synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 1. yi boş yazmışım :( açıkta kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi hadi sınav heycanı falan sınavda kaydırma yapılır anlarım da tercih de kaydırma nedir yahu? troll müsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 trölldür tabi. birinciyi nasıl boş yazar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 synthesizer said: 1. yi boş yazmışım :( açıkta kaldım Bir de iyi yanından bak, ilk tercihin gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 boş anca bırakırsın tabiki, keskin göz ve engin dil bilgisiyle yakaladın beni dasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi bu tür seyleri görünce icim acıyor ya kendimden biliyorum sınav psikolojisi,yerlesme psikolojisi berbat bisi,yazık ya adam gibi bi sistem yapsınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ne dogru ki bu da adam gibi olsun?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 levent kırca tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi türkiye'de şu durumda en iyi sistem öss. anadolu liseleri azaltılırsa anca insanlar istediği yerleri okuyabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Hoca bana taktı yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 anadolu lisleri azalarsa, memlekette adam gibi eğitim veren lise kalmazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Gilean said: hee nooldu kardeşin cem girdi mi iyi bir yere? gerçi burda tercih formu nerden bulunur diye sorduğuna göre çok da parlak değil gibi? bilgi psikolojiye girdi de koç ndn olmadı diye merak içindeyim o yüzden:) çıktıyı da vermişler salonda duruomuş ben bakmadığım için etrafa pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 dasaaa said: okullara sınav sonu tercih ile girme değil de okula başvuranları okulun seçtiği bir sisteme geçebilsek (tamam biliyorum torpil döner, burası türkiye, biz malız hep) en azından iyi okullarda isteyen öğrenciler ilgilendikleri dallarda okuyabileceklerdir. amerikanyada böle ama orası medeniyet ülkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 epeydir anadolu liselerinin bi artisi zaten yok, gg oldular onlar. artiz ne arar la anadolu lisesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Helcaraxe said: dasaaa said: okullara sınav sonu tercih ile girme değil de okula başvuranları okulun seçtiği bir sisteme geçebilsek (tamam biliyorum torpil döner, burası türkiye, biz malız hep) en azından iyi okullarda isteyen öğrenciler ilgilendikleri dallarda okuyabileceklerdir. amerikanyada böle ama orası medeniyet ülkesi.azcik duyarli ol bi dilekce de Ohio civarindaki osym subesine sen gotur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 @ syd hehe yok ya dasaaa böle turkiye ile konuşurken falan hep bvi amerikanya medeniyet ülkesi falan diye postlar atıyo ordan alıntı yaptım onun postu üstüne sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Dennis said: synthesizer said: 1. yi boş yazmışım :( açıkta kaldım Bir de iyi yanından bak, ilk tercihin gelmiş. ahaha arkada kalmasın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Dennis said: synthesizer said: 1. yi boş yazmışım :( açıkta kaldım Bir de iyi yanından bak, ilk tercihin gelmiş. ahaha arkada kalmasın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Helcaraxe said: @ syd hehe yok ya dasaaa böle turkiye ile konuşurken falan hep bvi amerikanya medeniyet ülkesi falan diye postlar atıyo ordan alıntı yaptım onun postu üstüne sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 amerikada olsak benim lafımı çaldığın için seni dava etsem tazminattan milyarlar alırdım! ama orası amerika bir medeniyet ülkesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar