lamamama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kim kontrol edecek onu? adam fişte fm 2010 sattım yazmıyor ki sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ya yasal yollardan steam'den daha rahat alır ve muhtemelen daha erken edinirsin dedim işte, amma savundun yasadışı erken satış yapan kutulu oyun satıcını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 mascio said: pspde fm oynanmaz saçmalık ndn oynanmasn bee :( tüm moralimi bozdun bak smdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Daha kalitesiz oluyor bilgisayardakine göre, attan inip eşeğe binmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 d&r bu dediğim. mağazadaki satıcı geldi mi satar, bakmaz dağıtım tarihine vs. ki steam'i ayrıca sevmiyorum, kullanmak istemiyorum, cd'siz oynamak için dayatılması kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nileppezdel said: Daha kalitesiz oluyor bilgisayardakine göre, attan inip eşeğe binmek.. abi elbet belli kısıtlamalari var da.. böyle derste hoca kafani agrittignda cıkartip 2 taktik dizip 1 mac yapıp kapatmak :D sora metroda acip bir mac daha yapmak fln cok sexy bi durum gibi geldi bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Kopya koruması yapıyor adamlar işte, steam olmasa ubisoft serverına bağlanmak falan var.. Ben de oyun yapıp satıyor olsam illa ki bi şekilde koruma düşünürüm =D Ama cd'siz oynanmama olayı çok kötü, kesinlikle katılıyorum @applev0dka: Abi onun yerine pes, fifa falan açıp 1 maç yapmayı tercih ederim mesela. FM daha ayrı bişey, oturcan uzun uzun adam arayacan, taktik kuracan falan.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ya valla kopya koruması pek işe yaramıyor, geçen sene ben steam'den önce aldım, internetten korsan indiren adam benden de önce oynadı oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 @nilep ya fifa almayi dusunuuyorm pes cok pahali geldi acıkcasi.. ama FM'den de zevk alabilrm gibi geldi bilmiorm :P ya bide su PSN olayi var ya.. psp sahipleri ile ps3 sahipleri ayri serverlarda mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 @lamamama: Yaramıyor orası öyle de mesela assassin's creed 2 2-3 ayda falan düzgün kırılabildi sanırı mancak, batman arkham asylumda da ciddi sıkıntı vardı uzunca bir süre, kırılmışsa da uzunca bir süre sonra kırıldı. Ne yapsın adamlar korumasız mı çıakrsın? Yapacaklar illa bi deneyecekler şanslarını.. Empati kurmak lazım @applev0dka: Sanmıyorum abi, aynı oyun olmadığından oynayamazsın ki yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 @nilep abi valla cok seker olrdu ayni server olsa :D cok daha rahat insan bulunurdu mac yapmak icin :) ps3 alcaktm zaten psp yerine tabi ögrenci evinde tv olmaynca,biblo icin 800 lira vermiym dedim :D :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ahah :D yani.. ya oyun tabi daha basitleştirilmiş olduğundan oynayamazsın da bi maç yapıp kapatmak için oynarken bilgisayara karşı oynasan da olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gayet mantıkli :D ben o zman anneannemin kullanmadgi LCD tv icin kurban bayraminda yalvarmaya basliym :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 alın bakim patiler size FM 2011 demo download TIKLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bunu bile steam'den yükletiyorlar, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 iniyo bakalım BÜYÜK GELİŞME! sı LOGOSU ANİMASYONLU OLMUŞ! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Steamsiz çekilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 downloadını bilmiyorum da , "büyük training revamp" ve "set piece creator" ekranlarını görünce , oyunun "çekilmiycek" durumda olduğu aşikar :) "müthiş" yeniliklerle bir yıl daha bekliyor bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 nileppezdel said: @applev0dka: Abi onun yerine pes, fifa falan açıp 1 maç yapmayı tercih ederim mesela. FM daha ayrı bişey, oturcan uzun uzun adam arayacan, taktik kuracan falan.. :) aklımı çeldin aldim bugun fifa 11 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Slint said: Steamsiz çekilebiliyor mu? steamsiz olanı bu gece 12 den sonra yayınlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 tunch said: downloadını bilmiyorum da , "büyük training revamp" ve "set piece creator" ekranlarını görünce , oyunun "çekilmiycek" durumda olduğu aşikar :) "müthiş" yeniliklerle bir yıl daha bekliyor bizi :) Abi oynama şu oyunu ya, senin istediğin oyunun yapılmasına 10 sene var, bu gerçeği biliyorsun yani sen de :D Ne sen oyna kendin geril, ne buraya laf et emeğe saygısızlıktan beni ger :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 neyin emeği sen onu bi söylesene? database yenilemek için 1 sene uğraşmalarına gerek yok ki? :) 2011 yılındaki oyunda , menejer olarak takıma sadece tek bir serbest vuruş dizilişi/taktiği öğretebiliyoruz. nokta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Tamam abi işte, beğenmiyosan oynama yani ama oynayıp oynayıp burada gelip laf etmen hoş değil. Bir de oyun yapmak kolay bir şey değil ki, evet daha iyisini yapmaları lazım da yine bir emek var, bak ilerleme de var eskiden hiç öğretemiyodun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yoo öğretiyodun , benim yaptığım şeyin resmini koymuşlar üste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 abi bunun dışında oyun daha gerçekçi olmuş da olabilir. türkiyede her takımdan messiler çıkmıyordur belki artık, 300 milyon dolara alamadığın topçu yoktur falan. oyun sadece taktik değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar