Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 dun saldiri var diye agliyodu adminler bugunde girilmiyo siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 inci kapandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abaav nereyi kızdırdılar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 türkiye'nin felsefe güneşi söndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 http://ccc.incisozluk.cc/ adresinden geçici olarak ulaşılabiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ülkücüler heklemiş =p http://iydsh.blogspot.com/ sonra gel de inciye sempati besleme şimdi lazım abi inci daha da kudursunlar ha ben uğraşmam orası başka da izlemesi hoşuma gidiyo dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 gerçi başka üstlenenler de varmış aman neyse banane yahu fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 icniye herşey müstahak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yav said: http://iydsh.blogspot.com/ seviyeli bir açıklama, takdir ettim, engellemek desteklenir desteklenmez, orası ayrı bir tartışma konusu, ama şu açıklamada ülkücü reyce girmemişler en azından, seviyeli bir şekilde yaptıkları işi açıklamışlar, orası hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 off ddos atmış kekolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 tüm sözlükspotlara saldırılmış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 hepsi aynı hostta da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Vidar said: yav said: http://iydsh.blogspot.com/ seviyeli bir açıklama, takdir ettim, engellemek desteklenir desteklenmez, orası ayrı bir tartışma konusu, ama şu açıklamada ülkücü reyce girmemişler en azından, seviyeli bir şekilde yaptıkları işi açıklamışlar, orası hoşuma gitti. Haklısın aslında.. da böyle bir devletin büyük kurumlarından birinin adına yazarmışçasına yazmışlar ya orası komik geldi bana. RTÜK Kanal kapatmış sanki eheh. Neyse dediğin gibi daha iyi tabi böylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 hepsi 4chana sarmış ya dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beseca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 inci'deki bazı adamlar o kadar taşaklı ki afedersinde thtyi bırak onun barındıgı sunucu çiftliklerini kitler herifler ddos lamerlere hastı 1993 de kalmıştı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 inciden biri said: evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu ddosları o tertemiz sözlüğe.. onlar caps istiyor, link istiyor, göt istiyor meme istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan ddoslarla geliyorsunuz.. aslında ziyaret edilcek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz... dokunma artık sözlüğüme. dokunma bizlere. dokunma mal adama , birinciye... eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir ddos bile atmamış olan ben, yaşar usta, hiç dü$ünmeden hacklerim seni... http://ccc.incisozluk.cc/w/inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-hacklenince-ne-dediler/5/ asfhasufhausfh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 şimdilik şuradalar: http://ccc.incisozluk.cc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 öff sayfayı refresh yapmadan yanıt yazarsan patlarsın böyle sosti efendi. Müstahak sana editlemeyeceğim postunu. Kalsın böyle utanç duvarı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 said: # Ülkücülüğü kötü bir görüş olarak lanse etme, # "Ülkücü" vatandaşlara faşist yaftası yapıştırma ve aşağılama, yaftalamadan düşünün! ccc üşüyoruz reyis ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Beseca said: inci'deki bazı adamlar o kadar taşaklı ki afedersinde thtyi bırak onun barındıgı sunucu çiftliklerini kitler herifler ddos lamerlere hastı 1993 de kalmıştı fln burda taşşaktan kasıt elindeki resource miktarı mı, yoksa bilgi düzeyi mi, yoksa her ikisi de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ahah ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 reyou said: inciden biri said: evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu ddosları o tertemiz sözlüğe.. onlar caps istiyor, link istiyor, göt istiyor meme istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan ddoslarla geliyorsunuz.. aslında ziyaret edilcek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz... dokunma artık sözlüğüme. dokunma bizlere. dokunma mal adama , birinciye... eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir ddos bile atmamış olan ben, yaşar usta, hiç dü$ünmeden hacklerim seni... http://ccc.incisozluk.cc/w/inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-hacklenince-ne-dediler/5/ asfhasufhausfh :D asdsdlfkjlsk abi EFSANEYMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar