Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mustang yerine bmw

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi dalga geciceksiniz de seneye pederin araba sozu var bana, o gerci almanlardan bahsetti konusurken ama, 2011 mustang ya da 2012 seneye olcani dusunursek, 3.7 motorlu deger mi sizce? yoksa temiz alman mi almak lazim?
Mesaj tarihi:
Zaten mustang alanlar arabanın içinin kalitesi için almıyorki, motorunun çıkardığı o mükemmel ses için alıyor, birde borla egzos taktın mı tadından yenmez :D

Mustang gt'nin sesi ile apaçi/piç bmw 320 tayfasının müzik sesini bastırmak priceless.
Mesaj tarihi:
Bi arkadasim 2005 4.6 GT mustang sahibi. Adamin pesinden gidiyorum benim kucucuk seatimin icinde, her gaza bastiginda icim titriyor, hele birde tunele girdik oda sanirim bi dip gaz yapti ozur dilerim ama

+18

orgazm

oldum.
Ben hayatimda boyle guzel bir gurleme duymadim.
Mesaj tarihi:
yeşilköyde bir adamın turuncu camarosu var allah adamın töbe töbe ya adam saat 8 de başlıyor tur atmaya gece 12 ye kadar bide sürekli aynı istikameti izliyor vallahi mustang alıp böyle gösteriş yapacaksanız kararında yapın abi görmemiş gibi takılmayın
Mesaj tarihi:
Pasta said:

Geçen arkadaşla balık yemee gittik
aynı bmw 5.20 cabrio böyle 15 yıllık falan literally 6 kere geçti.

caddede starbucksta oturursan bostanci goztepe yada daha iyisi suadiye erenkoy arasinda
ayni arabalari 2 satte 6 defa 7 defa gorebilirsin
Mesaj tarihi:
egzostun cikardigi sesi baska biseye degismem, mustang de zaten sirf o yuzden dusundum ama sahiden tr deki vergilerle benzin fiyatiyla imkansiz o araba, hadi pedere aldirsak vergisini de verse benzini ben koyucam gene patliyor =)

onun yerine porsche 964 ariyorum ama tr de yok galiba 1989-1993 arasi modellerden.
Mesaj tarihi:
Cons said:

Esh said:

bi audiyle porsche la hangi amerikanı karşılaştırabiliyonuz ki?

ferrari

Hatalısın güzel arkadaşım; o söylediğin araç bir İtalyan olduğundan yukarıdaki soru cümleciğine uygun bir cevap değildir. Gözlerinden öpüyorum.
Adıma bu cümleleri yazan alan yöneticimize de ayrıca teşekkür ederim. Tekrarında bana çok ama çok kızacağına eminim.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...