Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makro Programı

Cassiline

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.

Flash based bir oyunda kullanmak için basit bir makro programı arıyorum.

Programın yapması gereken, yerini (veya koordinatını) girdikten sonra, hangi noktayı gösterdiysek o noktayı sol clickleyecek, ikinci click'e kadar bekleme fonksiyonu olacak ve en önemlisi, client seçimi olacak. (Yani program arka planda çalışırken biz başka şeylerle uğraşabileceğiz.)

Bayağı bir program denedim de, çoğu işimi görse bile, arka planda çalışmıyor, hangi programda kullanıyorsak, o programın hep ön planda (Always on Top) olması gerekiyor. UO zamanından kalma Lantar.Net Makroman programı var bu işi çok güzel yapan, fakat Win 7'de sorun veriyor sanırım, bir türlü çalıştıramadık.

Var mıdır elinde böyle basit bir program olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamdır, sorun çözüldü.

Windows 7'de çalışmamasının sebebi "Compatibility Mode" ve "Run as Administrator"ın aklımıza gelmemesiymiş. Ben Windows 7'yi pek kullanmadığımdan hiç düşünemedim tabii.

İşin ilginci, Makroman'in programcısına mail attım (Utku), adam birkaç saat içinde cevap verdi, çözümü de söyledi.

Helal olsun valla, kaç senelik program, hem takır takır çalışıyor, hem de ilgileniyor adam hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Cassiline said:

Tamamdır, sorun çözüldü.

Windows 7'de çalışmamasının sebebi "Compatibility Mode" ve "Run as Administrator"ın aklımıza gelmemesiymiş. Ben Windows 7'yi pek kullanmadığımdan hiç düşünemedim tabii.

İşin ilginci, Makroman'in programcısına mail attım (Utku), adam birkaç saat içinde cevap verdi, çözümü de söyledi.

Helal olsun valla, kaç senelik program, hem takır takır çalışıyor, hem de ilgileniyor adam hala.

abi tekrar uoya başladık arkadaşla, lan diyorum macroman niye çalışmıyor, googleladım bu mesaj çıktı fds

edit, TEŞEKKÜRLER EMRE :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...