Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e hayırlı ramazanlar o zaman :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evin hemen altında fırın var.dün akşamdan başladılar heralde pide yapmaya akşamdan beri pide kokuyor.ilk başta koku bilgisayardan geldiğini sanıp bilgisayarı yaktım diye korkmuştum :D
Mesaj tarihi:
Offf Fatal error verdim işte çok kere.
Cümleye başlıyorum, ben ne özneyi söylüyorum nesne aklıma gelmiyor, yüklem neydi diye düşünüyorum.
Son 20 dk.

Bir de aşağıdaki mail iyi güldürdü açlığımı unuttum 10 snliğne.

Diyanet işleri başkanlığı fenerbahçelileri duydukları her ezan sesinde oruçlarını açmamaları konusunda uyardı. Bu yıl yaklaşık dört milyon fenerlinin orucunu yanlışlıkla açması bekleniyor.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

.

Diyanet işleri başkanlığı fenerbahçelileri duydukları her ezan sesinde oruçlarını açmamaları konusunda uyardı. Bu yıl yaklaşık dört milyon fenerlinin orucunu yanlışlıkla açması bekleniyor.

AHAHAHA
Mesaj tarihi:
Esh said:

niye 16 saat?

orucun 8-10 saatlik olanı yok mu?

onun paketleri var

standart paket sahur-akşam arası.

Yarı standart var akşam başlıyosun sahura kadar.

Sahurdan mesai saati başlangıcına kadar olan var, mini sevap paketi o.

Bide ekstra paket var, sahurdan sahura. Ramazan boyunca 3 kez ekstra paket kullanana bayramda 4. gün izni şirketten.
Mesaj tarihi:
Gold paket var imama hergün için 10tl veriyorsun muaf oluyorsun.

Az yemeye çalıştım ama yine normalden çok yedim ya. 2 öğün olayı fail malesef.
Afiyet olsun herkese
Mesaj tarihi:
4.30da yattım 7de kalktım. gittim pide almaya insanlar kavga ediyor. o ne la dedim. ver ordan 2 yumurtalı dedim. eve geldim ezan okundu. bi bok anlamadım oruçtan sdfkj
Mesaj tarihi:
PZero said:

Wispy said:

.

AHAHAHA

Ahahahaha
Mesaj tarihi:
fede said:

4.30da yattım 7de kalktım. gittim pide almaya insanlar kavga ediyor. o ne la dedim. ver ordan 2 yumurtalı dedim. eve geldim ezan okundu. bi bok anlamadım oruçtan sdfkj

4.30 aslında 16.30 7'de 19di mi ?
4.30da yatıp 19'da kalktıysan sağlam sövebilirim oruç da geçti bak.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Az yemeye çalıştım ama yine normalden çok yedim ya. 2 öğün olayı fail malesef.
Afiyet olsun herkese

İlk gün failıyım ben de, yarın kesinlikle yavaş ve az yiycem.
  • Yeni Oluştur...