoksa sadece?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok, hiçkimseyle maç yapmıyorsun. Olay şu, takımındaki her oyuncu bireysel olarak o haftaki performansına göre puanlar alıyor (kurallar bölümünde neye göre puan/ceza verildiğini görebilirsin.) Takımın haftalık puanı da o hafta oynayan futbolcularının toplam puanı oluyor. Bu puanlara göre de ligdeki konum belirleniyor. Yoksa maç yapma falan gibi şeyler yok pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende katıldım Sin JK

yalnız biraz uğraştım yaparken aynı takımdan 4 kişiyi falan alamıyormuşsun q7 ve guti yi alıcam diye çok uğraştım =)

evet gerçekte gol attıkları zaman puan geliyor. Farklı değerlendirmeler de var tabi asiste puan geliyor kırmızı kart yerse gol yerse takımı puan düşüyor vs gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

lig başlayana kadar göremezsin kopya çekme diye :) başladıktan sonra da görür müsün bilmiyorum, oynatan sisteme göre değişiyor. Lig TV'de ilk defa oynuyoruz. Genelde UEFA'nın Fifa'nın resmi sitesinden oynardık şampiyonlar ligi, dünya kupası vs gibi organizasyonlarda. Daha önce bireysel olarak oynayanlar varsa onlar aydınlatabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...