Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 slm rmzn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ben yarın sanıyordum, öglen haberim oldu pas geçtim bugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 2 saar kaldı ya sabır diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 şu davulcuları nasıl duyuyorsunuz ya.oldum olası duymamışımdır şu davulcuları.bikerede davulcu uyandırsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 mekanlar kapanmamış bu sene buna sevindim geçen sene idi ya bornovada açık mekan yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 OLLM CONTA YAKTIM LAN resmen erken kapattık dükkanı. Ömrümde yemek arası hariç iş vakti dinlendiğini görmediğim babam 3 kez mola verdi. oyşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 evin hemen altında fırın var.dün akşamdan başladılar heralde pide yapmaya akşamdan beri pide kokuyor.ilk başta koku bilgisayardan geldiğini sanıp bilgisayarı yaktım diye korkmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Offf Fatal error verdim işte çok kere. Cümleye başlıyorum, ben ne özneyi söylüyorum nesne aklıma gelmiyor, yüklem neydi diye düşünüyorum. Son 20 dk. Bir de aşağıdaki mail iyi güldürdü açlığımı unuttum 10 snliğne. Diyanet işleri başkanlığı fenerbahçelileri duydukları her ezan sesinde oruçlarını açmamaları konusunda uyardı. Bu yıl yaklaşık dört milyon fenerlinin orucunu yanlışlıkla açması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 İftarınız bol etli olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 niye 16 saat? orucun 8-10 saatlik olanı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Wispy said: . Diyanet işleri başkanlığı fenerbahçelileri duydukları her ezan sesinde oruçlarını açmamaları konusunda uyardı. Bu yıl yaklaşık dört milyon fenerlinin orucunu yanlışlıkla açması bekleniyor. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Esh said: niye 16 saat? orucun 8-10 saatlik olanı yok mu? onun paketleri var standart paket sahur-akşam arası. Yarı standart var akşam başlıyosun sahura kadar. Sahurdan mesai saati başlangıcına kadar olan var, mini sevap paketi o. Bide ekstra paket var, sahurdan sahura. Ramazan boyunca 3 kez ekstra paket kullanana bayramda 4. gün izni şirketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Gold paket var imama hergün için 10tl veriyorsun muaf oluyorsun. Az yemeye çalıştım ama yine normalden çok yedim ya. 2 öğün olayı fail malesef. Afiyet olsun herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 4.30da yattım 7de kalktım. gittim pide almaya insanlar kavga ediyor. o ne la dedim. ver ordan 2 yumurtalı dedim. eve geldim ezan okundu. bi bok anlamadım oruçtan sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 PZero said: Wispy said: . Diyanet işleri başkanlığı fenerbahçelileri duydukları her ezan sesinde oruçlarını açmamaları konusunda uyardı. Bu yıl yaklaşık dört milyon fenerlinin orucunu yanlışlıkla açması bekleniyor. AHAHAHA Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 fede said: 4.30da yattım 7de kalktım. gittim pide almaya insanlar kavga ediyor. o ne la dedim. ver ordan 2 yumurtalı dedim. eve geldim ezan okundu. bi bok anlamadım oruçtan sdfkj 4.30 aslında 16.30 7'de 19di mi ? 4.30da yatıp 19'da kalktıysan sağlam sövebilirim oruç da geçti bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 fede said: 4.30da yattım 7de kalktım. gittim pide almaya insanlar kavga ediyor. o ne la dedim. ver ordan 2 yumurtalı dedim. eve geldim ezan okundu. bi bok anlamadım oruçtan sdfkj helal kanka bug bulmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 tam iftar vakti dışarı çıktım tek insan yoktu. ilk defa bu kadar boş gördüm etrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Wispy said: Az yemeye çalıştım ama yine normalden çok yedim ya. 2 öğün olayı fail malesef. Afiyet olsun herkese İlk gün failıyım ben de, yarın kesinlikle yavaş ve az yiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 fethiyeye gitme vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ramazan? pide falan güzel yaeeeeeeeeeeeeeee diyen ergenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 afiyet olsun arkadaslar. çok kaçırdım galba yemeği :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Abi iftarda hele ki bu sıcaklarda şöyle yemek büyük hata, bundan sonra rejim yapar gibi yiycem ızgara tavuk salata malata karı yemekleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 karı yemekleri falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 blazkowicz said: afiyet olsun arkadaslar. çok kaçırdım galba yemeği :p Le Fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar