LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yaw guild listelerine baktim da, yeni char kasioruz 3-5 arkadas, alliance oynamak istedik, o sebeplen frostmane de char actik. kotu mu ettik? iyi mi ettik bilemedik, size bir soralim didik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ilk 10'da ally üstün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Frostmane'in Ally'ı çok çok sağlam, pugları da gayet kaliteli. Ally oynamak için en başarılı serverlardan biri Frostmane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bende ona baktim.. ama hani bizden oynayan varmidir? casual takiliyoruz biz arkadaslarla, hani tavsiye guild varmidir? muhabbet edebilecegimiz vs? yoksa oyun icindemi bakalim. nedir? kisacasi, varmidir patide buralarin yerlisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Patiler Frostmane'de Horde oynuyor. VAY AK çatısı altında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 peh.. peki okdir, tanidik bildik bizi alabilcek bir guild bilen olursa, yardimlara acigiz o halde.. saygilar :) horde dan baydim artik ally tarafini merak ediyorum acaip derecede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 3 tane türk guild gördüm iron hand ghaza bi de imparatortr :P (gördüğüm adamlarında iyi gs vardı) ghaza zaten proggresi iyi bi guild, iron hand herkesi alıyor raid maid yapıyor o da iyidir, imparatoru bilmiyorum szazf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 cok saol hocam.. iste aradigim pati yardimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 horde olsaydiniz ulta underdog vay ak de butun pati :p hatta uslu birer cocuk olursaniz popuda gorebiliyormussunuz, dark da frostmane horde daydi sanirim bir arada bayadir gorunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Horde olarak biz varız ama Ally tanıdık yok yani tek tuk bizlerin altları vardır ama mainler horde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 girmeyin kanima.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 frostmane'de alliance mı? http://img.youtube.com/vi/JjSDrDykFns/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ben de pati frostmane'de diye 3 arkadaşla başlamıştım, horde tarafı da güzel bi server. VAY AK'nin muhabbet de iyi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hmmm abi online oluomusunuz, bakin levellicam diyorum.. yalniz birakirsiniz beni.. abso sen online hic olmuyomusun abi.. yalanmissin.. :) ole diolar bilmiorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi gidin sosyalleşin bu sıcakta hordu allisimi var oyunu frozen ettim soğusun diye yani o derece fena sıcak gidin kaynaşın sahilde kız kesin falan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 klimam var.. hemde is yerinde takiliyorum yaw.. ayrica evliyim coluk cocuk vs falan napcam kizi bu saatten sonra.. sahil mahil de cok sicak ayrica.. ev daha serin.. wow account frozen di zaten, sogudu iyice yaw.. biraz isinsin :) cataclysm geliyor isinsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 o zmn horde, pipisiz alliance olmak sux frostmane de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 scorch said: o zmn horde, pipisiz alliance olmak sux frostmane de :p tmm bu yaşda çocugumuz yok, ama pipi de var ,asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ahahah.. trias ghaza daki trias sa, guzel guzel oynuo iste adamlar.. ally tarafinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ben de char açıcam frost ta, eğer ciddiysen bu yola beraber baş koyalım düd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 valla bro ciddiim de.. ne halt etceimi sasirdim.. simdi bi arkadas var, o da bg leri test ediyor. bugun yarin netlesir. bende ona gore katilirim cunki adam lvl kasmicak dk siyla oynicak.. horde mu ally mi daha hala karar veremedik acikcasi.. ally da ghaza var super guild, ama hardcore lar. horde da vay ak var, kafalarina gore takiliyolar ok de.. aktif de degiller :P bilemedik napcagimizi yani.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 normalde baya aktifiz ama ramazandayız şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ha bide hepimizde horde char var, hepimiz zaten horde oynadik bugune kadar.. ally i merak ediyorum ben sahsen arkadaslarim da muhabbetin pesinde :D bole abidik gubidik bi durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ya bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 @Saeros abi hunharca aklimi celiosun, yapma bak :P inceden reklam yassak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar