sharky Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Gidenleri bir topicte toplayalim da, bakarsin ayni yere dusenimiz olur. Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı ETİMESGUT ANKARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 7'nci Kor. Hv. Svn. Tb. K.lığı DİYARBAKIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mebs Mamak-Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 4'üncü Mknz. P. Tug. K.lığı KEŞAN EDİRNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bkm. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı BALIKESİR Kısa Dönem Er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Jandarma yok mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Kısa Dönem Er 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Kuvveti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Topçu Statüsü Yedek Subay Branşı AVUKAT Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA Burada "Branşı" kısmında AVUKAT yazması 18 gün acemi birliği mi demek 2.5 ay mı demek? Bilen var mı? Edit: Ben kısa dönem istemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Yamulmuosam 75 gün acemilik görücen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 eet 75 gün olcak acemilik senin herkese hayırlı teskereler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Allah zor bölgelere düşen kardeşlerime yardım etsin. Hİç de oh ben edirnedeyim miss diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Liseden arkaşıma Isparta Dağ Komando çıktı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Aket-Atum said: Liseden arkaşıma Isparta Dağ Komando çıktı :S Komando olmuyorlar merak etme ama eğitimleri felan sıkıymış genede arkadaşım oradaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bebeklik arkadaşım şırnakta komando şu anda.. :( inşallah hepiniz sağ salim dönersiniz kazasız belasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ya o bu değil de aslında Sınav Sonuçları değil bu. Sınavın bu yerleri etkilediğini hiç zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bana da kisa donem cikti. malatya 2. ordu'da istihkamci oldum. uzun donem isaretledik adamlar al sana uzun dediler lagimci yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Prawler said: Ya o bu değil de aslında Sınav Sonuçları değil bu. Sınavın bu yerleri etkilediğini hiç zannetmiyorum. e o kısa uzun kısmı zaten, ama etkiliyodur herhalde cunku heryrde, yedek subay ihtiyacıyla e ihtiyacı aynı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 gökçen de mi asksere gidiyor? noluyoruz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Hepinize şimdiden hayırlı teskerelerr:) Sağ sağlim gidin sağ salim geri dönün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Piyade Komando Yedek Subay DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA 3 ay eğitim sonra ver elini doğu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 osmaniye kısa dönem jandarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 jandarma olan arkadaşlarıma hayırlı olsun diğerlerinden önce dış dünyayı göreceksiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Komando olmuyosun, olduruyolar.Edilgenlik var :p Benim arkadaşm nisan celbinde gitti oraya şuan şırnak silopide ben de muhtemelen öle bi yere gitcem kasımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yok arkadaslar ben gitmiyorum askere, bi arkadasa orası cıkmısta endir ne değildir sormak icn yazmıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 evet arkadaş diyarbakıra gidiyor gitmiş olan var mı nasıl bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar