SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 catac öncesi 1 tane daha char kasma kararı aldım ama karar veremiyorum priest mi kassam shaman mı. dps mi olsam healer mı hngileri raidde daha iyi iş yapar kolay yer bulur oynaması zevklidir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 shadow priest mi zevkli yoksa healer mı olayım retri biraz baydı heyecaan arıyormda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 healer iyidir. healer class her zaman daha bi ego tatmin eder. healer iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ben katakullide priest oynamaya karar verdim şahsen ve kastım, ama şamanın da gelecek özellikleri hiçte azımsanacak gibi değil. şimdiye kadar ne oynadıysan tersini oynamanı tavsiye ederim ben öyle yapıcam,şimdiye kadar dps lock oynadım,bundan sonra healer takılcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ben "or" a takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ben de "dps lock" a takıldım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ben de 'or' a takildim. ama dynun diyince dps lock a da takildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ben de takıldım bak ona simdi.. ama hakkı war zamanında "of the nightfall" achievementinda bossu warlocklar pete tanklatıp peti healliyolardı.. ozaman warlock bir tank bir healer bir aradaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 neyi yamuk yazdığımı anlamadım ki? woltk da warlock olarak oynadım(dps class) catakulli gelince priest oynıcam(healer class) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ya birleşik yazınca "dps lock" gibi anlaşılmış. sanki tank lock , healer lock varmış gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 off nası tırstı müşteri kaybedicem diye hemen açıklamalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 insanlık yaptık sayeros. sus otur yerine. tok satıyıcım zaten ben koymaz bana sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 senin gözünde bi domuzcuk kumbarası kadar değerimiz var biliyoruz ama bu kadar belli etme bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 http://www.china-promotional-gifts.com/product_images/1441006859483fae91d52d5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Saeros said: off nası tırstı müşteri kaybedicem diye hemen açıklamalar falan ujabahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 şaman .(yazıyla nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 şaman hertürlü. ezer. canın istiyosa caster dps, yok sevmedim dersen meele takıl, olmadı heallicem ben dersen resto healer miss.. her yola geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 shaman ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Shaman acaip zevkli bi class ya, öyle böyle diil. Noob zamanlarımda açmıştım bi shaman, melee dalıyodum sürekli (talent build neydi allah bilir), ne vursam miss. Tek mobu kesemiyodum bazen. O ara baya bi soğudum hiç kasmak istemedim falan. Sonra neyse bi ara bi açiim bakiim nasılmış resto olurum belk ifalan dedim. Açtım bi tane, yine o miss olaylarından çekinip elemental gittim. Mük kem mel. 80 sonrası da çok zevkli. VoA'da falan faceroll yapıyorum 3k dps çıkıyo hit capsiz kıytırık gearla sdflkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 lm'de ya da AV'deki ally köprüde ts yapmak paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 shaman meele hayvan ya. tee 2 sene önce falan shaman talentlere kökten bi değişim gelmişti. tam da o sırada kasıyodum. inanılmaz olmuştum. zevkten 4 köşe geziodum etrafta. hala da öle. enhance şamanım cnm benim. böle kodumu oturtuyo. crit şamanın benzini anahtarı fln. bi critliyosun, 8263876483294732908 tane şey procluyo kafana sads :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 şaman şaman şaman hertürlü ezer aklım olsa şaman kasardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Aç Frost Mage kafana göre takıl ya gerisi yalan >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 tabi sonra o magei kasana kadar kafayı yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar