Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Söyleyin ki moralimi düzeltsin.Şu anda oldukça kötü bir ruh hali içerisindeyim.Sabahtan beri 3 film izledim.The fall,eternal sunshine of the spotless mind ve twelve monkeys.Sırası tam tersi.Sabahtan beri böyleyim.Var mı işe yarayacak bir film ? Ben izleyip izlemediğimi yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 eurotrip, airplane, shaun of the dead, jay and silent bob strike back felan takıl mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 kick ass stardust eğlendirir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Superbad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 requiem for a dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Eğlenip iyi hissetmek mi istiyosun duygulanıp iyi hissetmek mi? Ona göre verelim motivational film falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Hotaru no haka (Grave of the Fireflies) izlesin bence. tam modda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Daha fazla duygulanmasam yeridir.Eğlenmek olabilir voooaah diyeceğim birşey olabilir de requem for a dream mesela olmaz. Bu arada dediklerinizin bir kısmını izledim diğerlerine de bakıyorum bende var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Sympathy for mr.Vengeance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hmm stalker seyret o zmn bu filmlerden sonra stalker'i bastan sona seyredebilirsen anla ki peygamber sabri var sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Baktım ve bahsettiğiniz filmlerin bazılarının bende olmadığını gördüm.Zaten bendeki filmlerin de çoğunu izlediğim için biraz sıkıntı oluyor.O yüzden dediklerinizde jay and silent bob strike back,eurotrip ve kick ass i indiriyorum.Diğerlerini izledim zaten.Japon (kore çin tayvan falan) filmlerini sevmiyorum :/.Neyse teşekkürler hepinize.What just happened ı buldum aralardan bir yerden.Robert de niro falan var en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Sex is zero 1-2... O moddan çıkacağına emin olabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar