NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 SNA1L said: sdeceokuyangenç said: adam hakkaten o günden beri girmemiş he son postunu atmış 1.5 saat gezinmiş sonra log-out demiş bi daha da girmemiş ahaha Adamın başına moskovada kötü birşeyler gelmiş olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 böbrek gitmiş garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 simdi dalga geciceksiniz de seneye pederin araba sozu var bana, o gerci almanlardan bahsetti konusurken ama, 2011 mustang ya da 2012 seneye olcani dusunursek, 3.7 motorlu deger mi sizce? yoksa temiz alman mi almak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mustang alma abi alman arabası al mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ALMAN turkiyede amerikan alinir mi abi 3.7 motorun vergisi neidr benzini nedir ayni performans 2 motor bi almanlada aliniyo cunku ha amerikada yasasam direk amerikanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Lan gün gelicek abi o para verilmez ben şu kadara sana aynısını toplarım diyebilcez mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bi audiyle porsche la hangi amerikanı karşılaştırabiliyonuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 pontiac yarışır bence onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Zaten mustang alanlar arabanın içinin kalitesi için almıyorki, motorunun çıkardığı o mükemmel ses için alıyor, birde borla egzos taktın mı tadından yenmez :D Mustang gt'nin sesi ile apaçi/piç bmw 320 tayfasının müzik sesini bastırmak priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bi arkadasim 2005 4.6 GT mustang sahibi. Adamin pesinden gidiyorum benim kucucuk seatimin icinde, her gaza bastiginda icim titriyor, hele birde tunele girdik oda sanirim bi dip gaz yapti ozur dilerim ama +18 orgazm oldum. Ben hayatimda boyle guzel bir gurleme duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 yeşilköyde bir adamın turuncu camarosu var allah adamın töbe töbe ya adam saat 8 de başlıyor tur atmaya gece 12 ye kadar bide sürekli aynı istikameti izliyor vallahi mustang alıp böyle gösteriş yapacaksanız kararında yapın abi görmemiş gibi takılmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Geçen arkadaşla balık yemee gittik aynı bmw 5.20 cabrio böyle 15 yıllık falan literally 6 kere geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 5 serisinin cabriosu var mı ki ? ya en azından o arabanın sesi falan yoktur abi adam resmen hızlanıyor boşa alıyor gaz veriyor gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 olabilir eski bmw cabrio işte teneke kasa çok bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 3 kasadır o eski 3 kasalar 5 kasaya benzer biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Pasta said: Geçen arkadaşla balık yemee gittik aynı bmw 5.20 cabrio böyle 15 yıllık falan literally 6 kere geçti. caddede starbucksta oturursan bostanci goztepe yada daha iyisi suadiye erenkoy arasinda ayni arabalari 2 satte 6 defa 7 defa gorebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Selam, 'At, avrat, silah' kültürüyle kavrulmuş olan bu toplumda atın yerini ne almıştır: a. ekmek kızartma makinası b. panel tv c. otomobil d. iphone Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ekmek kızartma makinası diye macbook airdan bahsediyosan, haklısın evet :D yoksa ekmek yemiyorum ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Selam, Uno tam tahıllı ekmek ile tost; favorim :) Hele tam yağlı ezine ile de yaparsan onu off... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 başka amaçlara da kullanılabiliyo, sadeec tost makinası da değil hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Selam, Bence linç. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 egzostun cikardigi sesi baska biseye degismem, mustang de zaten sirf o yuzden dusundum ama sahiden tr deki vergilerle benzin fiyatiyla imkansiz o araba, hadi pedere aldirsak vergisini de verse benzini ben koyucam gene patliyor =) onun yerine porsche 964 ariyorum ama tr de yok galiba 1989-1993 arasi modellerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Esh said: bi audiyle porsche la hangi amerikanı karşılaştırabiliyonuz ki? ferrari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Görgüsüz müsünüz ya egzos sesiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Cons said: Esh said: bi audiyle porsche la hangi amerikanı karşılaştırabiliyonuz ki? ferrari Hatalısın güzel arkadaşım; o söylediğin araç bir İtalyan olduğundan yukarıdaki soru cümleciğine uygun bir cevap değildir. Gözlerinden öpüyorum. Adıma bu cümleleri yazan alan yöneticimize de ayrıca teşekkür ederim. Tekrarında bana çok ama çok kızacağına eminim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar