Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de klimalı kafe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Dark_Angel- said:

Ya cafe-bar tarzı yerlerde hiç yok alsancakta falan. İlla böyle dışarı taşan oturmalı tikky lame yerlerde var =(

la sunsete git o halde kordon izasında illa serin yer var
sen daha çapulcu yerlere gidiyon sanırsam
hometownda bile su damlatma sistemi var tepeden atıyorlar oraya git olmadı
Mesaj tarihi:
yok abi sunset popcorn oralarda bungun, dun gittim daha sirilsiklam olduk arkadasla nemden, havadan istedigi kadar su versinler bir ise yaramiyor

asil alsancakta soyle birami aliyim kafami dinleyeyim yeri yok mu? soyle blues calsin fln? cok gurultu samata olmasin.
Mesaj tarihi:
tikky lame yer ne abi adama bak hem paçoz fakir mekanı istiyo hem de klimalı olsun istiyo eheh

tyna nefis bi yer ya hala arttırmadılar mı o fiyatları? 5 lira gibi bir fiyata baya pizza ve bira getiriyolardı. Pizası da çok nefis. Canım çekti bak..
Mesaj tarihi:
menünün harikalığına bakar mısınız
2 kişilik pizza ortaya patates ve 2 şişe efes sadece 12 lira. Ve bu yer izmir'in dükkan kirası en yüksek olan yerinde.

Hadi çok aç adamı doyurmaz o pizzanın yarısı ama gidersin tek başına alırsın 2 biralı piza menüsü. 12 liraya kral gibi doyup alkol almaya başlamış oluyosun :p baya iyi ya
Mesaj tarihi:
senko said:

yok abi sunset popcorn oralarda bungun, dun gittim daha sirilsiklam olduk arkadasla nemden, havadan istedigi kadar su versinler bir ise yaramiyor

asil alsancakta soyle birami aliyim kafami dinleyeyim yeri yok mu? soyle blues calsin fln? cok gurultu samata olmasin.

abi aksak var sevebileceğin, benim de en sevdiğim mekanlardan biri.

can yücel sokağının ortasında. yeni açılan mcdonalds'dan sonra ilk sola dön o sokakta yani.

ayrıca tyna'da sıkış tepiş nasıl oturuyosunuz abi çok kalabalık değil mi ?
Mesaj tarihi:
senko said:

k.parkta var. kampana. orta yaşlılar takılıyo zaten dsf.
  • Yeni Oluştur...