Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

xaty

Öne çıkan mesajlar

Bursaspor 3. ve puanı 52, Gaziantep 4. puanı 49, yanlış bilmiyorsam bu iki takımda elemelere gidiyor ama 4. daha erken oynuyor maçı ve bir maç fazla oynayacak yani önünde bir hedef var.

Dönelim maça, Bursaspor'da içeri yapılan ortalara doğru hareketlenen adam var mı ? İlk yarıdaki direkten dönen top dışında yok. 1 tane. Kornerlere bakalım hepsi ön direğe yerden yapılıyor, TS savunması rahatlıkla karşılıyor. Maçtaki top kaybı muazzam. Trabzonspor'da da durum aynı çok fark yok. Ama bu sahadaki iki takımdan birisi şampiyonluğa oynuyor birisi de 3. lüğe. Buna ben sadece danışıklı dövüş derim başka da bişi demem.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

şu maçın 1 0 yatıldığı okadar belli ki olcak iş değil ya. antep maçıda muhtemelen bole olucaktır ts ile...

Aynen öyle. Danışıklı döğüş oldu. Her zaman 2. yarının son dakikalarında gol atılıyodu ts, bu sefer göze batmasın diye ilk yarının sonun da güya bir futbolcunun hatasının sonucu attı trabzon. Fenere karşı oynarken kaplan kesilen bursa , ts ye karşı süt dökmüş kedi oldu. Aynısı antepte yapıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Harir said:

Bursa sattı.Her şey planlı.Rahat olun.Bir de bu kadar kolay mı ya maç satmak? Hani soyunma odasında beyler bu maçı sattık ona göre falan mı diyorlar sdf.Onun dışında motivasyon farkı olabilir tabiki.

Arkada kalmış sdf.Cidden merak ediyorum yani.Yok o sattı yok bu sattı kolay mı lan o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

Bursaspor 3. ve puanı 52, Gaziantep 4. puanı 49, yanlış bilmiyorsam bu iki takımda elemelere gidiyor ama 4. daha erken oynuyor maçı ve bir maç fazla oynayacak yani önünde bir hedef var.

Ama bu sahadaki iki takımdan birisi şampiyonluğa oynuyor birisi de 3. lüğe. Buna ben sadece danışıklı dövüş derim başka da bişi demem.

Şimdi diyorsun ki bursa maçı sattı ve 3.lüğü riskli durumda, bunun sonucunda da lige 15-20 gün erken başlıyolar.. Bunu diyebilirken nasıl oluyor da bursa maçı sattı diyebiliyosun?

Nasıl bi at gözlüğüyle bakıyosunuz ya? Hanginiz babanızın hayrına 15-20gün bedavaya çalışırsınız tatilinizden fedakarlık edersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

DarKRideR said:

bu arada bursa-fb maçında bursa kazansaydı, tekrar şampiyonluğa ortak olacaktı. Halen TS için kapandılar diyenler var ya, yazık.

fasdasfasad
puan durumuna en son ne zaman baktın?

ya okumada sorun oldu ya da ben farkında olmadan değişik cümle kurdum, FB-Bursa maçı zamanı diyorum. Puan farkları o dönem 2'ye inmiyor muydu Fener ile Bursa'nın, eğer Bursa kazansaydı ?

Eee işte, TS eninde sonunda yine boşlayıp puan kaybeder, 3 takım oynardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...