BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 blog tarzında bir projem var video ve görsel ağırlıklı olacak ayrıca şeçitli sosyal paylaşım ortamlarında yayınlanaiblir olmalı youtube a yükleme yapmak istemiyorum çünkü dns i geçtim hosts dosyası ayarı yapmayı bilmeyen insanlara da yönelik bir çalışma yapmak istiyorum en iyi video yükleme ve yayınlama sitesi hangisidir? bir de bu sosyal paylaşım için hazır temalar mı var yoksa başka bir ayar mı yapmak gerekiyor? şimdilik aklıma gelen bunlar şimdiden tyeşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi sorunun yaniti icin vimeo, ustream vs gibi tonla yanit var, amaaaa of typo ya, aman allahim ya, level atladin bu sefer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 dailymotion da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hepsi aynı bokun soyum uyoksa "şunun streami daha hızlı" diyebileceğiniz yada ayırdedici unsur sayılaiblecek şeylere sahip olanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 vimeo hosuma gidiyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 valla kendi sitemizde tecrube ettigim kadari ile en iyi performanslardan biri http://www.izlesene.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 vimeo, video sahiplerinin kendi eserlerini yayınlayan bir site. senin amacına uygun olmayabilir.. stream kalitesi olarak büyük sitelerin bir çoğu işini görür bence. asıl bu sitelerin api'lerini incelemen lazım. anladığım kadarıyla programatik olarak yükleme falan yapacaksın. bir de bu konuda youtube bayağı iyi aslında.. bizde yasaklı olması çok kötü lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 valla blog tarzı bir konsept düşünüyorsan bence genede youtube'u tercih et. vimeo benimde çok hoşuma gidiyor ama orada daha farklı videolar paylaşılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 istersen PM at belki yardimci olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar