Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

xaty

Öne çıkan mesajlar

ha dersen onlar öyle kabul, ama böyle açık açık söylemen hatadır. Kabul ederim, o konuda biraz hep ayı oldum, direk yüzüne söyleme konusunda falan,

Ama aksine de durduk yerde alakasız kişilere ve alakasız konulara hiçbir şekilde ithamda bulunmadım. Ha yaptım mı da çıkıp özür diledim ki en son mesela Antep-FB maçının sonunda hakem hatalarına sinirlenerek rage'e girip "hakemle şampiyon olacak FB" dememdir bu konudaki iyi örnek, 1 gün sonra gayette aksi ve düzgün fikirlerimi belirtmiştim.

Ayrıca @Catzee, tarafsız futbol konuşma söz konusu olduğunda postları en az dikkate alınan Fenerbahçelilerden birisin farkında mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

bir de monitörün karşısına geçip geçip insanlar hakkında çıkarımlarda bulunma bence, zira aşırı kötüsün o konuda, yetememişsin. yok medyadan etkileniomuşuz, yok ağır fanatikmişiz, yok 1 vs 17 düşüncesindeymişiz falan, olmamış.

edit : iyi de ben hiç tarafsızım, mantıklı konuşurum falan demedim ki, fenerbahçeliyim işte, gayet açık. tarafsızım, yorumlarım da tarafsızdır diye bi iddiam da olmadı, onu nerden çıkardın ?
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman olaya sebep olan ilk mesajımı okur geçerdin, sonuçta sıradan bir Fenerbahçe taraftarına bile laf etmedim o mesajda, ağır fanatiklere ve artık bazı şeyleri düşünmekten bile aciz kalmış adamlara hakaret ettim.

ki ya o kesimin içindesin ya da postu yanlış anlayıp tüm Fenerbahçelilere laf ettiğimi düşündün. Hani olay budur, başka birşey değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

O zaman olaya sebep olan ilk mesajımı okur geçerdin, sonuçta sıradan bir Fenerbahçe taraftarına bile laf etmedim o mesajda, ağır fanatiklere ve artık bazı şeyleri düşünmekten bile aciz kalmış adamlara hakaret ettim.

Abicim aynı hataya devam ediyorsun hala, kendini böyle inandırıp böyle bir düşünce yapısına sahip olmamanı cidden tavsiye ederim. Senin gibi düşünmüyor diye herhangi bir alt kümeye hakaret etme hakkın yok, bu kadar basit.

"Ben lafımı söyledim, mal olmak istemiyorsanız öyle düşünmeseydiniz" diyerek aklınca seçim sunuyor olman da suçluyu biz yapmıyor, çünkü senin böyle bir şeyi belirleme hakkın da mevcut değil ehe. İsteyen istediği gibi düşünür, aksini düşünüyorsan kendi antitezini açıklarsın, ki Antep üçüncülüğe oynuyor falan diye de açıklamışsın zaten. Sonra kalkıp hakarete başlayarak işi kıroluğa, terbiyesizliğe taşımanın ne alemi var?

Düzgün adamlardan bilirdim seni, kötü oldu bu.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
ki ya o kesimin içindesin ya da postu yanlış anlayıp tüm Fenerbahçelilere laf ettiğimi düşündün. Hani olay budur, başka birşey değildir.

başka seçenek yok zaten ya ? ağır fanatik olmayıp tolunay kafkasın annesi babasına öyle yatmamıştır gibi bi düşünceye sahip olamam mı ? fanatik mi oluyorum öyle ? sevmiyorum adamı belki, her sene aynı yatışları oynayıp, her sene mazluma yatıyor adam. böyle düşünürsem mal damgası mı yicem ben şimdi ?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Aynı şey mi?

Ben diyorum ki Fener'e karşı oynuyorlar, TS'ye maç satıyorlar diyen kesime mal diyorum. Fenerbahçe'li mallar demiyorum.

Sen diyorsun Beşiktaş'ı tutanlar maldır diyorum diyorsun. Şimdi senin ortaya attığın arguman bir kere saçma çünkü sen direk ana grubu ele alıyorsun. Eğer ben "Fenerbahçeli mallara kapak olsun bu laf" deseydim, o zaman tamamen haksız olurdum, senin verdiğin örnekteki gibi,

Yani 2 saat boyunca sadece sizin gibi ağır fanatik iki Fenerbahçeli dışında kimse tepki göstermemişse de benim dediğime mesajımda, anlatmak ve söylemek istediğimi insanlar algılamış ve birçok kişi de üstüne alınmamış demektir. O yüzden gayet rahatım,

Bak ben mesela kasıtlı olmasada Anadolu takımlarının Trabzona karşı çok daha rahat oynadığını düşünüyorum. Bunun sebebide Fenerbahçe'ye karşı rakip oyuncuların çok daha iyi motive olması. Buna yapacak bişey yok ama ne kadar kalitesiz aciz bir ligde olduğumuzunda kanıtıdır.

Ben şeyi merak ediyorum bu lig gelirleri takımlara nasıl dağıtıllıyor? Mesela 14. olan takım 15. ile aynı parayımı alıyor yoksa 14. daha fazla mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

öyle bişi var mı ya ? ya dur ben şunlara mal diyeyim kim alınırsa kendi suçudur falan ? mantıklı mı bu allasen ?

Alınanın suçudur, günahsız üstüne alınırsa benden çıkar mı dedim.

Ben bir kitleyi orada belirttim zaten, o kitle gibi düşünüyorsan lafını ettiğim şeysindir. Bu kadar basit ki orada hakaret ettiğim tiplere benim dediğim şey az biledir diye düşünüyorum.

Önceki postlarda dediğim gibi de eğer bunu çıkıp bir TS'li, Eskişehir maçında söylemiş olsa ki söylendi, onlarda MAL'dır. Aynı durumda kendi takımımı tutan adam (BJK) çıkıp söylese o da MAL'dır. Hatta daha ağır şeylerde söylenebilir.

Hani tek sorun çıkıp benim bunu ulu orta söylememse, tamam suçluyum. Ama çıkıpta şu düşüncedeki adamlara hakaret ettim diye şurada çok yanlış düşünüyorsun olayına vs. girmeyelim. Diyorsanız uslüp hatalı, o kadar açık açık düşüncelerini belirtme ki tamam artık yapmam,

Ama başından beri asıl söylemek istediğim şeyi çarpıtıp duruyorsun, hani düşüncemi zaten onca postta belirttim, olaya sebep olan ilk postumunda yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum. Gecenin bir vakti çok gereksiz bir yere 1 sayfa karşılıklı mesajlaştık resmen,
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

DarKRideR said:

Aynı şey mi?

Ben diyorum ki Fener'e karşı oynuyorlar, TS'ye maç satıyorlar diyen kesime mal diyorum. Fenerbahçe'li mallar demiyorum.

Sen diyorsun Beşiktaş'ı tutanlar maldır diyorum diyorsun. Şimdi senin ortaya attığın arguman bir kere saçma çünkü sen direk ana grubu ele alıyorsun. Eğer ben "Fenerbahçeli mallara kapak olsun bu laf" deseydim, o zaman tamamen haksız olurdum, senin verdiğin örnekteki gibi,

Yani 2 saat boyunca sadece sizin gibi ağır fanatik iki Fenerbahçeli dışında kimse tepki göstermemişse de benim dediğime mesajımda, anlatmak ve söylemek istediğimi insanlar algılamış ve birçok kişi de üstüne alınmamış demektir. O yüzden gayet rahatım,

Bak ben mesela kasıtlı olmasada Anadolu takımlarının Trabzona karşı çok daha rahat oynadığını düşünüyorum. Bunun sebebide Fenerbahçe'ye karşı rakip oyuncuların çok daha iyi motive olması. Buna yapacak bişey yok ama ne kadar kalitesiz aciz bir ligde olduğumuzunda kanıtıdır.

Ben şeyi merak ediyorum bu lig gelirleri takımlara nasıl dağıtıllıyor? Mesela 14. olan takım 15. ile aynı parayımı alıyor yoksa 14. daha fazla mı?

Şu düşünceye bende katılıyorum, çünkü bence de bu gerçek olan,

Benim laf ettiğim kesim ise işin için art niyet arayan ve olayı şikeye, ikili ilişkilere vs. kadar götüren adamlardır. 1 sayfa da adamlara şunu anlatamadım, halen çarpıtmaya devam ediyorlar.

Ayrıca sıralamaya göre gelirler değişiyor ama orta sıralardaki takımlara hemen hemen aynı para düşüyor diye biliyorum. Asıl büyük gelir sanırım ilk 6'ya dağıtılıyordu. Son 3 ise sanırım yine denkti.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bizim "malladığımız" kısım o değil darkrider, dediğin gibi olabilir, belki de kimse kimseye yatmadı herkes tertemiz, saf. yanılıyoruz belki de, ya da ben yanılıyorum diyeyim baggio ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum. bizim malladığımız nokta seninle aynı şeyi düşünmüyor diye insanlara rahat rahat mallık damgası yapıştırman ve sana mal demedim ama öyle düşünüyorsan alınmışsındır alındıysan malsındır demen.

ben de hayatım boyunca toplamda bu kadar mal dediysem mal olayım arkadaş
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.yenifutbol.com/haber/2239-superlig-yayin-gelirleri-ne-kadar.html

321 milyon dolarlık naklen yayın gelirlerinin dağıtım kriterleri şu şekilde: Şampiyonluk: 666 bin dolar x şampiyonluk sayısı. Toplam gelirin yüzde 11'i. Puan: Kazanılan puan başına 145 bin dolar. Toplam gelirin yüzde 45'i.
İlk altı takım arasına girmek: 4 milyon 815'er bin dolar. Toplam gelirin yüzde 9'u. Lige katılım payı: 6 milyon 250'er bin dolar. Toplam gelirin yüzde 35'i.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani ilk sıralar dışında ortada kalanlar hepsi aynı parayı alıyor sezon sonu. Mesela sırf FB GS BJK'ye karşı daha iyi oynayan bu klupleri tüm takımlara karşı motive edebilir orta sıralarda da mesela 13.ün takımın 14üden hatrı sayılır daha fazla para kazanması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...