Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn (Dest) Türk Oluşumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar hepiniz biliyosunuz bunca MMO'dan türkler beraber oynayamaz bende biliyorum ama bu inancı yıkmaya niyet ettik ha elimizdede patlayabilir o ayrı:=) neyse söylemek istediğim Dest tarafındaki türk arkadaşları bi çatı altında toplayalım diyoruz yani bu sadece türk guildi olur veya internasyonal guild olur biz o guildin içinde bi guild gibi oluruz kendi aramızda.Arkadaşlarla konuştuk önce bi ilgilenenlerin sayısını öğrenmek gerektiğine karar verdik.Bizimle beraber olmak isteyenler bu konu altında belirtirlerse sevinirim.

Bu arada belirtmekte fayda var elimizde hali hazırda rank 40 boş türk guildimiz mevcut.Bizim istedğimiz beraber oynamak,öyle gruplaşma felan zaten olmaz biz zaten aynı guilddeyiz arkadaş çevresi olarak.Tanıdığım bu oyunu oynayanlarda evli,çoluk çocuk sahibi,olgun insanlar o yönden bi çekinceniz olmasın:)
Mesaj tarihi:
Rg her türlü üstümüzden geçiyor sorun deil alıştık artık:)Ama puglar korksun bizden sayımız artıyor,destro zerge karışmayan bi delikanlı wb geliyor bilmiyorum artık:D

Serverdaki bütün güçlü kollara ve keskin kılıçlara ihtiyacımız var:) (AOC trailer) :)
Mesaj tarihi:
Destekliyorum.Smale scale'e her zaman saygım vardır:)Bunu türk guildi olarak değil zaten daha önceden beraber oynayan insanların bir guild çatısı altında toplanması diyebiliriz bence.Bu yüzden patlama şansı daha az gibime geliyor.Hayırlı olsun:)
Mesaj tarihi:
trathias said:

hadi bakalım hayırlısı inşallah guild wbler çıkarırsınızda rg üstünüzden gecer :P

tek kişi gezmek en büyük savunma rg'ye karşı, "BIRAKIN ŞU ADAMI KOVALAMAYIN" diye talimat var devamlı ahah

arkadaşlara başarılar dilerim, isim belli olursa başlığı değiştiririm o zaman.
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

türk oyuncular baya azaldı son zamanlar aslen, yeni oyuncular varsa da ben bilmiyorum.

umarım tutar guildiniz. =)

eskilerde azalma var ama yeni oyuncular baya arttı gibi:)bende umarım:)

@Sam teşekkürler,1-2 güne halledicez inşlallah herşeyi bakalım :)
Mesaj tarihi:
Her yeni oluşum gibi bu da heyecan veriyor tabi bize. Ama Türk guildi her zaman dramalara mekan olmuş bir olaydır. Bu düşünceden bir nebze olsun hem kendimizi hem sizi sıyırıp elimizden geldiğince birşeyler yapalım istemekteyiz. Sayıya göre ya yeni guild açalım ya da mevcut bir guildin bünyesinde bütün Türk arkadaşları toplayalım diyoruz.

Yine kararı hep beraber verip uygulamayı düşünmekteyiz :)

Unnamed guildi şimdiye kadar bütün Türk oyunculara kucak açtı. Gerekirse beraber oynamak isteyen herkesi oraya davet edebiliriz.

Baktık sayımız çok :) neden kendi oluşumumuz olmasın.

Muhabbetle :)
Mesaj tarihi:
bugün,en geç yarın bi karar alıcaz yeni guildmi açalım yoksa mevcut bi guildin içindemi işleyelim diye.Nickinizi yazarsanız biz size ulaşırız oyundan:)
  • Yeni Oluştur...