Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 http://www.bocek-ilaclama.gen.tr/resim/oryantal-hamam-bocegi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 asıl nefes alıp verenler var deli oluyorum onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 http://www.fareilaclama.net/images/hamam_bocegi2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 insanın şapırdatarak yemek yemesinden daha kötü bişey varsa oda şapırdatarak yerken burnundan aldığın nefesin ıslığa dönüşmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Helcaraxe said: http://www.bocek-ilaclama.gen.tr/resim/oryantal-hamam-bocegi.jpg senin a n a n u a v r a d ı n ı niye böyle bişey yaptın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ben yemek yerken burnumdan baloncuk çıkarıyorum. Duzlu duzlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hadi bu topakta iğrençleşmenin sınırlarını zorlayın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 vanille böcekten mi korkuyor yoksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 vaniLLe said: deliriyorum. agzinizin ortasina söyle gelisine vurasim geliyor. ekmegi tutup zibaaauuwn diye yapistirmak istiyorum. ama tutuyorum kendimi. tuvalet pompasi gibi niye yemek yiyonuz ya. vaniLLe said: kes lan sofra adabi diye birsey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ekmegin bocek fobisi var, goruldu, onaylandi, saldirin beyler. O degil biz yemek yerken pederle sapirdatma ritueli yapiyoruz adeta, polifonik osuruktan daha mukemmel birsey varsa 2 kisinin sapirdatmasidir o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 delir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 şunu evde görsem şehirden taşınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 evde belki yoktur ama yaşadığın apartmanda kesin vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 geçen gün mutfak tezgahında yakaladım aynısını. ilaç da yoktu üzerine oda spreyi parfüm falan bastım. sonra cifi bastım. peçeteyle aldım sıktım öldürdüm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 nerede yaşıyorsunuz lan? bizde anca ya karıncadır (ki onlarda küste gelmiyorlar) ya da güve kelebeğidir.. evnizde yaratık beslemeyi nasıl başarıyorsuznu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 izmirde nedense cok fantastik bocekler var, amazon ormanlarindan kacmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bende şuan oturduğum evde 1 yıldan fazla oldu oturuyorum ki en alt kat bahçeyle iç içeyiz ama sadece örümcek gördüm evde karınca bile gelmedi. birde arada yeni yavrular var bizim balkonda takılıyorlar kediler açık camdan içeri giriyorlar geçen vik vik vik ciyaklıyor deli oldum sabah 5te aradım aradım buldum bulaşık makinasının arkasına saklanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 süt ver kedilere yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 mmm. zaten hepimiz farkinda olmadan uykuda, ya da aldigimiz o mamüllerin icinde; birlikte kavrulmus örümcek, böcek türü seyler yiyoruzdur, arastirmalar da öle gösteriyo. örümcegin, karincanin, cekirgenin falan protein degerleri de kuzu etinden sigir etinden neyin daha yüksek zaten. o degil de yaslilar ve takma dis kullananlar yapabilir de size noluyo lan. cocuklugunuza inmek lazim. adab-i muaseretden yoksun insanlar =/ bi keresinde veledkene, kuzenim o kadar felaket agzini sapirdatiyodu ki, dayanamadim artik YA MERIH ABI YETER SAPIRDATMA! dedim. sonra terbiyesiz olan ben oldum. bisey de diyemiyorsunuz, rencide oluyolar. ah kiyamams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ben de katlanamam ağız şapırdatılmasına. babam bile yapsa kalkar giderim o masadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 severim http://www.zaferilaclama.com/images/karinca3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 saanelan, sana mı sorucaz neremizi şapırdatıcamızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ahmet Kaya - Kafama Sikar Giderim'de bu soruna cok güzel deginmis bence.. Artık seninle duramam Bu akşam çıkar giderim Hesabım kalsın mahşere Elimi yıkar giderim Sen zahmet etme yerinden Gürültü yapmam derinden Parmaklarımın üzerinden Su gibi akar giderim Artık sürersin bir sefa Ne cismim kaldı ne cefa Şikayet etmem bu defa Dişimi sıkar giderim Bozar mı sandın acılar Belaya atlar giderim Kurşun gibi mavzer gibi Dağ gibi patlar giderim Kaybetsem bile herşeyi Bu aşkı yırtar giderim Sinsice olmaz gidişim Kapıyı çarpar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar