Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

Llama said:

bu site hemen koyuyormu golleri

evet site baya guzel. golden 10 dakka falan sora yuklenio goller siteye. linkte verelim:

tık

abi eyvallah, harika bir siteymiş, ligtv'nin kendi sitesindekinden daha yüksek çözünürlükte heriflerin videoları sdf.
Mesaj tarihi:
Pası çok abartmışlar be, adam pası atıyo sonra kenara bakıyo şaşırtıcılık falan sıfır, sadece komik :D

Bir sivaslının kafası da tribüne dönmedi zaten orta gelirken. Abartmayın pls, Lincoln'ün kıytırık Ronaldinho çakması pasları şundan daha şaşırtıcı rakip için
Mesaj tarihi:
abi anlamıyorum kasımpaşa neden inönü'de oynuyor maçlarını. ondan sonra zemin neden kötü? bu ne saçma şey ya. gitsinler olimpiyata tövbe tövbe

kendi statları var bunların. gidin orda oynayın. adı gibi kötü statlarında ne halleri varsa görsünler.
Mesaj tarihi:
stadların da kapasite onarım vs falan olduğundan bizim stad da oynuyorlar.iler de bizim olası stad projemiz de biz de onları stadların da oynayacakmışız böyle bir ikili anlaşma söz konusu diyorlar.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

abi anlamıyorum kasımpaşa neden inönü'de oynuyor maçlarını. ondan sonra zemin neden kötü? bu ne saçma şey ya. gitsinler olimpiyata tövbe tövbe

kendi statları var bunların. gidin orda oynayın. adı gibi kötü statlarında ne halleri varsa görsünler.

sokakta oynasınlar isterlese ben de dellendim
  • Yeni Oluştur...