Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/374768282 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 izleme sansim su an yok ama maphack olayini bayadir var en azindan betada vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 benimde basima geldi gecen. adam terranla 1 kere scan yapti sadece. 0 scout filan. gene banshee drop, basein en dogru yerlerine ustelik basede 6 sar tane AA varken. uzayda karanlikta duran corrupterlarima viking yolladi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bende şüphelendim bir oyunda saldırmaya giderken arkalı önlü girdi. tvst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 google a yazinca bile cikiyor. blizzard cok iktidarsiz bir firma. hatta hatta beraberlik icin hack bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 blizzardla cok ilgisi yok ama durumun. her oyunun hacki mümkün,populerse daha cok hcki daha hızlı cıkıcaktır. zamanla hackler cıktıkca acıklar kapanacak vs vs, zamanla iyice azalırlar. ha hiç bitmezler ama azalırlar. battle.net 2 de londra gibi bi sistem, herşeyi görüyolar kaydediyolar vs vs, herkez 1 acc alabiliyo falan. direk verirler banı artık acımazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 HAHAH direk maphack yapmış adam. Hayır madem yapıyosun bari gizlemeye gayret et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 adam benden de iyi. tebrikz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Phyx said: http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/374768282 direk adamın base'ine bakıyor boş map'te. bir de mara'larla exp'e dalmaya giderken, toss ordusunun geldiğini görüp bir anda dönüyor. halbuki fow var orada, birşey görmüyor adam. moralim bozuldu şimdi harbi var demek ki. yazık yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 var var, dun terran vs terran adam ne scout scv gonderdi nede base i scan etti, 4 banshee ile hızlı rush ettim adamın basinde 4 tane missile tower vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 defansif oynuyodur veya tahmin etmiş olabilir oynayış tarzından vs pek kanıt sayılmaz o eheh, replayi aç bak ordan anlaşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 iyi de bunlar mh olamaz demek değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 55 euro oyun alıp hile yapmak.. :S saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sahaneymis, herkez denesin http://assets.vg247.com/current//2010/03/bobby-kotick-money-bags.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 blizzard beni w3 oynarken banlamıstı 1 ay dgfsdfg nası bisey die baktım bakmakla kalmadım sömürmüstüm 3-4 oyun, ilgilenir blizard ya, en azından dotadaki csdeki gibi büyük bi sorun tesgil ediceni zannetmiorum yani sorsalar rakibin mh acmak istio izin verirmisin sahsen verirdim, abuk subuk cheese yapmıosam cokta etkilemez rakibimin mh yapması, aksine sizi gelistirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 som agzımı s.. aeuhae dedim gibi cheese yapmaya kalkarsanız maphackcilere direk fail http://rapidshare.com/files/412628223/Cranberries_Maphack_user.SC2Replay bilmiorum sikayet etcek biyer bulamadım sanırım henuz ilglenmiolar hack userlarla cunku replayi izlicek admin lazım, ona blizardın para vermesi lazım falan filan en iyisi cheese yapmamak sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ahah ben mh yapsamda yenilirim öle yetersizim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 honda mh yok ayip bliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 caiz degil günah yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Üfffff ne gerizekalıca şey ya. Haritanin bir köşesine expansion çıkıyorum 30 sn sonra kafamda bitiyordu herif. Bir bit yeniği var dedim bir baktım, adam benim CC'mi görür görmez başlıyor medvacleri yürütmeye. Şöyle bir webform yapmışlar, replayi upload ediyorsunz. Umarım cezasını çeker https://eu.blizzard.com/support/webform.xml?locale=en_GB&selection=StarcraftII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Şimdilik fazla 1v1 atmıyorum bu yüzden sinir ediyorlar çünki.. 2v2 arklarla oynayınca daha az asinirleniorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 çok komiktir ki az önce "Maphack" die bi adamla karşılaştım metalapolisde ben baseleri teker teker scout ederken hemen güneyimdeki base i en son scout ettim herif ne kadar şansızsın en son benim base i scout ettin dedi orda bi kıllandım çünkü herifi görmedim bile . Sonra replayi izledim adam direk rally pointi benim base e koymuş reaperların scout etmeden. sonra GG ben de çaktırmadım güldüm geçtim şimdi rapor ettim üstteki linkte. Replayini de koydum. =) http://rapidshare.com/files/416106149/Maphack.SC2Replay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 of direk bayar ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 trial accountlarla falan yapiolardır gibime geli oya kimse gidip accountunu feda etmez gibime gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Blizz parami geri versin, aciklari duzeltince ben tekrar gider alirim oyunu. Ciddi ciddi su sekilde olmasi lazim duzenin. Bak o zaman nasil kapaniyor tum rapor edilenler ve aciklar gun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar