Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya ben monitör aldım ama

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Selam. CRT den kurtuldum 6 yıllıktı.
solmuştu ve bulanıktı.
iyi de oldu.

ama

http://www.pcmaniak.fr/images/Image/Moniteur%2022%20pouces/LG/E2240S%20PN.jpg
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd54572&categoryId=3002879

Oyunlarda falan mükemmel.
İnternette gezinirken yazıları okumakta zorlanıyorum saki. Zorlanma da değil de , bi gariplik hissediyorum gözümle.
msnde yazarken falan, paticiğin turuncusu garip hatta. ya da ben alıştım da şimdi ondan mu öyle
Win7 var.
Yazıların daha dolgun gözükmesi için napabilirim?
1920x1080 otomatik ayarladı bu?
çok mu fazla ayarlamış?
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

renk ve parlaklik ayarlarini manuel yapman gerekiyor, cogu monitorun default ayarlari cok kotu.

oynadım biraz, en sonunda gammayı 1 artırdım bu iyi ya dedim bıraktım

dasaaa said:

cleartype ile ilgili bişiler olabilir?

win7 nin setupunu çalıştırdım ben. hangisi daha iyi diye 4 ekran geldi. seçtim seçtim. çok değişmedi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

yıl 2010 ve halen crt kullanan varmış vay anasını.

direk olarak led monitör almış olman iyi olmuş, yakın zamanda standart olacak lcd'ler yerine.

bu arada brightness 30, contrast 50 kullanıyorum ben. lcd'ler led'lere göre daha parlakmış tabii onun da etkisi var. 24 inç monitör çok gözü alıyor öteki türlü.

yeni monitörün hayırlı olsun, güle güle kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar LCD yerine LED monitör de olsa sonuçta TN panel, led olmasının çok farkedeceğini sanmıyorum ben...

CRT'lerin yerini hiç bir şey tutmuyor azizim. Çok yer kaplamaları, ağır olmaları, gözü yormaları, 4x3 olmaları ve düşük çözünürlük sıkıntısı gibi bir sürü dertleri vardı belki ama en azından yukarıdan aşağıdan bakınca abuklaşmayan pırıl pırıl görüntüleri vardı. 1920x1440@85Hz bi CRT monitör olsa bir de bu fiyatlarda olsa ne güzel olurdu aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

deggial said:

Ne kadar LCD yerine LED monitör de olsa sonuçta TN panel, led olmasının çok farkedeceğini sanmıyorum ben...

CRT'lerin yerini hiç bir şey tutmuyor azizim. Çok yer kaplamaları, ağır olmaları, gözü yormaları, 4x3 olmaları ve düşük çözünürlük sıkıntısı gibi bir sürü dertleri vardı belki ama en azından yukarıdan aşağıdan bakınca abuklaşmayan pırıl pırıl görüntüleri vardı. 1920x1440@85Hz bi CRT monitör olsa bir de bu fiyatlarda olsa ne güzel olurdu aslında.

ve kenarlarındaki yazılar okunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...