Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 fistan (tu)(tu)(tu) blasko (td)(td)(td) bu ne kompleks anlamadım ki, bu kadar klişe mi olunur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 haha iyi olmuş bu topic hakkaten fistan'ın da benim de 5 barım var nolmuş diye muhabbeti devam ettirmemesi topici daha başarılı fistan'ı daha cool kılmış. altın post olarak şunu seçtim amma Tenekeadam said: baba parasıyla adam olunmadığının ayaklı kanıtı herif. paramla döverim huleeeeyynn!!! diye girmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 fistan yine klasını konuşturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 fistan'ın uğraşıp mouse'unu yorması eksi puan. blasko'nun çıkışması daha bir eksi puan. fakat, yine de adamın parası var size ne kardeşim. oh şimdi o moskovada o sarı senin o sarı benim. biz anca net başında sıcak ortamda terleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 o değil de, gezdim-tozdumdaki amsterdam topici 1, bu da 2'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi mükemmel bi sonradan görme ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Absolut said: S kasa ile 5 kasayı mı karşılaştıralım istiyorsun :P S kasa her turlu yer 5 kasayı. kesinlikle katılıyorum. aynı sınıfta olan araç değiller bir kere. e ile kıyaslayacak olabilirsin ki bence gene e her türlü geçer :) e seriside düşünebilirsin. yenileri pek güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 mustang peh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Nebula'da 5 renk mustangim vardı. Belki hayatta kazanamadım ama oyunda lorddum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 arcane (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 reserved. Patinaj da böyle topic gördü ya, ölmem daha ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 arcane said: Nebula'da 5 renk mustangim vardı. Belki hayatta kazanamadım ama oyunda lorddum. cidden(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Garip bi topik olmuş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 matama said: mustang peh :) sdfgfdj abi sahibi geldi, abi tavuk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 arcane said: Nebula'da 5 renk mustangim vardı. Belki hayatta kazanamadım ama oyunda lorddum. haha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Absolut said: Mustang oldumu kardeşimin gelin arabası gibi olacak :P Düğün günü gelini almaya geldiler yukardan bakıp tükmük atıyorum erkek tarafına hehe. Arkadaki mor araba Pontiac GTO ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Selam, Bir tanıdığın ablası 40 sene evvel gençken ayna karşısına geçip saçıyla ilgili sesli düşünürmüş: Toplasam mı, söplesem mi? Kendi o anı yaşıyormuş gibi hissettim: Silsem mi, kilitlesem mi? Olmadı, nazarlık mı olsa! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 kilitle hacı, o kadar postumuz var yazık günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yetkili abi silme fenomen konulardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 starcraft 3 yolda topici gibi olsun. salıverelim başka diyarlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 mustang capul arabsı net. amerıakda 20bındolara aldıkları arabaya bruada 70bın euro verılmez. s320 ılede 530 karsıalstırılmaz anca m5 olacakkı dusunesın hangısını alayım dıye. ve en nıhayetınde sen sen ol kendını zengın adetme...100 mılyon doların olsa 1 mılyar dolarlı adamın yanında fakırsındır oda 100 mılyar dolarlı adamın yanında fakırdır. o yuzden zengınlık para ıle olmaz. zaten bır kac sene ıcerısınde guzel bır ders alırsın hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 mustangi evet turkiyede almak yazik bisi ya yane 69 mustang felan almiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sevgili THARKAS topicde herşeye eyvallah dedim de mustang e nasıl çapulcu arabası dersin fiyatı az diye çapulcu arabası mı oluyor anlamadım.Görgüsüz bi adam mustang aldı diye harcatmam mustangimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar