Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Selamlar. Flash based bir oyunda kullanmak için basit bir makro programı arıyorum. Programın yapması gereken, yerini (veya koordinatını) girdikten sonra, hangi noktayı gösterdiysek o noktayı sol clickleyecek, ikinci click'e kadar bekleme fonksiyonu olacak ve en önemlisi, client seçimi olacak. (Yani program arka planda çalışırken biz başka şeylerle uğraşabileceğiz.) Bayağı bir program denedim de, çoğu işimi görse bile, arka planda çalışmıyor, hangi programda kullanıyorsak, o programın hep ön planda (Always on Top) olması gerekiyor. UO zamanından kalma Lantar.Net Makroman programı var bu işi çok güzel yapan, fakat Win 7'de sorun veriyor sanırım, bir türlü çalıştıramadık. Var mıdır elinde böyle basit bir program olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 AutoIT'i denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Örnek script olsaydı iyiydi ya. Ne yapacağımı bilemedim boş sayfa çıkınca karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 macroman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Macroman XP'de sorunsuz çalışıyor zaten, benim derdim Win 7'de çalışacak program bulmak. Anlayamadım neden çalışmadığını da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi arka plan işi zor gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Tamamdır, sorun çözüldü. Windows 7'de çalışmamasının sebebi "Compatibility Mode" ve "Run as Administrator"ın aklımıza gelmemesiymiş. Ben Windows 7'yi pek kullanmadığımdan hiç düşünemedim tabii. İşin ilginci, Makroman'in programcısına mail attım (Utku), adam birkaç saat içinde cevap verdi, çözümü de söyledi. Helal olsun valla, kaç senelik program, hem takır takır çalışıyor, hem de ilgileniyor adam hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Oo hemen Utku falan, first name basislere geçilmiş. Sen de çok çakalsın emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Kaan naber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Auto Hot Key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Olm 3 tane programcısı var, baş programcıymış adam, karışmasın diye yazdım adını. Çok seviyeli bir ilişkimiz oldu kendisiyle yoksa. Pardon Kaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Cassiline said: Tamamdır, sorun çözüldü. Windows 7'de çalışmamasının sebebi "Compatibility Mode" ve "Run as Administrator"ın aklımıza gelmemesiymiş. Ben Windows 7'yi pek kullanmadığımdan hiç düşünemedim tabii. İşin ilginci, Makroman'in programcısına mail attım (Utku), adam birkaç saat içinde cevap verdi, çözümü de söyledi. Helal olsun valla, kaç senelik program, hem takır takır çalışıyor, hem de ilgileniyor adam hala. abi tekrar uoya başladık arkadaşla, lan diyorum macroman niye çalışmıyor, googleladım bu mesaj çıktı fds edit, TEŞEKKÜRLER EMRE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar