lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 http://oss1.tercih.tv/ aha burada buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Onlar eski puanlardır, açıklansa siteye koyarlar. Gerçi yeni gibi görünüyorlar. Ama nereden bulacaklar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 eski puanlarla alakasızlar, yeni olması gerek. adamların işi bu abi bulurlar sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 evet genel olarak bi baktım bildiğin yeni puanlar helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben güvenemedim dh'de elemanın birinin 9k ile giremediği bölüme burdan 10k demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 hiç mi yok anacım kadir has? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 12. tercihim falandı kadir has o diilde şeye bakabilioymuyuz.hani kontenjanlar ne durumda.seçtiğimiz bölümü kaç kişi seçti bu sene gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Açıklanır bir-iki güne hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 hayırlı uğurlu olsun sonuçlarınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yeni puan o tabanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 SeaGle said: Uludağ üniversitesi ve Bursa ile ilgili sorularınız olursa yardımcı olurum her şekilde. Uludağ Üni. İznik, Turizm Rehberliğini kazandım. İzmitten gidip, gelicem. Karamürselden sanırım otobüsler varmış. Tek sorum kayıt yaptırırken İznik'e gitmem yeterli mi, yoksa Uludağ Üni.ye de gidecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Kayıt adresi olarak ne yazıyor sonuç belgende. Eğer iznik adresini yazıyorsa iznik'den yapacaksın. Ki muhtemelen öyle, çünkü her fakülte kendi içinde alıyor kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Evet sağol, kayıt yeri İznik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konya Selçuk üniversitesi Harita mühendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bi fiziki harita çizersin artık zıhızıhı Şakayı geçtim de, harita mühendisliği değil miydi dağ tepe dolaşıp bayaaa yoran bölüm. Hayırlı olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 aynen öyle:) meslek lisesini okuduğum için sorun yok ama.kolay yaparım o işi.Fiziki siyasi her ölçekte harita çizilir.pıh pıh pıh Teşekkür ederim ayrıcada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 _ClymoR_ said: Konya Selçuk üniversitesi Harita mühendisliği çok kıyak iş tutturursan yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 :)Babam abim harita mühendisi... düşün artık tutarmı tutmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ahaha adamlar ailece haritacı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bilkent Bilgisayar %50 Burslu Maddi durumlar sıkıntılı olduğu için gidemiyorum. Sağlık olsun, seneye tam burs kazanmak için çalışacağım olmazsa yaylalar yaylalar. Kazanıp okullarına kayıt olacak arkadaşlara tebrikler ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hacı kazanıp seneye tekrar girince puan düşmüyo mu? yazmayaydın keşke gitmeyeceksen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Açıkçası bana kalsa yazmayacaktım ama ailem ısrar etti ama durum kötü olduğu için borç harçla yük olmak istemiyorum. Bakalım kısmet, pek de bakmadım ne kadar puan kesilecek seneye. Olmadı 2 sene hazırlanırım geniş geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 25-35 arası kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 oha abi yazmasaydın keşke bilkent'e girdikten sonra ortalamayla burs yükseltme işini araştır mesela bir de banka kredisi alırsınız ilk seneyi aradan çıkarıp arada çok çalışarak %100 bursu hak edip öyle devam etmek.. rüya gibi ama stres stres stres, zor iş yani keşke yazmasaymışsın. Bu arada şu ailesinin işini devam ettirecek şekilde bölüm seçenlere özenmiyor değilim valla8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bir de seneye kazanıp başka bir şehire gidersen neredeyse %50 Bilkent kadar tutar, onu da düşün. Ankaralıysan gidilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar