Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bu uydunetin ping, lag olayları nasıl? kötü yanları filan var diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 freemaniacss said: çüş artık ebesinin şeysi.birde aklıma birşey takıldı,o verdiğiniz linkteki fiyatlara baktımda.1mbit sınırsız bağlantıya 32.48 denmiş,kalkıcağını belirtmiş,benimde sınırsız 1mbit hiç 33 lira ödemedim.sürekli 45-48 TL arası.8 mbit sınırsızada 64 lira denmiş.ama faturaya 99 diye geçiriyolar.bunlar vergi diye geçirilen ücretler olamaz herhalde,çünkü aylık ücret olarak belirtmiş.biz neden fazla ödüyoruz? o fiyatlara kdv ve özel iletişim vergisi dahil değil.Evet onlar vergi diye geçirilen ücretler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 blöff atıyolar türkiyede zilyon tane net cafe var eh verirsen adamların tekeline bu gibi durumlar yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Oce4n said: bu uydunetin ping, lag olayları nasıl? kötü yanları filan var diyolardı her zaman adsl den cok daha iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 fizban said: hiç aranızda uzun süreli sözleşme imzalamış olan yok mu ? sözleşme süresinin bitimine kadar gereğini yerine getirmeliler. 5.12. Teknolojik gelişmeler ve hukuki düzenlemelerden kaynaklanan nedenlerle, TTnet, ADSL HİZMETİ'ni ve bu HİZMET üzerinden verilen katma değerli servisleri uygulamaya almak, değişiklik yapmak, kaldırmak veya yenileme hakkına sahiptir. Bununla birlikte, TTnet'in, yetkili merciin belirlediği sınırlar içeirsinde kalmak kaydıyla, TARİFE'lerinde değişiklik yapma hakkı bulunmakta olup, TTnet, bu değişiklikleri yürürlüğe girmeden önce, ABONE'lerine duyuracaktır. Sözleşmeden bir madde. Benim burdan anladığım bu olayları denetleyen mercii kimse o izin verdikten sonra her şeyi yapabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 herkes uydunet e geçerse aynı hizmete devam edemezlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 fdsfaaasd 100mbit bağlantıya 100gb sınır, 2 saatte bitiyor hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bide adil kotayı hangi salak belirlemiş ya 100 mb ye 100gb olarak.25 gb kota nedir steam den oyun alanlar yandı.koy 300gb kota hadi 200 koy.bu sınır full dl cileri engeller zaten amacın buysa. bi yandan kotik bi yandan ttnet imanımız gevredi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 kablo da durum nedir? kaçış planımız nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 kablo güzel 4mbit sınırsız (sana bu kadar yeter abonesiz) 73 veriyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 galiba bu fiyat bi ara değişti 5mbit 69 lira falan diyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 5 mb'ye kadar sınırsız 69 TL oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 5MB'ye akdar ne demek? TTNet 5Mbiti mi? hani adı 5'te kendisi max 1-2 civarında geiziyor. adil kullanım falan var mı? limitli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 TTNet nasil yapar bir fikrim yok fakat Belcika'da abonesi oldugum servis saglayici da interneti Adil Kullanim Hedesi ile veriyordu. 10Mbit hiz icin 25GB kota vardi. Her ay 2-3 kat gecmeme ragmen birkez bile hizim dusmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 toplu tepki şart. önümüze sunulan her boka "ok sçs" demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bi önceki sayfaya link koydum gerçi ama gene koyim: "...tarife teklifine ilişkin kamuoyu görüşü alınması" diye bişiy. http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/Duyurular.htm#tar görüşleri sadece alıp izliyolarlarmı onu bilemicem gerçi, nasıl işlediğini vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Uydunet fena değil. Ben DHW'ye 2008'de üye olmuştum, nerdeyse her ay sorun çıkardığı için her ay yazıyodum oraya sorun var diye. Bi ara bu sorunlar acaip abardı, ben de 2008'den o zamana kadarki tüm sorunlarla ilgili mesajlarımın linklerini her ay için birer tane olmak üzere alıp adamlara gönderdim, o anki speedtest pingtest sonuçlarını falan gönderdim, bi de WOT döşedim, biraz da tehdit ettim düzeltmezseniz geçiyorum adsl'ye diye. 2 gün geçti, geçmedi, düzeldi internet. O günden beridir hiçbi sorunum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 KÜFÜR ETMEK İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Oce4n said: bi önceki sayfaya link koydum gerçi ama gene koyim: "...tarife teklifine ilişkin kamuoyu görüşü alınması" diye bişiy. http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/Duyurular.htm#tar görüşleri sadece alıp izliyolarlarmı onu bilemicem gerçi, nasıl işlediğini vs. ekşi sözlük'te gördüğüm bi yoruma katılmadan edemiyorum. bana daha çok "bak biz kamuoyuna sunduk, elimizden geleni yaptık" diyerekten yedirecekler gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 şu an imkanım olsa (oturduğumuz semtte kablolu tv için gerekli kutu yokmuş) bir dakka durmam aboneliğimi kapatır herhangi bir kablolu internete geçerim. tele dünya da hem kablolu tv geliyor hemde 2 megabit sınırsız internet. bu ne ya dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz nerdeyse bide kotalı diyorlar allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bacese Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 orospu çocukları +18 küfür var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Hacım ters olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ahha spoiler iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 yanlız şöyle bir durum da var, herkes uydunete geçerse sınırsız diye bu sefer uydunetin altyapısı kaldırmayıp onlarda bu sisteme geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Kablonet'le konuşmak lazım. Sanırım bizde vardır, 49 tl verdim 4 sene bilfiil her ay 1mbit sınırsıza, böyle olursa bende ilerlerim kablonete.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar