deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Abi AOBP'siz mimarlık yalan olur, o yüzden 2. sene girmesi lazım illaki. Bu da demek oluyor ki yatay geçişi denemek için koca bir senesi var. Gitsin üniversiteye paşalar gibi kayıt yaptırsın, ilk sene sıksın götünü okuldaki derslere çalışsın, sittir etsin ÖSS'yi falan. Ertesi sene eğer yatay geçiş yapamazsa ve hala mimar olmalıyım diyorsa okulu dondursun, gitsin bir sene eşek gibi çalışıp şansını ÖSS'de denesin. Böyle yaparsa ne olur; - Mimarlık okumak için 2 kez şansı olur, - Eğer yatay geçiş yapabilecek kadar yüksek diploma notu olursa, zaten alttan aldığı neredeyse tüm dersler aynı olacağından sene kaybı olmaz. - Eğer yatay geçiş yapamazsa ve ÖSS'ye girip kazanırsa yine aynı sayıda dersi saydırır; sadece 1 sene kaybı olur. - Yatay geçiş yapamazsa ve ÖSS'yi de kazanamazsa, mimarlık hayali 2 değil 1 yılına belki de 3. ve 4. sınıftaki başarısına göre hiçbir şeye mal olur, 2. sınıftaki derslerini 3. 4. sınıfta verir adam gibi mezun olur. - Ya da 1. sınıfı bitirdiğinde şbp güzelmiş der, mutlu mesut okur, belediyede çalışmaya başlar vs. Yanlış tercih yaptım kayıt yaptırmıyım, tekrar ÖSS'ye gireyim mantığı gerizekalı bir mantık; aman diyim. Kazanmışken gitsin kaydını yaptırsın. Seneye ÖSYM'nin keyfi nasıl olur, sistemle nasıl oynarlar belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi yahu nasıl yanlış kodluyorsunuz anlamıyorum ya bi şişe rakı içtikten mi dolduruyorsunuz şu kağıtları ben burdan deli oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bi de bilgisayara girerken gösteriyo bölümü sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ahah topici görünce ilk düşündüğüm şey oldu benim de yani öyle yapmış ki adamlar kodu yazınca karşısında okulun adı soyadı annesinin kızlık soyadı bile yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ekmeğin yazdığına expansion çıkartmışım gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 okul puanın 80 diyelim.bu sene 14. oldun.bölümü beğenmedin,bir sonraki sene tekrar öss ye girdin,bu sefer okul puanın yarıya iniyor 40 puan ile bir anda kaç bin kişinin gerisinde kalırsın.bir anda 50-60 binlere gerilersin.o yüzden ya arkadaşın 2 sene bekleyip okul puanının düşmediğinden tekrar öss ye giricek.ya da bu sene kazandığı bölümü paşa paşa okuyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ardeth said: abi yahu nasıl yanlış kodluyorsunuz anlamıyorum ya bi şişe rakı içtikten mi dolduruyorsunuz şu kağıtları ben burdan deli oluyorum şuna +1 demeden edemiyorum. valla çok üzüldüm ya yapılır mı böyle iş arakadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi oh my god durumu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 daha çok oh shit durumu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar