Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

xaty

Öne çıkan mesajlar

burak yılmaz bizde baya forma şansı buldu aslında. Kasmadı fazla kendini adam yattı bi güzel bizden parasını aldı filan.Geçen sene bizi şampiyonluktan etti şimdide biraz şans biraz hırs azim atıyor.
Bugün bursaya attığı gol nasıl 15 gol attığının özetiydi.

ibrahimin ayağına çarpıyo top önüne düşüyo ama adamda azim hırs var takip ediyo golü atıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

adam resmen kendini baştan yarattı trabzonda
ama yine büyük takıma gelse tutmaz adam beceremez

kendi dedi zaten, şenol güneş beni adam etti diye.

Demek ki adamın açığını buldu, anladığı ve anlayabileceği dilden konuştu Şenol Güneş ki Burak gibi bir adam bile yola geldi. Bir tek Engin var adam edemediği de ona da Mourinho bile yetemez büyük ihtimal ...

Şenol Güneş ne olursa olsun bu senenin teknik direktörüdur liglerimizde,
Sosyal ağlarda paylaş

Nette çok fantastik yorumlar var ya sdf
said:

İVANKOV BAKDI TS DEN PUAN ALACAK BURSASPOR BEN TS DEN PUAN ALMAYA DAYANAMAM DİYEREK BİLEREK SAKATLANDI NUMARASI YAPIP ÇIKDI MAÇDAN HELAL OLSUN.BİZİM MAÇDA ASLAN KESİLEN İVANKOV BU MAÇDA BİLEREK SAKATLANDI NUMARASI YAPARAK MAÇDAN ÇIKIYOR NE DİYİM BAŞKA ALIN BUYRUN SİZ VERİN CEVABINI.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

kendi dedi zaten, şenol güneş beni adam etti diye.

Demek ki adamın açığını buldu, anladığı ve anlayabileceği dilden konuştu Şenol Güneş ki Burak gibi bir adam bile yola geldi. Bir tek Engin var adam edemediği de ona da Mourinho bile yetemez büyük ihtimal ...

Şenol Güneş ne olursa olsun bu senenin teknik direktörüdur liglerimizde,

herkez burağı tek forvet oynattı ileri uçta son adam
ama trabzonda sağ açık oynuyor herif ve daha serbest koşturuyor sağa sola
Sosyal ağlarda paylaş

Fener'de ve BJK'de de sağ açıkta çok oynatıldı, ama nasıl desem bu kadar etkin değildi forvet hattında,

Olayın asıl yönü futbol zekasını geliştirmesi ve ben yerli Messi'yim tarzındaki düşüncesini, bencilliğini kenara bırakması oldu. Bunu da ancak kaliteli bir teknik direktör yapabilirdi.

Burak'ın eski hali zaten bu yüzden en çok Beşiktaş'a zarar verdi. İlk geldiğinde herif kadronun en iyisi olarak görüyordu kendini falan, pas vermemeler, imkansız çalımlara girmeler falna
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...