Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 insanoglu olarak kıçımız kocaman kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 dasaaa said: verdik hacım cevabı biz.. suya girin siz yine ama hobi olarak girin, temizlik olarak girin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Abi 20 kilo gövde 60 kilo göt bacak mı insan şimdi ya yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 niye olmasın ki upper torso 20 kilo? http://en.wikipedia.org/wiki/Human_skeleton "In an adult, the skeleton comprises around 14% of the total body weight,[1] and half of this weight is water." yani 65kg'lik tüm vücut ağırlığımızın 10 kilo kadarı kemikmiş, bu 10kilonun 5'i de kemik içinde suymuş. http://books.google.com.au/books?id=SUqWUXGx5wQC&pg=PA302&dq=Segment+Properties+(Tables+A.2.2+and+A.2.3)&ei=8dWnSrPsJZvQNPPskZwK#v=onepage&q=Segment%20Properties%20(Tables%20A.2.2%20and%20A.2.3)&f=false bu dökümanda %48.3'ümüz trunk, %7.1'imiz head and neck, %10.5'imiz thigh, %4.5'imiz shank, %1.5'imiz foot, %3.3'imiz upper arm, %1.9 forearm, %0.6'ımız hand imiş. torso, yani trunk, 65 kiloluk biri için 31 kiloluk bişi oluyor. upper torso yarı yarıya desek bile 15 kilo oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Neyini tartışıyorsunuz ya, gayet saçma birşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hayat saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Sen de saçmasın Bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 okuyamayan nesile aşina değilim aslında. fazla kalmadı bunlardan. bazen işte bi teyze falan geliyor, evladım "ben bu adrese gideceğim" diye.. her neyse, daha ilginç olanı ise okuyan ama arada data loss olanı.. dasaaa said: ama upper o sadece.. 20 falan da alt kısmı çekiyor torso'nun. kalanı bacak, kol, kafa.. torso: gövde.. upper üst demek. üst demişken bunun bir de altı var demek oluyor bu genelde.. lower torso oluyor birleştirince bu iki kelimeyi. upper torso 17kg. lower torso ise yani barsaklar, mide, karaciğer, böbrekler vs içeren yani organlarımızı içeren kısım biraz daha ağır çekiyor haliyle. 23kg.. ayaklar ve bacaklar neredeyse 25kg çekiyor.. susam sokağı gibi.. torso: gövde upper: üst kısımısı, yukarısısısıs lower: alt kısmısısdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bu arada bize gerekli olan tam poponun üst tarafından itibarendi. Bel ve üstü anlayacağınız. Bu kadar tartışılmaya değecek birşey bile değil yahu, kırmayın birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 zaten ölesine yazdım ben.. hava sıcak ya şimdi millet takılacak yer arıyor :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Pyro said: Sen de saçmasın Bonec. sen varken bize düşmez saçma olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Çelik ayna bekliyordum ben senden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 şimdi konuyu saçmayım diyorum ama bu ne projesiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 adam göğsü için yaptığınız tartışmalar bak. topiğin ilk hali memeliydi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 dasaaa said: zaten ölesine yazdım ben.. hava sıcak ya şimdi millet takılacak yer arıyor :D lol Baya ciddi ciddi anlatmaya kastın sandım ben de öyle açıklamalarla girince de ondan söyleyeyim dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 dasaaa said: şimdi konuyu saçmayım diyorum ama bu ne projesiydi? Masaj koltuğu tasarımı, makina tasarımı dersi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 senin okul bitmez olm kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar