senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ozel okullarda birakiyorlar muhabbeti so 2000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 özel okul ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 SeaGle said: Ha staj falan denmiş, budur. Naylon staj yapan adam 2 gün çalışamaz ileride. 2. günün ortasında gönderirler misal alakası yok.staj yararlı birşey bilinçli insanlara denk gelirsen. şahsen ben naylon yaptım.bi kere deniyim dedim 20 gün sonra kendimi zor attım.hyr iş zorlugu falan değil.ben çok severek ve ögrenmeye calısarak yapıyordum.it gibide koşturuyordum.fakat karşındaki adam adam değilse onun kucuk köpeği olamam bir insan staj yaptı diye üst seviye ögrenmiş olmuyor o işi.staj yapmayanla arada yakalanmıcak ucurum bir mesafe yok bana göre. bir yere alısmak max 2 aydır özel okullara gelince.para için adma bırakıyorlar da tam bir klişedir.hocayla takık olursun ters düşersin bişiler olur kıllık yapar ama kimse senin hak edipte aldıgın notu para için bilmemneden dolayı ortadan kaldıramaz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 garip bir şekilde bugün benim konuştuğum herkeste devlet üniversitelerine yerleşmişti. özellere yerleşenler kadar devlet okullarına yerleşen bir sürü insanda mevcut. bence türkiye'de gerçekten eğitim ve araştırmaya çok iyi yatırım yapan özel okullar mevcut. koç, sabancı, bilkent ve bilgi bence bu konuda başı çeken vakıf üniversitelerinden. bu okullar haricinde ankara'da başkent ve tobb etü, istanbul'da yeditepe ve özyeğin, izmir'de de izmir ekonomi üniversitesi oldukça başarılılar. artık bence bazı özel okulların fiyatlarıda insanlar için ulaşılabilir bir konumda. elbette herkes okulların bu fiyatlarını çok rahat bir biçimde karşılayamıyor fakat fedakarlıkta bulunarak bir şekilde hallediyorlar. mesela bilkent'te çocuğunu okutmak isteyen anne ve baba 18 bin ytl gibi bir fiyatı gözden çıkarmak durumunda. annesi ve babası memur yada emekli olan bu çocuk ailesinin yapacağı fedakarlıkla bu okulda okuyabilir. bence eğitime yapılan bu yatırım oldukça önemli. hatta çoğu anne ve baba bu konuda yani eğitime yapılan yatırım konusunda oldukça sıcak bakıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ShadowFury said: semih üniversitesi ve benzerleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 devlet egitimi kaliteli ya, matematik filan super ogretiyorlar http://www.youtube.com/watch?v=NHtbzCScWHo&feature=related (pun intended) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 burdaki bütün arkadaşlar bütün devlet ve vakıf üniversitelerini bitirmiş hayata atılmış teker teker anlaşılan =) Ha bu arada, özel değil vakıf üniversitesi, kişiye para kazandıramaz yani. Ha bide, burs diye bişi var, devlet üniversitesi iyidir are so 1996 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yıllık vereceğin 25 bin lirayla iş kur daha iyi. kaç senede çıkarabiliceksin acaba iş hayatında o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Hayatta herşey para diil ki? Ben de öle düşünüodum ama, insana yatırım yapmak her zaman daha iimiş. Valla çocuğum olsa, evi satar arabayı satar gene istediği yere gönderirim yani, o kadar da önemli bişimiş. ve bunun sadece eğitimle alakası yok. Ama tabi olaya Üni=Ca$h gözüyle bakıosan, hiç gerek yok. Dediğin gibi iş kur daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 çocuğuna bağlı o.. insana yatırım yapma kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben cocugumu satar araba alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 barnacle said: yıllık vereceğin 25 bin lirayla iş kur daha iyi. kaç senede çıkarabiliceksin acaba iş hayatında o parayı. 100 milyarı sanki tak nakit ödüyorsun okula 4 senelik taksit taksit ödenen paraya nereye sermaye oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 4 sene kenara koyarsın, mezun olunca iş açarsın. ha çocuğum özel okulda orgiden orgiye koşsun diyosan hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 şu özel okul pü kaka diyenler de hep özel okula gidemeyip içinde kalanlar olsa gerek not: hayır özel okula gitmiyorum. edit: bi arkadaşımdan örnek veriyim adam öyle bi puan aldı ki istediği her yere giriyodu bu özel okul pü kaka diyen tipler buna sabancıya gidersen zengin züppelerle okucaksın vs dedi çocuk boğaziçini seçti ama ben sabancıya gitmesini önermiştim. bilgisayar mühendisliği okucak çocuk hangi üniversite daha çok imkan sağlıcak ona hangisi high end top tech vercek çocuğa? sabancı tabiki ama boğaziçi seçti işte bu pü kakacılardan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bi ben orgiden orgiye kosamadim anasini satiyim ozel okulda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 BioHazarD said: edit: bi arkadaşımdan örnek veriyim adam öyle bi puan aldı ki istediği her yere giriyodu bu özel okul pü kaka diyen tipler buna sabancıya gidersen zengin züppelerle okucaksın vs dedi çocuk boğaziçini seçti ama ben sabancıya gitmesini önermiştim. bilgisayar mühendisliği okucak çocuk hangi üniversite daha çok imkan sağlıcak ona hangisi high end top tech vercek çocuğa? sabancı tabiki ama boğaziçi seçti işte bu pü kakacılardan dolayı. http://www.lolblog.co.uk/wp-content/uploads/2008/10/facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 escape said: sabah 10dan beri dikkat ediyorum. herkes özel üniversiteye?! 2 3 tane gördüm ve duydum sabahtan beri devlet üniversitesine giren çevremde. millet açtı hani, işsizdi? bu ülkede yoksulluk vardı. nerden damlıyor bu paralar!? ben de okuyabilirdim özelde okumadım! hangisinden mezun olan daha başarılı? ne güzel sistem. alışmış millet para verip bir şeyler yapmaya. sabahtan beri arıyorlar niye özel yazmadın diye okuyabilirdin özelde diye. o kan emicilere eğitim düşmanlarına ve dini imanı para olan insanlara mı para kazandırıcam ben? cocuga diyorlar kazanamazsan özele gidersin diye aileden. cocuk napıyo sallıyo dersleri çalışmıyo falan... bilinçsiz ve boş yetişen bi nesil! bu senelerdir böyle. lanet olsun bu sisteme ve bunlara hem karşı çıkan hem de çanak tutan insanlara! şair burda o kadar fakir olmadığını belirtmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 patinin demografigine bakip ozel okul elestirisi yapmak ayri bir fail, tipki zorunlu askerlik tartismak veya yasal icki icme yasinin 18 den 21 e cikmasini savunmak gibi daha tek sesli konular icin bikac oneride buliniyim -metal muzigin gereksiz gurultu kirliligi oldugunu ve dinliyenlerin amele ruhlu oldugunu savunup (fatih altayli styleee) klasik muzigi veya turk halk muzigini ovun (turk sanat muzigi +10 puan) -sozluk formati ve chan formati varken forumlarin dandik olusumalr oldugunu, kisitli ozellikleri ve limitli sosyal platform baglantilari ile zevksiz olduklarini yazin -PC oyunculugunun modasi gecmis birsey oldugunu, PC ye ozel cikan oyunlarin %95 inin vasatin alti oldugunu savunup konsol oyunculugunu savunun, modern insanin evinde PC ye gerek yok diyin -mmorpg lerin olu bir oyun turu oldugunu, piyasadaki tek basarili mmo nun 5. yasina girdigini ve live/psn ve e-sports varken mmo lara yer olmadigini, anca issiz gucsuz amacsiz universite ogrencilerinin mmo oynamaya devam edicegini soyleyin -eski patinin/oyunlarin/gunlerin/sarkilarin/ickilerin daha iyi olmadigini aksine rezalet oldugunu savunun, ozellikle okulu bitirip ise atilmis ve yavas yavas orta yas bunalimi dedigimiz oysa hayatin gercegi olan monotonlukla yeni tanismis ex-gencler cok pis rage yapicaktir -kadin haklari savunuculugu yapin veya dahada ileri gidip feminist olun, erkekleri elestirin ve kadinlarin aha ustun varliklar oldugu tezini savunun, saniyeler icinde aggroyu cekip bir kasik suda bogulabilirsiniz 2-3 vs 100 outnumbered tartisma yurutmek kesmediyse illa "I WILL GO DOWN IN A BLAZE OF GLORY" diyorsaniz "bilgisayar oyunlari cocuk isi, kazik kadar adam bilgisayar oyunu oynarmi" tezine el atin, kisa sure icinde 1 vs 100 bir tartismada yorungeye firlatilmadan onceki son nefesinizi verirken bulabilirsiniz kendinizi demografik cok onemli, misal atsizcilar otaginda turklerin gayet ilkel ve yikim haric bir ise yaramayan bir guruh oldugunu savunmak, allah.cc forumlarinda israili desteklemek veya otuken.cCc de poalt alemdarin gelmsi gecmis en gerizekali dizi karakteri oldugunu yazmakta tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 "Sabancı'da zengin züppeleriyle okuyacaksın" nasıl bir mantıktır yahu? Türkiye'nin en iyi özel üniversitelerinden birinden bahsediyoruz, burssuz puanı birçok devlet okulunu sollayan bir üniversiteden bahsediyoruz. Gelip bunu tabela üniversitesine dese doğrudur da, neden Sabancı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 barnacle said: 4 sene kenara koyarsın, mezun olunca iş açarsın. ha çocuğum özel okulda orgiden orgiye koşsun diyosan hayır demem. hahaaha :) abi fazla film izliosunuz ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 cnbc-e gençliği gossip girl niptuck izleyip sabancıyı california sanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 freemaniacss said: özel okullar cidden berbat ona birşey diyemem,devlet okullarıda mükemmel değiller.ama özel okula girdin mi ordan çıkması cidden sıkıntı.şöyle düşün,bir dersten yaz okulu açılıyor ve bu yaz okuluna kredi başına para veriyorsun.atıyorum 3 kredilik ders için 1000 tl verdin.böyle gelen 30 kişi var diyelim.30x1000=30000tl ediyor.şimdi yaz okulunda bu dersi vericek olan hoca,bu dersten alınan paranın % bilmem kaçını alıyor.e hal böyle olunca salak salak olaylardan inadına,bilerek öğrenci bırakıyorlar.hani özel okuldaki ortamı "paramı veriyorum,diplomamı alıyorum,yatarak çatır çatır geçiyorum" olarak algılamayın.saçma sapan zorluyorlar aslında özel okullarda dandik özel üniversitelerde oluyor mu bilmem ama sabancıda falan böyle bir olay duymadım hiç. bizzat ben okumadım ama orda okuyan tanıdığım çalışkan insanlar var gayet alıyorlar hakettikleri notları. o senin dediğin tembel öğrencinin avuntusudur muhtemelen, devlet okulundaki ''abi adam bana taktı''nın özel okul versiyonu işte. belirli bir seviyenin üstünde bir okulda, adam gibi çalışan hiç bir öğrenciyi bir hoca sınıfta bırakamaz hatta bence özel okulda daha da bırakamaz. anca DC-DD'lik çalışan öğrenci o duruma düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 valla oss puanim baya iyiydi 2004'te, tek tercih yaptim sabanci (burslu burssuz ve farkli fakulteler kombinasyonuyla tabi), cok da dogru bir karar verdigime inaniyorum. turkiye'de devlet okullarini bitirdiler, sabanci gibi kaliteli vakif okullarinin sagladigi imkanlari hicbir devlet okulu saglayamiyor artik. ha olay ogrencide bitiyor tabi ki, ama ben kaliteli vakif okullarindan iyi bir ogrencinin daha cok sey kazanabilecegine inaniyorum, o yuzden tercihimi o yonde yaptim. o tercihi yapmasam da yurtdisina falan bu kadar kolay cikamazdim tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 boğaziçi fizik sabancıdan daha iyi (çünkü sabancıda fizik bölümü yok sdfd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar