aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yok heralde, ben bi an dusunmeden yazdim onu, neticede yerlesmis. ek kontenjana yerlesemeyenler giriyo sanirim. ozel okullari arayip sorun, oluyo mu diye. biz burdan ne desek yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ek kontenjanda da puanı düşüo olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ilk ile yerleştiysen ek kontenjana giremiyosun abi aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 öss formuna nasıl yanlış yazıyosunuz abi ya, insan bi 5 kere falan baştan tarar en azından hayat belirleyen bir şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Kodu yazınca okulun ve bölümün adı çıkıyor, iki kere de kontrol ettiriyor. Nasıl olur ki böyle hata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ben gece 4'te sarhoş kafayla doldururken 5er kere tekrar ettim, bu kadar ahmak olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Özel okulları arayacaz. Aradım hatta yarın mesai saatinde arayın dedi güvenlik çıktı. Şimdi ösym'ye dilekçe ile biz hata yaptık gibisinden mazeretimizi bildirirsek en azından puanını kırmama gibi bir şans veremezlermi bu sene tekrar girerken. Özel ünide okuyan bilgisi olan arkadaşlarda lütfen bana ulaşsın. Arkadaşın durumu hiç iyi değil zor idare ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oyle sey mi olur abi, o zaman herkes yazar agalar ben yanlis yaptim kirmayin puani bi daha giricem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Buddha said: Özel okulları arayacaz. Aradım hatta yarın mesai saatinde arayın dedi güvenlik çıktı. Şimdi ösym'ye dilekçe ile biz hata yaptık gibisinden mazeretimizi bildirirsek en azından puanını kırmama gibi bir şans veremezlermi bu sene tekrar girerken. Özel ünide okuyan bilgisi olan arkadaşlarda lütfen bana ulaşsın. Arkadaşın durumu hiç iyi değil zor idare ediyorum. abi geçti gitti bitti hiç bir şey yapamazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Senin arkadaşına öyle bi hak tanınırsa herkese tanınması gerekir. Öyle bi şey de mümkün diil doğal olarak. Hiçbi çıkar yolu yok bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 page atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Tamam anlaşıldı o konuda bişey yapılamaz. Lütfen Özel Üni hakkında bilgisi olan özel ünide okuyan arkadaşlar bu konuda yapabileceğimiz ne var yada yok aktarırlarsa çok sevinecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 okuyanlar ne bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Buddha said: Tamam anlaşıldı o konuda bişey yapılamaz. Lütfen Özel Üni hakkında bilgisi olan özel ünide okuyan arkadaşlar bu konuda yapabileceğimiz ne var yada yok aktarırlarsa çok sevinecem. abi özel okullarada tercihle girmiyormusun.. lise gibi değil bu iş biz geldik mahalle adresimiz tutuyor kayıt yapın yok.. tercih yapıcaktınız olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 seneye girip bizi burslu saysınlar falan demişin ama onlarda ösym kontenjanıyla alıyor, o iş de yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Peki şimdi arkadaşı yatırdım. Ona soramıorum. Bölge ve şehir planlamada hazırlık varmı. Aynı üni olduğu için hazırlığı bitirse bu sene mimarlığa geçse hazırlığı geçmiş sayılıyor. Birde kaç puan düşecekler bu sene girdiğinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yahu 10 gün tercih süresince yanlıs kod yazan adam haketmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 0,15 yerine 0,075 ile çarpılcak ama tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 @Red Valla sitersen bende yüzüne vurayım intihar etsin bende çok mutlu değilim durumdan. Ama iyimser olmam gerekiyor. Şimdi arkadaşlar bu üniversite içi yatay geçiş tam olarak nedir? Bu yanlış gelen bölümde aynı fakültede mimarlık fakültesi ve aynı üniversite. Mimarlıkla iş alanlarıda hemen hemen aynı. Okulda 1. filan mı olması gerekiyor oraya yatay geçiş için. Yada varmıdır öyle bir geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mimar sinanda hazırlık yok.şbp'den girsin mimarlıga yatay geçiş yapsın olayı da üniversitenin en büyük yalanlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 onu okula sorcan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 arkadaşının illa mimarlıga giricem diye inadı varsa şbpye girsin mimarlıkla ortak dersler vardır.hiç olmasa havuz dersleri türkçe tarih fln ortaktır ders programlarını karşılaştırsın.şbpden bunları verip seneye düşük puanla kazanabilirse mimarlıga girsin dersleri de saydırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi tamamda 2. tercihte önemli dğeil mi ? yani daha 2. tercihinde gelen bölüme mızmız yapıyorsa 2.ye niye yazıyor ben burdaki dramayı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yanlış yazmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Abi ben kulaktan duyma biliyorum şu üniversite içi yatay geçişi. Benim anlattığım gibi bişey mi? İlgili bölümler arası aynı ünide geçiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar