Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

priest or shaman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben katakullide priest oynamaya karar verdim şahsen ve kastım, ama şamanın da gelecek özellikleri hiçte azımsanacak gibi değil.

şimdiye kadar ne oynadıysan tersini oynamanı tavsiye ederim ben öyle yapıcam,şimdiye kadar dps lock oynadım,bundan sonra healer takılcam.
Mesaj tarihi:
ben de takıldım bak ona simdi.. ama hakkı war zamanında "of the nightfall" achievementinda bossu warlocklar pete tanklatıp peti healliyolardı.. ozaman warlock bir tank bir healer bir aradaydı..
Mesaj tarihi:
Shaman acaip zevkli bi class ya, öyle böyle diil.
Noob zamanlarımda açmıştım bi shaman, melee dalıyodum sürekli (talent build neydi allah bilir), ne vursam miss. Tek mobu kesemiyodum bazen. O ara baya bi soğudum hiç kasmak istemedim falan.
Sonra neyse bi ara bi açiim bakiim nasılmış resto olurum belk ifalan dedim. Açtım bi tane, yine o miss olaylarından çekinip elemental gittim. Mük kem mel. 80 sonrası da çok zevkli. VoA'da falan faceroll yapıyorum 3k dps çıkıyo hit capsiz kıytırık gearla sdflkjsdf
Mesaj tarihi:
shaman meele hayvan ya. tee 2 sene önce falan shaman talentlere kökten bi değişim gelmişti. tam da o sırada kasıyodum. inanılmaz olmuştum. zevkten 4 köşe geziodum etrafta. hala da öle. enhance şamanım cnm benim. böle kodumu oturtuyo.

crit şamanın benzini anahtarı fln.
bi critliyosun, 8263876483294732908 tane şey procluyo kafana sads :D
  • Yeni Oluştur...