deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mapi sen mi kapadın yoksa stream problemi miydi? Map olmayınca pek bir anlamı kalmıyor izlemenin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 sebebini bilmiyorum daha önce olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 buldum sebebini. kusura bakmayın, livestreamin kısayolları ctrl1-2-3-4 . oyununkilerle çakışıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 guzel macti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 daha hiç izliyemedim hep kacırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 An itibariyle stream KAPALIDIR. Akşam bi daha açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 arkadaşlar stream adresim taşındı http://www.livestream.com/berzerger http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=berzerger artık burası. eskiden farklı olarak 1- artık yabancılar da geliyor. kanal hep full oluyor şu an için (50 kişi yani), kanalım verified olursa bu sorun kalkacak başvurdum bekliyorum. 2- streamler kaydediliyor live izleyemezseniz daha sonra aşağıdaki latest videos seçeneğinden eski kayıtları izleyebiliyorsunuz eskisiyle aynı olarak 1- hala noob diamond level bi streamdir o yüzden pro şeyler beklemeyin 2- bizim türk turnuvalarımızı hala burdan sunmaya devam edicem, yorumlu olarak. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 supersin desu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epack Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yürü be desu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Özellikle yine yorumlu yayınları bekliyorum. Herşey için çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Türkiye'de sc2 adına yapılmış en büyük organizasyon olan IEM Türkiye elemelerini finallere kadar replaylerden sunucam (maçlar oynandıkça) ilk turlarda observera izin olmadığı için maçlarda sunum olmayacak. Ama replayler düştükçe ben size yorumlu anlatmaya çalışacağım. http://www.livestream.com/berzerger bu adreste bulursunuz izlemek isterseniz. tabi öncelikle ilk maçların bitmesini beklicez ki replayleri alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 link verememişsin abi izlicektim :/ ne zamana düşer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://www.livestream.com/berzerger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 nezle filan mı oldun yahu :) sesin kötü geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Desu said: http://www.livestream.com/berzerger evet nezle olmus biraz. acin izleyinnn zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 evet hastayı kusura bakmayın :) sürekli tekrarlıyorumhastayım kusura bakmayın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Stream neden bu kadar takılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ben gayet net akıyor stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 stream takılmıyor ya. sorun sizde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bende de baya takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Abi takılma netten olsa tamam da, mesela ses geliyor, görüntü takılıyor vs. Bu arada tunca sugosuyu yenmiş repte sanırım ama yanlış anlamadıysam esl kayıtları bu ve esl sitesinde sugosu üst tura çıkmış gibi görünüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 stream an itibariyle AÇIKTIR. not: turnuva değil kendi oyunumun streami 3v3 atıyoruz daha onra 1v1 e geçerim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 salla 3v3 ü de 1v1 at be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bu akşam LombaK Cup No:2 streami yapıcam turnuvanın stream adresi: (en son IEM final maçındaki takılma skandalından sonra adresi değiştirdim) http://www.ustream.tv/channel/berzerger turnuva başlayınca brackettan maç bakıp birine atlicaz. saat 8-9 gibi başlar öyle kesin bi saat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar