SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 küçük 50 kr büyük 1 tl daalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sana demedimdiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 SeaGle said: küçük 50 kr büyük 1 tl daalın. abi o büyük küçük olayını anlamadım bi türlü. küçük dedikleri şey çiş büyük dedikleri şey bok olan mı yoksa kücük : kücük yaştaki insanlar büyük : +15 falan hiç bi yerde sormaya fırsatım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 http://www.lostrepublic.us/Graphics/DoubleFacePalm.jpg kel olan nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 3 4 kişinin daha facepalm fotosu koyması lazım cevap verilmeden önce. beklliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 cevap beklediğin için geliyor bu da benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ………………..,-~*’`¯lllllll`*~, …………..,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-, ………,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-, ……,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll. ….;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll …..lllllllllllllllllllllllllll/………;;;;llllllllllll,-`~-, …...lllllllllllllllllllll,-*………..`~-~-,…(.(¯`*,`, …….llllllllllll,-~*…………………)_-..*`*;..) ……..,-*`¯,*`)…………,-~*`~.………….../ ……...|/.../…/~,…...-~*,-~*`;……………./. ……../.../…/…/..,-,..*~,.`*~*…………….*... …….|.../…/…/.*`......……………………)….)¯`~, …….|./…/…./…….)……,.)`*~-,……….../….|..)…`~-, ……/./.../…,*`-,…..`-,…*`….,---…...…./…../..|……...¯```*~- …...(……….)`*~-,….`*`.,-~*.,-*……|…/.…/…/………… …….*-,…….`*-,...`~,..``.,,,-*……….|.,*...,*…|…... ……….*,………`-,…)-,…………..,-*`...,-*….(`-,… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 cevabı aldım ama o yaş olayı da mantıklı bence. büyük insan daha büyük mevzu yapar içerde. kücük insan daha kücük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 tamam ulan tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mal said: son bi kaç aydır içimden gol diye bağırmak geliyor. bazen sadece gooool diyorum içimden. bazen gol desem? diye soruyorum kendime. bazen sanki birine rica ediyorum gol der misin diye. çok alakasız anlarda oluyor ve gittikçe sinirimi bozmaya başladı. neden olur nasıl geçer bu? yakınlarda heyecanlı bi maç yok mu bağırıp rahatlasam bi. ilk cevaba ek olarak e bağır ? kim tutuyor seni bagır yani niye dert ediyorsun ki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ercan taner gibi kral attı kral diye gezdiğim günler oluyor benim de , rahat ol olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sanırım doğru zamanı bekliyorum. sevinilcek bişey olmalı ki bağırıyım. escape öyle bişe olsa öğrenci tam felan yazarlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 escape said: basket diye bağırmak gol diye bağırmaktan dhaa az etkili olur ama. çünkü 2 heceli basket. gol bir heceli. agızdan cıkışı daha hızlı oluyo. gooooooooooooooooo-----llllllllllllllllllllll 2 heceli oluyo abi sevince göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 kesin Bone un fake i bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben Bone olsam alinirdim. Mal mi demek istiyosun adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi ramazandayız şimdi gol diye bağırsan ne olur bağırmasan ne olur zaten 4-5 civarına kadar herkes ayakta yada ne bilim, illa baarcam ben diyosan liverpool ile beşiktaşın 8-0 lık maçını falan izle hep bağırırsın goooool diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 "Paticik (2010) Yılın En Progressive Manyağı" ödülüne aday gösteriyorum arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 pati formunda abi sdf ne zamandır okuyup okuyup güldüğüm başlıklar açılmıyodu bugün kaç oldu bu ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben mesela ananem kalp krizi gecirince GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL diye bagiriyorum babam geliyo gol mu oldu? diyo yok diyorum, geri donuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 başlık ve mesaj uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 gecko said: başlık ve mesaj uyumu qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 tamam arkadaşlar bağırdım bu akşam keremin turnikesinde. GOOOOOOOOOOOOOL demedim ama GOL BEAAA GOL BEAAAA diyebildim. komşularda hanzoya bak gol diye bağırıyor demiştir :D. geçti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar