razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 heh, yok ya basın versiyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuş, hangi dergidensin?! :D ah ulan şu oyun dergiciliği işine girmek vardı, mesleğin oyun oynayıp yorumlamak. Gerçi bunu diyince de az para var falan diyolar ama mutludur bnce insan sevdiği şeyi yaparak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 demo 20 ekimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fisek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 FM 2011'de Türkçe dil desteği olmayacak ama FM 2012 için resmi olarak gelişmeler yaşanıyor. Öte yandan FM 2011'de achievement'ları Twitter üzerinden, maç özetlerini de YouTube üzerinden paylaşabilecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 fisek sende google motoru gibisin maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KR7tV5NaorE maç bittikten sonra direkt olarak önemli görüntüleri atabiliyosunuz aynı ekrandan, güzel baya (bu 6-0 çaktığım euro cup maçından). ayrıca bu da yeni kamera (TV). twitter olayı ise kendi kafasına göre soruyor, önemli olaylarda bunu tweetliyelim mi diye. bugün biraz daha oynayabilirsem diğer bir kaç şeyden daha bahsederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 O kaleci ne ya? =D çok kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuoco Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Şu anda 70 lira olarak satışa açılmış hatta D&R'ın internet sitesinden alırsanız 63 liraya geliyor,bu durumda seneye türkçe olmasını isteyenler bence hazır Shopto fiyatı 65 , steam fiyatı da 60 lira iken bu oyunu yurt içinden alsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 fifa motrunu koysalar bile yine de 3 boyutlu oynamam ben fmyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 edinelim çıktıysa baalım, diyecektim ki cıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 tunch said: fifa motrunu koysalar bile yine de 3 boyutlu oynamam ben fmyi :) Hayalgücüne bırakmak da güzel oluyor aslında cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 5 kasım ama patchsiz oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 fede said: ama patchsiz oynamam hahahaha üzülerek güldüm :D patch ilk hafta çıkar no worrys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 fede şubar patchinden bahsediyor tahminimce :) nasıl olsa şubattan önce düzelmiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Football Manager 2010 Minimum System Specs: OS – Windows XP/Vista/Windows7 Processor – XP – 1.4ghz or faster Vista/W7 – 2.0hgz or faster Memory – XP-512MB Ram, Vista/W7 – 1GB Ram Video Card – 128MB minimum. Nvidia FX 5900 Ultra or greater; ATI Radeon 9800 or greater; Intel 82915G/82910GL or greater. Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported. Minimum sistem gereksinimleri açıklandı.Yuppi oynayabilecem :) Sadece esktra 1 gb ram alıcam :) Benim işlemcim 1.8 gb amd athlon 64 3000(eski bayağı biliyorum),nvidia 7600 GS ve 1 gb ram var...Sadece rame takviye yaparsam normal bi şekilde çok lig açmadan oynarım diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 oyun çıktımı ? dr nin sitesinde 63 liraya satıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuoco Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Henüz değil.. Ön siparişte ama 5 Kasımda çıkacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 1gb ram ile görece çok lig açarak da oynarsın. uçmaz belki hız , ama oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi bırak oynansın yeter.peki 1 gb daha eklesem hızlanır mı oyun orta seviye en azında.ya da soyle orta seviye benmkınden ıyı bı ekran kartı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ekran kartı şu 3d versiyon için değiştirilebilir, yoksa 2d veya commentery olarak oynuyorsan fm ekran kartı üzerine yüklenmiyor. eh yeni ram alırsan doğal olarak bir performans artışı yaşanır, ne derecede olacağını sisteme göre değişir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 3d için hiç bi şey almaya gerek yok çünkü değmez. performans ne kadar ülke ve lig seçeceğine, ve veri tabanınının büyüklüğüne bağlı, ben hepsini seçtiğimde oyunun açılması 5-10 dk sürmüştü (yaklaşık 145bin+ oyuncu). ama optimizasyonun daha iyi olduğunu söyleyebilirim, bir sonraki günün hesaplamaları daha hızlı yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 3-d için ekran kartı almaya gerek var, çünkü değer :P Şöyle kesin gerçekmiş gibi konuşmayın, beğenen var beğenmeyen var. Ben bu eski püskü 3-d halini bile tepeden gördüğüm daireciklerden daha çok seviyorum. E maçın oynanışına hiçbir etkisi yok, tamamen görsellik. İsteyen alır kartını öyle oynar, istemeyen 2d devam eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bir dünya saçmalık izlemek istiyosan 3d ile oynayabilirsin ama ben saçma saçma hareketler yapan oyuncuları gördükçe sinir oluyorum. 3d maçlar bir kere akıcı değil, adamlar duran toplarda falan amaçsızca bekliyorlar, belli yani o sırada kod bloklarının işlendiği. yan yan koşan oyuncular, dışarı çıkan topun kendi kendine dönmesi (hadi top toplayıcılar yok bari mahalle esnafı falan vursun topa dışarıdan), topun saçma gölgesi vs bunlar çok göze batan şeyler. standartların çok gerisinde ve bu yüzden çoğu oyuncu 2d'yi beğeniyor. i can football bile ilk çıktığında daha iyiydi. elbette öncekilerden daha iyi artık ama yine de 3d fena, en azından bana göre diyeyim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 İşte kalitesiz olduğu konusunda haklısın da ben 2d izlerken gerçek futbolmuş gibi hissetme yeteneğimi kaybettim belki de, golleri falan 3d izlemek çok zevkli geliyor. Ayrıca FIFA'da PES'te falan da yok yani top toplayıcı çocuk falan :P Neyse 5 kasım gelsin, çok özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 20 ekimde beta ile başlar benim hikayem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar