di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 senko said: yok bunlar lafta kalcak sistemler bunlar(kisa vade icin en azindan), 10yil once de anakartlara chip koyalim kim nerde bulalim korsani engelleyilim muhabbetleri vardi, hicbir ilerleme olmadi. donanima erisebildigim surece engelleyemezsin. bu konudaki en buyuk basari ps3'e ait ama onun da sebebi buyuk ihtimalle non-replecement bir cihaz olmasi. bu tip seyleri engellemenin tek yolu offline usage olayinin kaldirilmasi. yani herseyi online yapmak. adama isletim sistemi satmayacaksin mesela, isletim sistemi ustune kurulmus, uzaktan yonetilebilir donanim satacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 google'la verizon söyledikleri, 5 yıl öncede söyleniyordu, her zaman birileri zorluyor o modeli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 evet en etkliyi yontemi dedigin gibi min. kontorlun olcak sistemde, onlive dedigine benzer bisiler yapiyor mesela, ama tutacak mi hic sanmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Cuce said: google'la verizon söyledikleri, 5 yıl öncede söyleniyordu, her zaman birileri zorluyor o modeli zaten. model hep zorlaniyor da ilerleme yok iste, o yuzden bu sistemlerin olgunlasmasina daha cok yillar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 korsani engelleyelimle olmaz. boyle birseyi yapacaklari zaman pedofiliyi/teroru engellemek icin yapiyoruz der de yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Cuce said: google'la verizon söyledikleri, 5 yıl öncede söyleniyordu, her zaman birileri zorluyor o modeli zaten. bunu random birinin soylemesiyle google ve verizon gibi iki devin tek bir agizdan soylemesi cok farkli. eger lobby olaylarina baslarlarsa bu iki firma onun altindan kalkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 öle yapıcaklardır tabiki, rahatsız edici her sekilde. sonucta her sene net neutriality yasası amerikada daha ucu ucuna uzatılıyo. orası düştükten sonra avrupadaki birkac ülke dısında hiç bir yerde kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mum_Chamber said: wi-fi olayiyla ilgili piskin piskin "bilgilerinizi topladiysak n'olmus, kimse zarar gormedi ki" diyen Google'in CEO'su Eric Schmidt bugun de CNBC ile randevusunda "internetteki anonimlik cok tehlikeli, bir sekilde herkesi taniyacak bir sistem olmasi lazim. kimin kim oldugunu bilelim, biz privacy'yi saglariz" demis. lol diyorum ve bu haberi google severlere iletiyorum. http://www.ibtimes.com/articles/42603/20100811/google-online-anonymity-privacy-private-data.htm bu wifi olayını nasıl yapmışlar ya? çatıya koca anten koyup milletin networklerini mi dinlemişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 street view arabaları topluyor abi wifilerden bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bu Google Maps'teki Street View olayı vardı ya, sokakların resmini çeken bi araba dolaşıyodu ilçeleri falan, işte o arabanın üstüne de 2 anten çakmışlar alanın wifi haritasını çıkarmak için. Şimdi onu yer bulmada kullanıyorlar gps gibi. Atıyorum o sokaktan geçiyorsun, gps kullanıcaksın ama gps in yok veya çekmiyo veya zayıf, alet hemen wifileri araştırıyor bakıyor ahmet mehmet hüseyin, listeyle karşılaştırıyor bu herif galiba şuraya yakın diye tahmini bir şey çıkartıyor ortaya. edit: kasana kadar yazılmış. rep verin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hatta geçende izledim.. elemanın (hacker) birisi xss ile mac adresini çaldıktan sonra, google'ın localization servisini kullanarak tam noktanı tespit edebiliyor. yani google kendisi kullanabildiği gibi, sağolsun elaleme de malzeme yapıyor kişisel bilgilerimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 "üzgünüm dilediğim mesaj bulunmuyormuş" loopunu delmek için atıyorum bu mesajı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 blazkowicz said: Penthesilea said: Google son zamanlarda cok yanlis adimlar atiyor, Verizon anlasmasinin uzerine bunu koyarsan internet dedigin sey bitiyor zaten. Bing bu hatalari kendi lehine cevirebilirse baya degisebilir internet meydani. Ahuauha. Bing lol. Misrosofttan kaç para alıyon abi reklam için ya da Ms'de mi çalışıyon. Her postunda sürekli Google yanlışlarda Ms iyi yolda falan diyorsun. :) ahauhauhahuhuahuauh +1 adam yargılamış helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 senko said: ... 10yil once de anakartlara chip koyalim kim nerde bulalim korsani engelleyilim muhabbetleri vardi,... ahaha böyle gerzekçe bi fikir duymadım ben ahauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Senko'nun dediği şu TPM modülü olmalı di mi? 2005 falandı sanırım o dalganın çıktığı vakitler de, olmadı doğal olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 odur buyuk ihtimalle, bayagi hararetli tartismalar yasandigini hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mum_Chamber said: wi-fi olayiyla ilgili piskin piskin "bilgilerinizi topladiysak n'olmus, kimse zarar gormedi ki" diyen Google'in CEO'su Eric Schmidt bugun de CNBC ile randevusunda "internetteki anonimlik cok tehlikeli, bir sekilde herkesi taniyacak bir sistem olmasi lazim. kimin kim oldugunu bilelim, biz privacy'yi saglariz" demis. lol diyorum ve bu haberi google severlere iletiyorum. http://www.ibtimes.com/articles/42603/20100811/google-online-anonymity-privacy-private-data.htm adam haklı. internette suc işleyebiliyor musun? evet. o zaman sucları engellemek için ne yapmak lazım? bingo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nasıl yani? google internetin bekçisi mi? hayır, bir de bizim ıvız zıvır dediğimiz bilgilerin, google için milyar dolarlar demek olduğunu bilmesem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Theridone said: blazkowicz said: Penthesilea said: Google son zamanlarda cok yanlis adimlar atiyor, Verizon anlasmasinin uzerine bunu koyarsan internet dedigin sey bitiyor zaten. Bing bu hatalari kendi lehine cevirebilirse baya degisebilir internet meydani. Ahuauha. Bing lol. Misrosofttan kaç para alıyon abi reklam için ya da Ms'de mi çalışıyon. Her postunda sürekli Google yanlışlarda Ms iyi yolda falan diyorsun. :) ahauhauhahuhuahuauh +1 adam yargılamış helal :D Yanlız Penth gerçekten Microsoft'ta çalışıyor :) Google bence bu sözleri Facebook'un başarısı üzerine söyledi, adamlar herşeyle rekabet etmeye çalışıyorlar. Googlebook falan çıkarsınlar bari madem anonimlik tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 adam kadrolu viral ya http://cdimg3.crunchyroll.com/i/spire1/01172008/0/5/c/9/05c91a99e9e1a0_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ladin emirlerini msnden veriyormus, raidleri ve toplantilari ventrilo ve skypetan yapiyormus diyip kurarlar sistemi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 blazkowicz said: Penthesilea said: Google son zamanlarda cok yanlis adimlar atiyor, Verizon anlasmasinin uzerine bunu koyarsan internet dedigin sey bitiyor zaten. Bing bu hatalari kendi lehine cevirebilirse baya degisebilir internet meydani. Ms'de mi çalışıyon sırf bunu piramitlemek icin geldim asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar