RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ula almeida nın statlar zaten kötüydü fiziksel dışında,daha nası nerf yiyiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 off yine sardım. açtım 5 lig sıfırdan kariyer kasıyorum. işsiz başladım bi tek wolfsburg boştaydı. iyi dedim la gideyim bari iyi takım şampiyon filan da oldular. satmışlar herkesi ahahah küme düşmememye oynuyo takım. ilk yarı sonunda 3. yüm B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bişi sorucam şimdi sıfırdan yüklüyorum oyunuda bu patchleri teker teker yapmak yerıne en son cıkanı yapsamda olurmu? hepsini kapsarmı yoksa tek tek indirip hepsini yüklemelimiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 11.3.0 ı çek sitesinden sadece onu yükle yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Şampiyonlar Ligi gruplarında Celtic'e karşı 10-1 kazandığımız maçtan sonra Beşiktaş için diye açıklama yaptım dasdsa yapmadım da yapsaydım güzel olurdu herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 oyunun save'i gitti. açılamıyor diyor? Kurtarmanın bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 QQ moar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ağladığım bir durum yok neyseki. 2017 de idim zaten. milanla 2,5. sezonumdu. Güzel gidiyordu ama yeniden bjk ile başladım yeniden. Bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 fede said: off yine sardım. açtım 5 lig sıfırdan kariyer kasıyorum. işsiz başladım bi tek wolfsburg boştaydı. iyi dedim la gideyim bari iyi takım şampiyon filan da oldular. satmışlar herkesi ahahah küme düşmememye oynuyo takım. ilk yarı sonunda 3. yüm B)- 3. sezon sonunda takımı şampiyon yaptım. 3 sene boyunca almanya kupasını ve süper kupaları aldım. avrupada da fena değildim. sonra at. madrid teklif getirdi oraya gittim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 biri bana şu ispanya ligi recistirasyon olaylarını anlatsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 2 non eu oyuncu alabiliyorsun kadroya sadece önemli detay bu gerisini salla götümden atmışda olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kardeş 25 oyuncu register edebiliyosun,maximum 3 non-eu oyuncu alabiliyosun.Bi de şu var,21 yaş altında güney amerikalı bi oyuncu alırsan 2 sene sonunda ispanyol vatandaşı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 eyvallah çözdüm zaten sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Oyun bana kazık attı lan.Ligin sonuna doğru kontratım bitiyordu ben de 1 sene daha uzatıcam diye yanlışlıkla bir kaç ay sonrasına uzatmışım nasıl oluyorsa.Bir baktım kontrat bitti diye takımdan ayrılmışım.Ulan kontrat bitmeden önce bir tarihi load edip kontrat istiyim dedim.Onu da yapamıyorum.Gitti güzelim takım lan asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Oh be çözdüm.Fmrte diye bişey varmış.Gerçek zamanlı editör.Sözleşmemi uzattım direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 fm live kapandiginda bu dandik oyunu mal AI ile nasil oynayacam :((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Süper kupa finalini oyunu kapatıp tekrar oynadım burdan itiraf ediyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 son patchle kariyer yapıcam . takım bulamadım. antep akar mı acaba (transfer kapalı ilk sezon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya ben pendik spor'u aldım. 2 kategori var ya 2. lig'te,A ve B,kaçar takım bi üst lige geçiyor?illa lider mi olmam lazım playoff şansım var mı ? ayrıca scoutlar fln sürekli yqabancı oyuncu öneriyor ama yabancı oyuncu register ediyebiliyor muyum? saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Lig tablona gir. Oradaki tabler'den birinde information falan yazması lazım. Oraya girersen liginin kurallarını bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ya sorun orda işte birinciler üst lige çıkar,2-5 arası playoff oynar diyor,ama bank asyadan toplamda 2 takım düşüyor diyo infoda. e 2 kategori var,her ikisinin şampiyonu direk üst lige çıksa,bank asyadan'da 2 takım düşüyormuş o playoff oynayanlar neyime playoff oynuyor o zaman? yani asıl sorum 2 .ligten kaç takım çıkıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bank Asya'dan bildiğim kadarıyla 3 takım düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ilk sezonsa bank asyada 17 takım var. ankarayı düşürdüler diye biliyorum, ilk anda aklıma bu geldi. ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 başardım lan ilk defa namağlup şampiyon oldum. vaay be :) 17 mi 20 mi ne puan farkı ile :) en efsane kurduğum takımlarda bile bunu başaramamıştım. baya sevindirik oldum resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar