Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 afyon kazanmışım intihar etmeye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Yazmasaydın öyleyse keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 -Deno- said: bilgi üniversitesine gelenlere abilik yapılır, çıkışa gelinir, starbucks'da kahve ısmarlanır, kampüsler gezdirilir. cüzi ücretlere. ;) aynen bende yaparım o işi ilk seni görelim bi bilgide len :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ben sözelim, tercihlerimi hep geçen seneninkine göre ve dershanenin çıkardığı en kötü ihtimaller diye bi sıralama listesi vardı ona göre bile istediğim yerlere giriyodum. 11kym ist üni 12k marmara 15k anadolu 18k ve sonuna ölesine kocaeli yazdım orası geldi, kocaeli de 30-40 bişidi ölesine yazdım, niye yazdım keşke yazmasaydm, sağlık olsun yapçak bişi yok, bölümde radyo tv sinema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi zorla sokmuyorlar istiyorsan 1 sene daha çalışırsın. başkasının yerini yemeyin böyle istemeden okuyacaksanız hele isteyenleri engellemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Kazanıp girmezse, seneye okul puanı yarıya düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 göt oldum kk thx bb edit: hatta kendimi hürriyette alt tarafa büyük harflerle yorum yazan elemanlara benzettim şu an sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 7thBreath said: sağlık olsun yapçak bişi yok, bölümde radyo tv sinema. üniversiteleri yazmışsın da bölümler neydi. radyo tv sinema güzel bi bölüm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Dennis said: Kazanıp girmezse, seneye okul puanı yarıya düşer. her şekilde öyle değil mi? bir bölümü kazanan herkesin okul puanı yarıyarıya düşmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bölümü zaten isteyerek yazdım tercihlerimin hepsi rts, okul dumura uğrattı resmen yapçak bişi yok artık neyse. kontenjansız açıköğterim bölümleri dışında nereye yerleşirsen yerleş istersen gidip kayıt yaptırma yine de puanın düşüyor 1 sene için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Yok, sadece bir yıl düşürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ya yoldan geçen adam gibi olacak da, bu sene ne yaptı bu herifler de puanlar karman çorman oldu ? üç alan için x y z bölümlerinin puanları olurdu ortalama öyle giderdi bu sefer noldu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 açıköğretimde akıyorum gene başarı abidesiyim meazallah tütütütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 dokuz eylul endustri yazmistim oylesine ehah gelmis gidip bi 4 sene daha ayni bolumu okuyayim bari fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mühendislikler acaip düşmüş (edit: puan) sıralama olarak diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Öyle diyorlar, hukuklar da aşırı yükselmiş. Sayısaldan istediği yere giremeyen bir sürü insan hukuka yönelmiş benim gibi. Yine olan TMcilere TScilere oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 benim böle olmamın nedeni de tmciler sanırım, hepsi ts'ye kaydı bi anda puanlar fırladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bizim zamanımızda sayısala girmenin sebebi klasik "sayısala zekiler gider, EA' ya ortalar, sözele de hiçbir şey tutmayanlar." geyiğiydi. O sıralarda zaten ayrımına varamıyosun birçok şeyin. Çok da salakça bi geyiktir ayrıca, üniversiteye girdikten sonra nice kafasını taştan taşa vuran sayısalcı gördüm. Ama bu seneden sonra bölüm seçiminde sayısala yüklenme kaçınılmaz. Bu da geyik ya da gaz kaynaklı değil, oldukça mantıklı bi sebepten olacak. Bu seneden sonra sözel seçmek gerçekten salaklık olur herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Düz liselerde genelde MF ya da TM seçmek için ortalama istiyorlar. En iyileri MF'ye, sonrakileri TM'ye, kalanları da TS'ye koyuyorlar. Kuzenimin lisesinde böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sonra sayısal ile alakası olmayan adamların bitmeyen dramı isimli bölüm başlıyor üni.de.. hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bilkent - Elektrik - Elektronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hadi lan gidinde benimde dgs em açıklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hangi bölüm en son kaçıncı sıralamayla almış onun listesini yayınladılar mı?bileniniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 inanılmaz özeniorum size ya şu universiteye yeni girme hissi falan apayrı dünyalar.. 18 yaşına döndürün beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar