Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi üniversiteyi kazandınız?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Onlar eski puanlardır, açıklansa siteye koyarlar. Gerçi yeni gibi görünüyorlar. Ama nereden bulacaklar ki?
Mesaj tarihi:
12. tercihim falandı kadir has

o diilde şeye bakabilioymuyuz.hani kontenjanlar ne durumda.seçtiğimiz bölümü kaç kişi seçti bu sene gibisinden
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Uludağ üniversitesi ve Bursa ile ilgili sorularınız olursa yardımcı olurum her şekilde.

Uludağ Üni. İznik, Turizm Rehberliğini kazandım. İzmitten gidip, gelicem. Karamürselden sanırım otobüsler varmış. Tek sorum kayıt yaptırırken İznik'e gitmem yeterli mi, yoksa Uludağ Üni.ye de gidecek miyim?
Mesaj tarihi:
Kayıt adresi olarak ne yazıyor sonuç belgende. Eğer iznik adresini yazıyorsa iznik'den yapacaksın. Ki muhtemelen öyle, çünkü her fakülte kendi içinde alıyor kaydı.
Mesaj tarihi:
Bi fiziki harita çizersin artık zıhızıhı

Şakayı geçtim de, harita mühendisliği değil miydi dağ tepe dolaşıp bayaaa yoran bölüm.

Hayırlı olsun bu arada
Mesaj tarihi:
Bilkent Bilgisayar %50 Burslu

Maddi durumlar sıkıntılı olduğu için gidemiyorum. Sağlık olsun, seneye tam burs kazanmak için çalışacağım olmazsa yaylalar yaylalar.

Kazanıp okullarına kayıt olacak arkadaşlara tebrikler ayrıca.
Mesaj tarihi:
Açıkçası bana kalsa yazmayacaktım ama ailem ısrar etti ama durum kötü olduğu için borç harçla yük olmak istemiyorum. Bakalım kısmet, pek de bakmadım ne kadar puan kesilecek seneye. Olmadı 2 sene hazırlanırım geniş geniş.
Mesaj tarihi:
oha abi yazmasaydın keşke
bilkent'e girdikten sonra ortalamayla burs yükseltme işini araştır mesela
bir de banka kredisi alırsınız ilk seneyi aradan çıkarıp arada çok çalışarak %100 bursu hak edip öyle devam etmek.. rüya gibi

ama stres stres stres, zor iş yani keşke yazmasaymışsın.

Bu arada şu ailesinin işini devam ettirecek şekilde bölüm seçenlere özenmiyor değilim valla8-)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir de seneye kazanıp başka bir şehire gidersen neredeyse %50 Bilkent kadar tutar, onu da düşün. Ankaralıysan gidilebilir.
  • Yeni Oluştur...