Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 şu saatteki 3 tane gösterge ne işe yarıyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bi işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kronometre nin dakika, saniye, saati iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 casio alacaksan bunu al.Daha kimsede görmedim bu modeli,cok güzel saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bende bunun çelik olanı vardı nusaybinden kaçak getirmişti bir amca kaç sene kullandım hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 üstteki gideceğin ortadaki bulunduğun alttakide en son ayrıldığın zamanı gösteriyor. Şaka maka future kısmında ki zaman bu seneymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ben onu 2012 diye hatırlıyordum ama alla alla ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Masticore said: casio alacaksan bunu al.Daha kimsede görmedim bu modeli,cok güzel saat Bu saati tam 9 yıl kullandım ben. Kullanmayı bırakma bahanem de pilinin bitmiş olması (evet 9 yılda bitti) Bu kadar başarılı bi saat gerçekten yapılamaz. Bunun bi de f93'ü vardı o çok havalıydı esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 orta okul dönemimin efsanesidir o saat. onun alarmıyla okula gidiyodum be. neyse konuya dönersek saçmaymış o zaman o göstergeler. hakkaten sadece göstergeymiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Suark said: üstteki gideceğin ortadaki bulunduğun alttakide en son ayrıldığın zamanı gösteriyor. Şaka maka future kısmında ki zaman bu seneymiş =) değil filmde 2015 te gidiyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 gec olsun guc olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bu mudur sırf kronometre miymiş o afili göstergeler.. ben sıcaklık ay yıl zart zurt gösteriyor zannediyodum bu edificeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 normal saniye gibi gorunen kronometrenin saniyesi alttaki gosterge normal saniye ben ilk basta bozuk lan bu saat saniyesi calismiyo demistim acaip fail olmustum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bi halta yaramıyo onlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ici bos olsa o kadar karizma durmazdi ama kabul et siyahla bakırın uyumu tartısılmaz bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 eh işte, görüntü fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 şekil için onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 o degilde garbicta usttekinin istedigi bir foto koyuyoduk ve sonrada kendimiz bir foto istiyoduk noldu konuya ilhan irem gibi kaybolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kronometrenin saati nedir abi, ayıp yani. dakika saniye ve saliseyi gösteriyor o 3 kadran. ama en alttaki kadran kronometre için değil normal saniye göstergesi için. kronometrenin ki büyük kadranda olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 salise yok arkadasim benden iyimi bilcen kolumdaki saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 500tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar