PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 pulp fictionla donnie darkoyu karşılaştırmaya cüret etmeyin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 tabi canım aynı kefeye koyulmaz. sanat eseri ve film farkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bilmiyorum belki donnie darko yu kendime yakın gördüğüm için seviyo olabilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ayrıca birader. ekşi sözlüğe giri bi. donnie darko da mı daha ciddi ve dikkat çekici yorumlar var yoksa pulp fiction da mı. bi girin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 http://ophidia-in-herba.blogspot.com/2010/07/donnie-darko-2001.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 teen peep love rabbits. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 izledim ve bu yoruma sonuna kadar katılıyorum Vingthor said: donnie darko ne olm dunyanin en kotu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Maxuth said: Rewendor said: pulp fiction > sherlock holmes > donnie darko d.darko güzel bir film olmasına rağmen fazlasıyla overrated. asil pulp fiction overrated sherlock ezer wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 pulp fictionı eskiğden izlediğimde çok sevmiştim ama geçenlerde izliyim dedim çok sıkıcı filmmiş :).3-5 tane güzel kısa sahneler var.genelinde sıkıcı bir film sherlock holmes da çok süper bir film diyemicem donnie darko izlemedim.şu aynada falan ayıcık cıkan filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar