Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tercih Kodu Yanlış Yazılmış Durum Ciddi

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Özel okulları arayacaz. Aradım hatta yarın mesai saatinde arayın dedi güvenlik çıktı.

Şimdi ösym'ye dilekçe ile biz hata yaptık gibisinden mazeretimizi bildirirsek en azından puanını kırmama gibi bir şans veremezlermi bu sene tekrar girerken.

Özel ünide okuyan bilgisi olan arkadaşlarda lütfen bana ulaşsın. Arkadaşın durumu hiç iyi değil zor idare ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Özel okulları arayacaz. Aradım hatta yarın mesai saatinde arayın dedi güvenlik çıktı.

Şimdi ösym'ye dilekçe ile biz hata yaptık gibisinden mazeretimizi bildirirsek en azından puanını kırmama gibi bir şans veremezlermi bu sene tekrar girerken.

Özel ünide okuyan bilgisi olan arkadaşlarda lütfen bana ulaşsın. Arkadaşın durumu hiç iyi değil zor idare ediyorum.

abi geçti gitti bitti
hiç bir şey yapamazsınız...
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Tamam anlaşıldı o konuda bişey yapılamaz. Lütfen Özel Üni hakkında bilgisi olan özel ünide okuyan arkadaşlar bu konuda yapabileceğimiz ne var yada yok aktarırlarsa çok sevinecem.

abi özel okullarada tercihle girmiyormusun..
lise gibi değil bu iş biz geldik mahalle adresimiz tutuyor kayıt yapın yok.. tercih yapıcaktınız olucaktı
Sosyal ağlarda paylaş

@Red
Valla sitersen bende yüzüne vurayım intihar etsin bende çok mutlu değilim durumdan. Ama iyimser olmam gerekiyor.

Şimdi arkadaşlar bu üniversite içi yatay geçiş tam olarak nedir? Bu yanlış gelen bölümde aynı fakültede mimarlık fakültesi ve aynı üniversite. Mimarlıkla iş alanlarıda hemen hemen aynı. Okulda 1. filan mı olması gerekiyor oraya yatay geçiş için. Yada varmıdır öyle bir geçiş.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşının illa mimarlıga giricem diye inadı varsa şbpye girsin mimarlıkla ortak dersler vardır.hiç olmasa havuz dersleri türkçe tarih fln ortaktır ders programlarını karşılaştırsın.şbpden bunları verip seneye düşük puanla kazanabilirse mimarlıga girsin dersleri de saydırır
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...