Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Yaklaşık 1 aydır boyun ağrım var, bi sabah uyandım, ters bi hareket yaptım ve boynum o zamandan beri ağrıyor ( klimalı ortamı sorumlu tutuyorum ). Neyse 2 haftadır bılgısayar basında ıkı buklumum, ozellıkle eve gıdınce 3 buklumum, arada bel agrısıda yapıyordu sert boyun agrısıyla beraber ( bildigin kırtlıyor boynum habıre ) dun gece cok fena bısı oldu, kan ter içerisinde uyandım, nasıl terlemişim ama. Kalktım ışığı açtım, kalkmaz olaydım. çok fena bi ağrı girdi belime, ama ağlıcam acıdan o derece. Oturayım dedim,bu sefer daha kotu oldu agrı ( sanırım oturunca bele yuk bınıomus ) dedim ozi yat. Ama nasıl yatayım? yastığın ilk taraflarına omzumu koydum boynum çok kıvrılmasın diye, bi şekil rahat ettim de uyudum. Fıtık falan olmamışmdım dimi dimi :? yardım edin patiler :), ( haa bide 3 gun once, şınav mekiğe başladım, nizami bir biçimde çekiyorum ve öncesinde ısınıyorum ama ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bacaklarında ağrı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Tahminim soğuk girmiş beline, 1 hafta falan çekersin, sonra geçer. Kas gevşetici hap ya da jel kullan, sıcak tut bölgeyi sonrasında. Mümkün olduğu kadar sert zeminde sırt üstü yat. İmkanın varsa, kas gevşetici iğne çekmen gereken zamanı baya kısaltabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yok bacaklarım hiçbirşey yok, klimayı kapatıyorum artık, sert zemin ve sıcak tut diyosun? fıtık deıl o zaman dmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Egsersizlerle bel ve boyun kaslarını güçlendirmek işe yarıyor ama ben uraşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 aynısını yaşadım geçen kış. yataktan kalkmak oturmak ölüm gibiydi bıcak giriyordu bildigin. boşu boşuna 2-3 gün yatip cektim o sıkıntıyı sonra gittim kas gevşetici igne yaptırdım en saglamından sonra yattim uyudum hiçbirşeyim kalmamıştı sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 siyatik agrın yoksa büyük ihtimal fıtık degildir ama siyatik agrıları belli bir süre sonrada gösterebilir kendini. sırt ve boyun fıtıgı kollara bel bölgesi bacaklara üni 1de en saglamından fıtık gecirdigimde yattim sıcaksu torbası kas gevşetici + kas gevşetici öle öle kurtardım paçayı yoksa amelyata kadar gidicekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Hafif boyun ve belk egzersizi yap ama önce geçmesin i bekle sonra egzersiz yap. İyice artarsa doktora veya sağlık ocagına git Voltaren kas gevşetici yaptır 1 günde rahatlarsın. Ama iğneden evvel oranın doktoru bi incelesin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Doktor değilim ama göte ve bacağa vurmadıkca cok sorun degıl bıldıgım kadarı ıle.. Bence hastaneye git volteren vurdur bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Voltaren kalçadan yapılıyor yanılmıyorsam. Veya istersen 1-2 gün kas gecşetici paraflex veta voltaren alabilirsin geçmez ise iğneye gidersin. AMA alerjin falan olmadığını biliyorsan bunları yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Evet kalçadan yapılıyor Ağrı kesici + kas gevşetici ikisini bir yaptırtıyorum ben. 2 3 saate hıc bısı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Suark said: yok bacaklarım hiçbirşey yok, Daesu said: siyatik agrın yoksa büyük ihtimal fıtık degildir ama siyatik agrıları belli bir süre sonrada gösterebilir kendini. sırt ve boyun fıtıgı kollara bel bölgesi bacaklara Derdin büyük ihtimalle kas kasılmasıdır. bel bölgeni yumuşat, kas gevşeticiler, termo merhemler vs. bi de bol bol egzersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 teşekkür ettim, iğneden önce kas gevşetici deniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Çok gevşeme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 kulunç girmiştir. sıcak tut, biri kütürdetsin bölgeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 spor yap gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Daesu said: aynısını yaşadım geçen kış. yataktan kalkmak oturmak ölüm gibiydi bıcak giriyordu bildigin. boşu boşuna 2-3 gün yatip cektim o sıkıntıyı sonra gittim kas gevşetici igne yaptırdım en saglamından sonra yattim uyudum hiçbirşeyim kalmamıştı sabahbana da kas gevşetici vermişlerdi benzeri bir durumda, sinir stressden oluyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Genelde uyurken açıkta kalırsa, bir sonraki en küçük ters hareketinizde sertleşir o bölgedeki tüm kaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 kimse kaynımda da aynısı var dememiş bari ben demiş olayım oruçlu oruçlu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 edit: geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 dermana her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Suark said: yok bacaklarım hiçbirşey yok, klimayı kapatıyorum artık, sert zemin ve sıcak tut diyosun? fıtık deıl o zaman dmı? röntgene girmeden bilemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar