Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off yine sardım. açtım 5 lig sıfırdan kariyer kasıyorum. işsiz başladım bi tek wolfsburg boştaydı. iyi dedim la gideyim bari iyi takım şampiyon filan da oldular. satmışlar herkesi ahahah küme düşmememye oynuyo takım. ilk yarı sonunda 3. yüm B)-
Mesaj tarihi:
bişi sorucam şimdi sıfırdan yüklüyorum oyunuda bu patchleri teker teker yapmak yerıne en son cıkanı yapsamda olurmu? hepsini kapsarmı yoksa tek tek indirip hepsini yüklemelimiyim?
Mesaj tarihi:
fede said:

off yine sardım. açtım 5 lig sıfırdan kariyer kasıyorum. işsiz başladım bi tek wolfsburg boştaydı. iyi dedim la gideyim bari iyi takım şampiyon filan da oldular. satmışlar herkesi ahahah küme düşmememye oynuyo takım. ilk yarı sonunda 3. yüm B)-

3. sezon sonunda takımı şampiyon yaptım. 3 sene boyunca almanya kupasını ve süper kupaları aldım. avrupada da fena değildim. sonra at. madrid teklif getirdi oraya gittim ben de
Mesaj tarihi:
kardeş 25 oyuncu register edebiliyosun,maximum 3 non-eu oyuncu alabiliyosun.Bi de şu var,21 yaş altında güney amerikalı bi oyuncu alırsan 2 sene sonunda ispanyol vatandaşı oluyor.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyun bana kazık attı lan.Ligin sonuna doğru kontratım bitiyordu ben de 1 sene daha uzatıcam diye yanlışlıkla bir kaç ay sonrasına uzatmışım nasıl oluyorsa.Bir baktım kontrat bitti diye takımdan ayrılmışım.Ulan kontrat bitmeden önce bir tarihi load edip kontrat istiyim dedim.Onu da yapamıyorum.Gitti güzelim takım lan asdas
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya ben pendik spor'u aldım.

2 kategori var ya 2. lig'te,A ve B,kaçar takım bi üst lige geçiyor?illa lider mi olmam lazım playoff şansım var mı ?

ayrıca scoutlar fln sürekli yqabancı oyuncu öneriyor ama yabancı oyuncu register ediyebiliyor muyum?

saygılar
Mesaj tarihi:
ya sorun orda işte
birinciler üst lige çıkar,2-5 arası playoff oynar diyor,ama bank asyadan toplamda 2 takım düşüyor diyo infoda.

e 2 kategori var,her ikisinin şampiyonu direk üst lige çıksa,bank asyadan'da 2 takım düşüyormuş

o playoff oynayanlar neyime playoff oynuyor o zaman?

yani asıl sorum

2 .ligten kaç takım çıkıyor yahu
  • Yeni Oluştur...