scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 o newport countrynin allah belasını versin 92. dakika da kornerden gol atıp 1-1 berabere kaldıydık önemli bi maçta ki bende 87 de atmıştım gol... hatırladım sinirlerim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 GS'yle ilk sezon sonu. kıran kırana pazarlıklar sürüyo. Misimovic'i 6sı peşin kalanı taksitle 12.75'e Lyon'a sattım (Euro) 5.75'e Onur Kıvrak'ı 1'e de Ilsinho'yu aldım. 4-1-3-2 oynayacam bu sene. DMC Cana, ML Arda MC Elano MR Ilsinho olarak. Neill'a dünya paraya sözleşme yeniledim de çok çöktü. Adam gibi hızlı defans göbeği önerebilecek var mı yerli yabancı fark etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ömer toprak iyidir alabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 gelmiyo o, hani para var teklif edip kulübüne kabul da ettiriyorum, "gsyle ilgilenmiyorum" diye kafadan bitiriyo pazarlığı. bassongu almaya çalışıyorum totnımdan edit: o da reddetti. bakalım. şu ufuk ceylanı satıp para kazanayım biraz bari, onur kıvrak geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 lyon ne çapulcu çıktı ha, Misimovice 6M peşin + 6.75M taksitli 13 verdiler. Kewell'ı beleşe almaya çalışıyolar Ufuk Ceylanı 2 milyona kiralamaya çalışıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bende ernst aylık 750k istedi, anlaşamadık, gitti sezon sonu. kesinlikle çok çılgın paralar istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 pazarlik kasin 90% i pazarliga geliyor. 750 istiyorsa once 350 ver , tekrar 750 isterse 400 ver bu sefer. Genelde ya 400 u kabul ediyor ya da 450 ye falan anlasiyorsun bu durumda. 95% pazarlik başarılı olmuştu bende. Gerçi pazarlık sonrası bile istenilen miktarlar yüksek ama baya tasarruf var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 adam 750 den 700 e iniyor öyle durumlarda haha. balotelli ile denedim şansımı 1.1 m isteyrek başladı, adama 300 deyince komik oldu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Sezon başından başlayacan ara ara nabız yoklamaya. Arada 1-2 kere de sen kalkacan pazarlım kasasından rest çekip. Arda kontrat yenilemek istedi bende. 5 milyon istedi yıllık, bu taktikle 2.700e bağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 BiTcH_oFBaT said: adam 750 den 700 e iniyor öyle durumlarda haha. balotelli ile denedim şansımı 1.1 m isteyrek başladı, adama 300 deyince komik oldu yani :) arasını bulucan işte. 1.1 istiyorsa 600 öner, tekrar 1.1 dicek o zaman 750 öner, ya 750 ye fit olacak ya da 900 isterim falan dicek. 900 isterse 800 öner , ya nah çekecek kaçacak yada kabul edecek ^^ Bende böyle oluyordu genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 2011 ocak'ta fenerbahçe'ye bargas, fellaini ve cavani'yi almışken oyun göçtü, save de etmemiştim.. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Rewendor said: GS'yle ilk sezon sonu. kıran kırana pazarlıklar sürüyo. Misimovic'i 6sı peşin kalanı taksitle 12.75'e Lyon'a sattım (Euro) 5.75'e Onur Kıvrak'ı 1'e de Ilsinho'yu aldım. 4-1-3-2 oynayacam bu sene. DMC Cana, ML Arda MC Elano MR Ilsinho olarak. Neill'a dünya paraya sözleşme yeniledim de çok çöktü. Adam gibi hızlı defans göbeği önerebilecek var mı yerli yabancı fark etmez? ilsinho efsane ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bakalım görecez. Bosingwa için Milan'la kapışıyorum, boşa düştü. Milan bana bırakmaz heralde de alırsam baya gaz olur. Bi de search'te filtrelerle oynayıp adam ararken yerliler arasında genç bi adam gördüm, belki parlar diye parayı bastırıp aldım. AMC. İyi gözüküyo tavsiye ederim. İlkay Gündoğan. Man City ucuza adam satıp duruyo, param olsa Adebayoru alacaktım, 5.250'ye öneriyo adamlar da para yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kertenkel said: 2011 ocak'ta fenerbahçe'ye bargas, fellaini ve cavani'yi almışken oyun göçtü, save de etmemiştim.. offf çüş! fellaini bize gelmiyor :( bide sağlam para varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Rew ilkay gündoğan nürnbergde oynamıyo mu :)almancı gençlerden...O bu sezonda adından söz ettiriyor bayağı iyi topçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Evet Nürnberg'den aldım. Yedeğe koydum şimdilik ara ara oyuna sokup pişiriyorum. 