Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya siz ne yapardınız ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

3 tane kilit koyarım 2 si gerçek kilit olur 1 tanesi fake olur fake kiliti çevirince kapı dışarıya doğru patlar[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 15 Ağustos 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
3 tane kilit koyarım 2 si gerçek kilit olur 1 tanesi fake olur fake kiliti çevirince kapı dışarıya doğru patlar

eve sarhoş falan gelinmez o zaman..

-ulan hangisi fake'di yav? burda 6 kilit var?!?
* çling çlang çling... *
* booooom *
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle en kallavisinden sultanahmet sopası alacak hehe...demir aksamlı..composite sultanahmet club(MW Club +4 vorpal keen :-P )....oh kodumu oturtur...

Not:Evet biliyoruz bludgeoning silahlar vorpal keen olmuyo...ukalalık etmeyelim[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 15 Ağustos 2004 23:06 tarihinde demiş ki:
...işini gorurken bulundu

e peki izin verdiniz mi işini bitirmesine?[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 15 Ağustos 2004 23:05 tarihinde demiş ki:
şöyle en kallavisinden sultanahmet sopası alacak hehe...demir aksamlı..composite sultanahmet club(MW Club +4 vorpal keen :-P )....oh kodumu oturtur...

Not:Evet biliyoruz bludgeoning silahlar vorpal keen olmuyo...ukalalık etmeyelim

Grudge'ı bekliyoruz şimdi gelip bu terbiyesizlik ve cahilliğe el atması lazım :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

ya hiç ole urasma git bağdattan 70 dolar hatta daha ucuza bulursun bi keleş al onla yat.hırsız felan gelirsede tara onu duvara yaptıstır:D[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın.
Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar,
Ama onu kalbinde öyle sakla ki,
Gerçekden isteyen bulsun...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 15 Ağustos 2004 23:05 tarihinde demiş ki:
Not:Evet biliyoruz bludgeoning silahlar vorpal keen olmuyo...ukalalık etmeyelim

ben de onu diycektim tam ehehe.
yani vorpal keen kısmını, ukalalık kısmı değil eheheh

(topic de iyice geyik oldu, habi bakalım, sonumuz ne olcak bilmiyorum..)[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 15 Ağustos 2004 23:07 tarihinde demiş ki:
said:
mADmaXimus, 15 Ağustos 2004 23:06 tarihinde demiş ki:
...işini gorurken bulundu

e peki izin verdiniz mi işini bitirmesine?

Aslında kritik bir soru insalık söz konusu burda hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 15 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
ehe bizde demir bi sopa var.

heh demır sopa cok kotu ya bızım servıscıde wardı bızı kovalardı aradada 2 tane vururdu tabı harbıden vurmazdı vursa su an burda yazı yazıyor olamazdım zaten
cok pıs ya zaten demır sopa ıle bırını yaralarsan fılan farkı bısey uygalnıyor normal sopa ıle vurmus gıbı deıl[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

bende demir bir sopa var bir de ucunda çivi olan oklava.
bazen zaten çok kıllanıyorum en ufak seste alıyorum ikisini bunların ( sol elime demir sopa sağ elime çivili oklava ) başlıyom odaları dolaşmaya ışıkları açıyorum camları kapıları kontrol ediyorum iyice kapalı olduklarından emin olunca odama dönüyorum. şu ana kdr herhangi bişeyle karşılaşmadım. umarım hiç karşılaşmam.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 15 Ağustos 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
3 tane kilit koyarım 2 si gerçek kilit olur 1 tanesi fake olur fake kiliti çevirince kapı dışarıya doğru patlar

süfer fikir. bide dikenler çıksın kapıdan ilk ben alırım valla:horace:
bu arada sopayla dalmışın aslında en doğrusunu yapmışın polise vererek. Kuru sıkı tabanca yarardan çok zarar getirir, sopa en iyisi
bende jo staffla idare ediyorum dur bakalım:) neyse ki babam var kapı gibi(kapı gibi adamdır valla:-))[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 16 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
said:
Efecik, 15 Ağustos 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
kapıyı nasıl actı ya? ben olsam azını burnunu kırıp baygın bir şekilde sokağa atardım polisede haber vermezdim.

adam da 3-5 gün sonra eve arkadaşlarıyla gene gelip aynı şeyi sana yapardı

Diom ya ona karşı onlem alacan.gidip bağdattan ucuza bi keleş alcan yanında bulunsun gelirsin tatatata duvara yapıştır :D[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın.
Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar,
Ama onu kalbinde öyle sakla ki,
Gerçekden isteyen bulsun...

Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi düşünüyorumda ben olsam herifi öldürürdüm herhalde o heyecanla...

Bu arada düşünki yatağının yanında silah vardı ve herifi vurdun öldü daha çok pişman olacaksın ve hayatını yazık olacak.

Çok geçmiş olsun sana...

Sadece ilk sayfayı okudum Yazdığım şeyleri daha önce yazan varsa kusura bakmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

altıma yapıp ustune otururdum herhalde :-p

walla ben bıcagı alırdım baseball sopası olmadıgı ıcın ehe sonra hapis mapis..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...