Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Selam. CRT den kurtuldum 6 yıllıktı. solmuştu ve bulanıktı. iyi de oldu. ama http://www.pcmaniak.fr/images/Image/Moniteur%2022%20pouces/LG/E2240S%20PN.jpg http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd54572&categoryId=3002879 Oyunlarda falan mükemmel. İnternette gezinirken yazıları okumakta zorlanıyorum saki. Zorlanma da değil de , bi gariplik hissediyorum gözümle. msnde yazarken falan, paticiğin turuncusu garip hatta. ya da ben alıştım da şimdi ondan mu öyle Win7 var. Yazıların daha dolgun gözükmesi için napabilirim? 1920x1080 otomatik ayarladı bu? çok mu fazla ayarlamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 crt ile lcd karşılaştırma zaten. o keskinliği alman güç, alışırsın zamanla. Çözünürlükte sıkıntı yok tabi 5ms de hafiften farkettiriyodur 2 ms alsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 2ms 200 lira atıyor ya 22" civarı. über farketmiyodur zannımca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 renk ve parlaklik ayarlarini manuel yapman gerekiyor, cogu monitorun default ayarlari cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 cleartype ile ilgili bişiler olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hayırlı olsun güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ilk aldığında crt den sonra garip gelmesi normal. bende de öyle olmuştu. çok garip geliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 cleartype bence de çözünürlüğü native kullanman lazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 mesela ben hem crt hem lcd kullanıyorum ikisine de alıştım, yerlerini değiştirsem saçmalar mıyım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mum_Chamber said: renk ve parlaklik ayarlarini manuel yapman gerekiyor, cogu monitorun default ayarlari cok kotu. oynadım biraz, en sonunda gammayı 1 artırdım bu iyi ya dedim bıraktım dasaaa said: cleartype ile ilgili bişiler olabilir? win7 nin setupunu çalıştırdım ben. hangisi daha iyi diye 4 ekran geldi. seçtim seçtim. çok değişmedi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ekranın fotoğrafını çeksene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 clear type üstüne bi de sharpness ayarlayınca iyi oldu aslında. brightness default 100 ayarlı geldi normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Chemical said: ekranın fotoğrafını çeksene ahaha çok kötü fikir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 %100 parlaklikla kor olursun ya =) ben sadece oyunlarda %100 yapiyor(d)um. aslinda orada bile %80 yetiyor fazlasiyla. internette gezinirken ve ofis bilgisayarimdaysa %15-25 arasi kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 monitoru nereden bagladın pc'ye ? bir de monitorun input menusunde input label secebiliyorsan "pc" sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 faceroll vga bağladım. diğerini bi kurcaliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yıl 2010 ve halen crt kullanan varmış vay anasını. direk olarak led monitör almış olman iyi olmuş, yakın zamanda standart olacak lcd'ler yerine. bu arada brightness 30, contrast 50 kullanıyorum ben. lcd'ler led'lere göre daha parlakmış tabii onun da etkisi var. 24 inç monitör çok gözü alıyor öteki türlü. yeni monitörün hayırlı olsun, güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 philips 109p4 var hala memnunum ben 1600*1200 85hz kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ne kadar LCD yerine LED monitör de olsa sonuçta TN panel, led olmasının çok farkedeceğini sanmıyorum ben... CRT'lerin yerini hiç bir şey tutmuyor azizim. Çok yer kaplamaları, ağır olmaları, gözü yormaları, 4x3 olmaları ve düşük çözünürlük sıkıntısı gibi bir sürü dertleri vardı belki ama en azından yukarıdan aşağıdan bakınca abuklaşmayan pırıl pırıl görüntüleri vardı. 1920x1440@85Hz bi CRT monitör olsa bir de bu fiyatlarda olsa ne güzel olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 deggial said: Ne kadar LCD yerine LED monitör de olsa sonuçta TN panel, led olmasının çok farkedeceğini sanmıyorum ben... CRT'lerin yerini hiç bir şey tutmuyor azizim. Çok yer kaplamaları, ağır olmaları, gözü yormaları, 4x3 olmaları ve düşük çözünürlük sıkıntısı gibi bir sürü dertleri vardı belki ama en azından yukarıdan aşağıdan bakınca abuklaşmayan pırıl pırıl görüntüleri vardı. 1920x1440@85Hz bi CRT monitör olsa bir de bu fiyatlarda olsa ne güzel olurdu aslında. ve kenarlarındaki yazılar okunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bende crt'de de lcd'de de yazılar okunuyordu gayet düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ampul kadar yakması (23W) ve 12 voltluk adaptörle çalışması beni benden aldı ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 led monitörler iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 yıl 2010 bende 4 aydır lcd kullanıyorum 22 inç samsung aldım. 12 yıldan sonra lcd ye geçtim, şimdi fena alıştım 17 inç crt de fln zor dayanıyorum çok dandik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 22 inch lcd den sonra 19 inch crt ye geçince uzun süre havuzda yüzdükten sonra okyanusta yüzüyormuşum hissi veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar