FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ahah, teşekkür ettim o zaman uğraşayım tek tek ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 training facilitin iyi olacak beleş maçlara son 15 dakkaya filan sok gençleri antrenör çok önemli değil ama working with youngsterı yüksek olan bi iki antrenörün olsa fena olmaz. tutor olayına kesin gir ama geri teptirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ha mesela antrenörleri alırken mental özelliklerine de dikkat etmeni öneririm misal birinin man managementi yüksek olsun diğerinin tactical knowledgei falan. çünkü backroom meetingte ona göre tutarlı ve yararlı önerilerde bulunuyorlar. şu oyuncuyu hız çalıştıralım, şu oyuncuya şu preferred move u önerelim, şu taktikle oynayan takımlara karşı bocalıyoruz şunu yapalım vs. vs. bir sürü. o adviselar süper yararlı özellikle asistanının mental özellikleri hep yüksek olsun onu iyi seç ve o da öneriye katılıyorsa kesin uygula onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Abi aldığın gibi kiralık listesine koy, offer to clubs yap kiralık olarak. İlk 11in önemli bir parçası olur diye tkelif eden çıkarsa anında yolla. Çok güzel tecrübe kazanıp gelişiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 antrenörlerde determination, motivation ve level of dicipline haricindeki özellikler gereksiz gibi gözüküyo. Netten öyle okumuştum, bir deneme yapayım dedim, Defendingi 8 olan antrenörüm saydıklarım 15 üstü olunca 4 yıldızlı defans antrenörü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Son 2 haftaya 3. girdim. 2. juve ile puan farkı 2. 10. almıştım takımı ve 1/3 sezonda bunu yapabildim. Çok sinirlendiğim anlarda oldu. ama işallah 2. bitirebilirim sezonu. Takımın rep'i o kadar düşmüş ki artık bjk ye bile gelen adamlar gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi 40m euro transfer, 40m de wage budgetım var. 3. sezonum, adnan bol bol para verdi bu sezon ama ŞAMPİYON OLCAN AGA! çekti bana. bi sağ bek lazım sanırım, 2 tane da yabancı kanat istiyorum. hatta bi de tecrübeli sağlam iş yapçak forvet alabilirim de. yardımcı olun bana plx. kadrom şudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 of. hamachi üzerinden bi de skype'da konuşma açarak 10 saattir oynuyoruz acayip zevkli. beşiktaşım. yan toplarda zaafım var ama çözücem yakında ne de olsa 99/00'dan beri oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi oyun takıldı resmen. 23 yaşından ufak klüpte yetişmiş futbolcu sok kadroya diyo. bu kriterlere uyan BÜTÜN futbolcularımda da "cannot be registered for next match" yazıyo. nabıcam? çıkamayım maça yenik sayılayım en kötü lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 help PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 u18den al iste sattınmıydı bütün gencleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 FromTheHell said: abi oyun takıldı resmen. 23 yaşından ufak klüpte yetişmiş futbolcu sok kadroya diyo. bu kriterlere uyan BÜTÜN futbolcularımda da "cannot be registered for next match" yazıyo. nabıcam? çıkamayım maça yenik sayılayım en kötü lan :(bi tane boşluk bırak 6 tane yedek al öyle girebilrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi u18 falan durum şu. kafama sıçayım muhtemelen maçtan önce falan da oyunu kaydettim ondan da emin değilim. oyun çıkmaza girmemiştir di mi vardır bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 DORUK ÖPTÜM SENİ. ANAM YÜZÜM GÜLDÜ LAN OYUN SIÇTI SANMIŞTIM TAM. SÇS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 zühal topal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 o kadar iyi kadro kurmuşsun ama barış ın ne işi var orda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi lukakuyu nası aldım ya. bu oyun bana kafayı yedirtecek. varımı yoğumu döktüm ortaya alamadım adamı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ya bu huntelaarı ne oynatıyım bi türlü bulaamdım. ya target man ya poacher ama poacher için top sürmesi ve hızı düşük, target man için work ratei team workü düşük ve diğer özellikleri de harcanıyomuş gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Deep lying forward falan oynat. Daha iyisi sat zaten adam olmaz Huntelaar'dan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 deep lying mi? ne diyosun abi sen yazık günah :D 875k ya almışım adamı gördü mü affetmiyo ama yeterince sokamıyorum adamı pozisyona işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Esnaf said: o kadar iyi kadro kurmuşsun ama barış ın ne işi var orda :( abi barış bu sezon ligde takımın en çok gol atan futbolcusu 13 gol mü ne attı. vazgeçilmezim. lukakuya da 10m verdim ilk sezondan, geldi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 o değil de itali galbiati diye bi adamı negzel asistan menajer olarak tutuyodum, emekli oldu. neye bakmam, nasıl bi adam almam lazım hiç de fikrim yok. bana asistan menajer önersenize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 br,,inm gökan sazn rekor kırsdı screen çekerm vşa ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 determination 20'ye yakın adaptaion biraz iyi olursa yararlı olur. tactical knowledge(eğer dediklerini dinleyeceksen) judigng CA ve PA görme statları yüksek,özelliklede CA. eğer kullanıyorsan motivation'ı yüksek her adamın iyi bir asistan menejer olabilitesi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 teşekkür ettim dogmeat, onlara yoğunlaşayım. ayrıca barışı kesip augusto diye bi herifi oynatmaya başladım cmf olarak, takım yargılamaya başladı resmen. her maç 3-4 atıyorum. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar