Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Kaleciler kim olacak? Öncü mü geçiyor kaleye? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ben ile Sixoms Konn ile Boğaç Dreagloth ile Engin Zaugna ile Cthulhu Sertaç ile Holy Spidee ile Tolga farklı takımlarda olsunlar. Eser ile kaleye geçecekse eğer Öncü farklı takımlarda olacak doğal olarak. +1lerini de yanlarına alırlar. Şimdi olay bu ikili eşleşmeleri birleştirmekte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 jan ken pon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Öncü Zaugna Tolga Öncü+1 Wishmaster Engin Konn Sertaç Eser Cthulhu Spidee Sixoms+1 Sixoms dreagloth Boğaç Holy İkinci takım sanki daha iyi oldu bu haliyle :P yine de değiş tokuş yapılabilir. Edit: Bu haliyle oynarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Emrah top sendedir umarım. getirmeyi da unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Aa evet iyi hatırlattın. Top bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ilhan rakibin olduktan sonra her kadro bana uyar. Bu arada ben erken gitcem sahaya, beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Benim arkadasi orta duzey bi bek olarak kabul edip kur bakalim bi kadrolari. Edit: kurulmus bile :) telden baktigim icin goremedim, bakiyim bi Edit2: gucsuz olmusuz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 tamam iki ayrı insan aynı takıma bir güçlü bir de güçsüz dediyse dengeli olmuş. sahada görüşürüz canlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Emrah`ın maç öncesi totemi o, gerçeklik payı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Güçlüsünüz işte abi daha ne istediniz anlamadım :D Edit: Onur Boğaç'ı tanımıyor yani. O yüzden baktı da bir şey göremedi takımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hala terlediğime göre çok koşmuşum =p ayrıca ezdik tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 E Z D İ K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ESP'ye gircez böyle giderse. Baya ezildik. Ayağınıza sağlık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar