Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD - Türkiye ilişkileri


Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

biraderler ulke ulkeye dostta olmaz dusmanda . o gunku sartlar neyi gerektiriyorsa o olur .

bu acidan bakarsak ulkemiz cografyasi ve kendine cizdigi yolda abd ile cikarlarimiz kisa ve orta vadede aynidir . bu durumda uzun yillardir devam ettigi sekilde daha uzun yillarda devam edecektir abd ile iyi iliskilerimiz . daha ilerki gunler ne getirir bilinmez .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

copunlukla ulkeler uleklerle dost da olmaz dusman da olmaz ama bazen Yunanistan ve Turkiye gibi kalici dusmanliklarda vardir. Filistin-israil gibi. ama sole bir gercek var ki Turkiye ve Yunanistan aslinda iyi gecinseler birbirlerine daha cok yararlari olur aslinda. Amerika bizim ne dusmanimiz nede dostumuz cikari olunca bize yardim eder cikari olmiyinca bize yardim etmez. benim fikrim Turk un Turk ten baska dostu olmaz.

[Bu mesaj Ravenloft tarafından 15 Ağustos 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abd şu anda ortadoğu projesi için Türkiye'ye istediklerini yaptırmak amacında. çünki bunun için tek seçenekleri biziz. avrupa ülkelerinin bop için destek vercek hali yok. ortadoğuya geçiş için abd - ab - ve ortadoğu arasında tam merkezde bulunuyoruz.

hükümette şu anda abdye her türlü desteği sağlamak için çalışıyor nedense. bop'a destek vericek gibi duruyoruz. nato zirvesinde ne konuşuldu ne edildi ne söylendi hiç bir açıklama yapılmadı. basın, halk bilgilendirilmedi. Türkiye cephe ülke olcak dediler. bu ne demek?[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 09 Ağustos 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
abd 50 yildan beri turkiyeyi isgal etmeyi planliyor. bu is icin ozel tasarlanmis tanklari da var.


Yanlış biliyorsun unity, onlar alman ikinci dünya savaşında çalınan ve sonrada amerikan teknolojisiyle geliştirilip üretilen ufolar. Onlarla ele geçirecekler[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
abd düşmanımızın ta kendisidir.kuzey ırakta mehmetçiklerin başına çuval geçiren,sınırımızı izinsizce peşmergelerle birlikte 2 defa geçen(gerçi bunların ikisinde de başlarına çuvalı taktıydık ama bu pek duyulmadı.sebep=>abdnin gizli olarak medyaya baskısı),kur'an-ı kerim'i tuvalete atan,mübarek yapraklarıyla o kokuşmuş kıçlarını silen bu katiller,soykırımcılar,tüm türk ve müslümanların düşmanıdır.bilmem hatırlarmısınız,bu gözü dönmüş caniler,kuzey ırakta türkmenlerin üzerine kimyasal silah kullandı ve 400-500 türkmen(sanırım)hayatını kaybetti.ve ülkemizin başındaki abd kölelerinde tabiki de tık yok.

son sözüm:abd türkiyenin düşmanıdır!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...