aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 buca maks 30dk dayanir, sonra kopar maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Beşiktaş zar zor 1-0 yener.. Q7 hayal kırıklığı yaratır olumlu hareketi olmaz , Guti biraz kıpırdar , golüde duran toptan salak bi şekilde atarız... (Q7 inönü adamı abi inönüden ve büyük deplasman maçları dışında oynamaz bu adam...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 suBzer0 said: Beşiktaş zar zor 1-0 yener.. Q7 hayal kırıklığı yaratır olumlu hareketi olmaz , Guti biraz kıpırdar , golüde duran toptan salak bi şekilde atarız... (Q7 inönü adamı abi inönüden ve büyük deplasman maçları dışında oynamaz bu adam...) nasıl böyle bir kanıya vardın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 18 kişilik aday kadro Hakan Arıkan, Cenk Gönen, Ekrem Dağ, Erhan Güven, Matteo Ferrari, Tomas Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Fabian Ernst, Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Bobo, Delgado, Rodrigo Tabata, Quaresma, Ersan Gülüm ve Guti. holosko ve hilbert alınmamıs su tabata gitmicek yea ynarsam ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kimseyi gönderemicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 çatla patla bucalıya bağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oldun said: 18 kişilik aday kadro Hakan Arıkan, Cenk Gönen, Ekrem Dağ, Erhan Güven, Matteo Ferrari, Tomas Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Fabian Ernst, Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Bobo, Delgado, Rodrigo Tabata, Quaresma, Ersan Gülüm ve Guti. holosko ve hilbert alınmamıs su tabata gitmicek yea ynarsam ona yanarım holoskoyla hilbert gitsin, delgado ve tabata ikisinden de yetenekli sonuçta. Ama iki kanat adamı birden göndermek saçma olur öte yandan, bi kanat bi amc gödnermek varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 karaborsa yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi holosko normalde kanat oyuncusumuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 manisada falan forvetti yanlış hatırlamıyorsam, arkaya sarkanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bizede öyle geldi zaten büyük mustafa adamı resmen kanat yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 anadolu takımlarında hızla ileri cıkacak adam lazım oluyor kontralarda bizde ileri uca koyarsan verim almak zor oluyor ama genede forvete koysan yoklukta iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 aktiftablet said: holoskoyla hilbert gitsin, delgado ve tabata ikisinden de yetenekli sonuçta. Ama iki kanat adamı birden göndermek saçma olur öte yandan, bi kanat bi amc gödnermek varken. tabata 1.65 birisi omuz koymayı düşündügünde bile yıkılıyor yetenekli olsa kac yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 tabata burdaki man utd maçında sahaya çıkarken heyecandan titriyordu. maçtada dökülmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bucalı oyuncularn sadece tv de görebldkleri admlar karsılarnda olunca,bide bülent basgaaannn'nin anti-bjk durusu we oyuncularina gaz wermesi ile birlesnce.. buca rahat 5-6 yer.. bülent basgann 8 yemem der.. inönü'de 8 yer emekliye ayrilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 inprc said: tabata burdaki man utd maçında sahaya çıkarken heyecandan titriyordu. maçtada dökülmüştü. o maçtaydım adam sağına soluna bakıyordu şaşırmış bi şekilde nerdeyim ben ulan yanımdan rooney geçti oha karşıdan koşan carrick değil mi falan demiştirç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 PZero said: ben ligde maç kaybetceğimizi düşünmüyorum imzamı sayende değiştirdim kankaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 PZero said: ben ligde maç kaybetceğimizi düşünmüyorum imzamı sayende değiştirdim kankaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Sakin ol kanka, heyecan yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 PZero said: ben ligde maç kaybetceğimizi düşünmüyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 geliyoruz bucaa! 18de küçükpark 20de stadtayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 her sezonu beraberlikle açıyoruz yine berabere kalabiliriz. Gerçi bu sezon öncesi çok maç yaptık hazırız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar