Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Arkadaşlar hepiniz biliyosunuz bunca MMO'dan türkler beraber oynayamaz bende biliyorum ama bu inancı yıkmaya niyet ettik ha elimizdede patlayabilir o ayrı:=) neyse söylemek istediğim Dest tarafındaki türk arkadaşları bi çatı altında toplayalım diyoruz yani bu sadece türk guildi olur veya internasyonal guild olur biz o guildin içinde bi guild gibi oluruz kendi aramızda.Arkadaşlarla konuştuk önce bi ilgilenenlerin sayısını öğrenmek gerektiğine karar verdik.Bizimle beraber olmak isteyenler bu konu altında belirtirlerse sevinirim. Bu arada belirtmekte fayda var elimizde hali hazırda rank 40 boş türk guildimiz mevcut.Bizim istedğimiz beraber oynamak,öyle gruplaşma felan zaten olmaz biz zaten aynı guilddeyiz arkadaş çevresi olarak.Tanıdığım bu oyunu oynayanlarda evli,çoluk çocuk sahibi,olgun insanlar o yönden bi çekinceniz olmasın:)
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 demin saydık serdarla 11 kişi civarı oluyoruz tanıdıklarla ki daha bi sürü tanımadığımız kişide var bişiler olacak gibi bakalım:)
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hadi bakalım hayırlısı inşallah guild wbler çıkarırsınızda rg üstünüzden gecer :P
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Rg her türlü üstümüzden geçiyor sorun deil alıştık artık:)Ama puglar korksun bizden sayımız artıyor,destro zerge karışmayan bi delikanlı wb geliyor bilmiyorum artık:D Serverdaki bütün güçlü kollara ve keskin kılıçlara ihtiyacımız var:) (AOC trailer) :)
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Destekliyorum.Smale scale'e her zaman saygım vardır:)Bunu türk guildi olarak değil zaten daha önceden beraber oynayan insanların bir guild çatısı altında toplanması diyebiliriz bence.Bu yüzden patlama şansı daha az gibime geliyor.Hayırlı olsun:)
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 teşekkürler umarım sayımız dahada artar hep beraber eğleniriz:)
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 order karakterlerimi mi silicem simdi yaa nerden cikardiniz bu isi ? :)
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 order tarafından oyuncu alabilirsek ne mutlu bize:D
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 türk oyuncular baya azaldı son zamanlar aslen, yeni oyuncular varsa da ben bilmiyorum. umarım tutar guildiniz. =)
DasDa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Oyun hakkında çok bilgi sahibi değilim, ama 31 choppamı kabul ederseniz benide sayın.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 trathias said: hadi bakalım hayırlısı inşallah guild wbler çıkarırsınızda rg üstünüzden gecer :P tek kişi gezmek en büyük savunma rg'ye karşı, "BIRAKIN ŞU ADAMI KOVALAMAYIN" diye talimat var devamlı ahah arkadaşlara başarılar dilerim, isim belli olursa başlığı değiştiririm o zaman.
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 DasDa said: Oyun hakkında çok bilgi sahibi değilim, ama 31 choppamı kabul ederseniz benide sayın. level farketmez 1-2 güne halledicez zaten :)
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Marl0_on said: türk oyuncular baya azaldı son zamanlar aslen, yeni oyuncular varsa da ben bilmiyorum. umarım tutar guildiniz. =) eskilerde azalma var ama yeni oyuncular baya arttı gibi:)bende umarım:) @Sam teşekkürler,1-2 güne halledicez inşlallah herşeyi bakalım :)
HaciSerdar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Her yeni oluşum gibi bu da heyecan veriyor tabi bize. Ama Türk guildi her zaman dramalara mekan olmuş bir olaydır. Bu düşünceden bir nebze olsun hem kendimizi hem sizi sıyırıp elimizden geldiğince birşeyler yapalım istemekteyiz. Sayıya göre ya yeni guild açalım ya da mevcut bir guildin bünyesinde bütün Türk arkadaşları toplayalım diyoruz. Yine kararı hep beraber verip uygulamayı düşünmekteyiz :) Unnamed guildi şimdiye kadar bütün Türk oyunculara kucak açtı. Gerekirse beraber oynamak isteyen herkesi oraya davet edebiliriz. Baktık sayımız çok :) neden kendi oluşumumuz olmasın. Muhabbetle :)
butti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ben de aranizda olmaktan buyuk mutluluk duyarim. Oglum da ayni sekilde katilmak ister. Ne yapmamiz gerekiyor bu olusum icin?
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bugün,en geç yarın bi karar alıcaz yeni guildmi açalım yoksa mevcut bi guildin içindemi işleyelim diye.Nickinizi yazarsanız biz size ulaşırız oyundan:)
Roycolt Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Readjan said: Kalbim sizinle:P O kadar oyuna salla bize oyunu bıraktır sonra kalbini ver ayıp lan !
Roycolt Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 tabi lan %60 hemde bissürüde rested var ooh asdgfasfd
Öne çıkan mesajlar