3 milyon euro saydım bonservisine gelişir umarım oyunda da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Hamit Altıntop boşa düştü kontrat teklif edecektim "sizin takıma gelmeyi düşünmüyorum" diye hiç pazarlığa bile yanaşmadı, sonra gitti fenere imza attı. Dayaklık adam vesselam. Ha, gerçi fenerden yıllık 4.1 milyon euro alıyomuş ben veremezdim o ayrı da... Ayıp lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 stuttgartla yeni oyun açtım,valla o kadar çok satılcak adam varki şaşırdım kimi satayım diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 oyunu türkiye liginde oynamak çok kötü olmuş. gs ile oynarken fenerbahçe ve beşiktaş çok saçma transferler yapıyorlardı. birde alabileceğiniz türk oyuncu sınırlı olunca aynı oyuncular etrafında dönüyor oyun sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bu kadroyu normal FM'de yapabilir misiniz sdffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Razu said: oyunu türkiye liginde oynamak çok kötü olmuş. gs ile oynarken fenerbahçe ve beşiktaş çok saçma transferler yapıyorlardı. birde alabileceğiniz türk oyuncu sınırlı olunca aynı oyuncular etrafında dönüyor oyun sürekli. türkiye ligi bayıyor beni de, o yüzden ispanya'dan sevilla veya ingiliz takımlarıyla oynuyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: kertenkel said: 2011 ocak'ta fenerbahçe'ye bargas, fellaini ve cavani'yi almışken oyun göçtü, save de etmemiştim.. offf çüş! fellaini bize gelmiyor :( bide sağlam para varmış aralikta board room'a "request transfer funds" yaptim para vermediler, sonra "increase transfer percentage in revenue" gibi bişi vardı onu kabul edip 18m euro verdiler =) 25 m euro'ya aldım gerçi fellaini'yi 48 ayda ödeme ile cavani de 24 m euro, 48 ay kimseyi de satmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kertenkel said: BiTcH_oFBaT said: kertenkel said: 2011 ocak'ta fenerbahçe'ye bargas, fellaini ve cavani'yi almışken oyun göçtü, save de etmemiştim.. offf çüş! fellaini bize gelmiyor :( bide sağlam para varmış aralikta board room'a "request transfer funds" yaptim para vermediler, sonra "increase transfer percentage in revenue" gibi bişi vardı onu kabul edip 18m euro verdiler =) 25 m euro'ya aldım gerçi fellaini'yi 48 ayda ödeme ile cavani de 24 m euro, 48 ay kimseyi de satmadım 25m çok vermişsin ama. ben 7.5'a alıyordum. shortlist'e eklersen oyuncuları en ufak tatsızlık yaşamışsa takımla hemen sana teklif ediyorlar. bana teklif ettiler adamı :D ama sözleşme kısmında anlaşamadık zaten. yoksa para sorun değil. ben de alabiliyorum da oyuncuları, takımlar kabul ediyor ama sözleşme sıkıntılı. şu an yeniliyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kertenkel said: BiTcH_oFBaT said: kertenkel said: 2011 ocak'ta fenerbahçe'ye bargas, fellaini ve cavani'yi almışken oyun göçtü, save de etmemiştim.. offf çüş! fellaini bize gelmiyor :( bide sağlam para varmış aralikta board room'a "request transfer funds" yaptim para vermediler, sonra "increase transfer percentage in revenue" gibi bişi vardı onu kabul edip 18m euro verdiler =) 25 m euro'ya aldım gerçi fellaini'yi 48 ayda ödeme ile cavani de 24 m euro, 48 ay kimseyi de satmadım abi 25 milyon euro naptın ya, ben cesena ile 6. sezonumdayım şampiyon oldum, 5m€ para verdiler diye seviniyordum tam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 DMC arayanlara Leverkusen'den Şili'li Vidal'ı tavsiye ediyorum. 5 peşin 5 taksitle aldım 10 milyona, 23 yaşında ve yıllık 2 milyon maaşa okey diyor. Aslında Chelsea peşindeydi Essien'e yedek yapacaktı ben kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar