Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 BiTcH_oFBaT said: Sex on the pitch! ernsti koydun mu orta sahaya efsane olck üzülmez aranıyor ama :) ismail çok cırt bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bittus said: bu yorumcu kim ya? çok itici geldi bana turgay demir fotomac yazari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ama kazma olmayan bi forvet lazım size. O da gelse tadından yenmez takım olursunuz, maçlarınızı kaçırmam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 nileppezdel said: Ama kazma olmayan bi forvet lazım size. O da gelse tadından yenmez takım olursunuz, maçlarınızı kaçırmam valla salı burda nasipse forma beklerken bugün vormalar çıktı nasipse siyah formanın içinde birini görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 formayı giydiklerine göre salı günü görcez inş forvetimizi :) ben bile forma alacam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bittus said: bu yorumcu kim ya? çok itici geldi bana atv'nin leşin leşi yorumcuları işte biri fotomaçtan falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 http://www.partievi.org/dosya/solmenu/20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bobo yorumcuyu dövmeye devam ediyor 3 kişini arasından pas attı devamında kosup 3 kişinin arasından topu aldı bide adam hala bobo söle böle dior boboya uzanan eller kırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Forma salı satışa çıkçak felan dediler ama bana mantıklı gelmiyor, sonuçta bugün giydiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hilbert ile ekrem daha iyi olmuş sağda. aynı dili konuşmalarının da avantajı olsa gerek. quaresma formaya alışmış çok da güzel olmuş. guti de paslarıyla takımı pozisyona sokuyo. ferrari ve zapo da başarılı. fink ve ismail sönük kaldılar. kısaca maaşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 buarada bu kaleci nerden cıktı yahu piyango oldu valla hehe gs kaleci sıkıntısı cekerken bize her yerden kaleci akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 devre arasında bile çimleri suluyorlar neden yapıyorlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 oldun said: buarada bu kaleci nerden cıktı yahu piyango oldu valla hehe gs kaleci sıkıntısı cekerken bize her yerden kaleci akıyor abi bu cenki rüştü aldırdı beşiktaşa kesin alın gelecek var dedi hakketten varmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Darksun said: Forma salı satışa çıkçak felan dediler ama bana mantıklı gelmiyor, sonuçta bugün giydiler işte. formayı forvet tanıtacak :) daha doğrusu forvet salı günü gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ii kalede sıkıntı cıkmaz artık sakatlık bile olsa yedek bile iyiymiş (belki daha iyi bilemicem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 knox said: guti topla buluştuğun da alkışlıyorlar müthiş bir duygu :D Yuhluyolar yav köylüler ne alkışı .. Bu arada forma ne yakışmış gutiye yaaaa :):):) Q7 bugün pek çalım atamadı 2. yarı oda başlarsa dadından yenmez maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 BJK iyi oynamıyo ki? İsmail neden tutuk anlamadım, artık formayı almaları lazım Delinho'dan İsmail ve Rıdvan'ın. Hilbert de iyi gelmedi bana. Ernst-Necip-Guti'den kurulu ortasaha çok daha iyi oynar tabi. Sola q7, sağa nihat'ı koyunca 4-3-3 kadro çıkıyo yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 refleks bakımından ezer cenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 nihat o kaçırdığı golden sonra gözümden feci düştü ağalar. guti ve q7 çok iyi hakkat. kıskandım bi fenerli olarak. fink çok feci. hilbert ise biraz bitiricilik çalışmalı. defansınız ile ilk yarım saat aksadı epey. onun dışında güzel bir takım kurmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Reyna said: knox said: guti topla buluştuğun da alkışlıyorlar müthiş bir duygu :D Yuhluyolar yav köylüler ne alkışı .. Bu arada forma ne yakışmış gutiye yaaaa :):):) Q7 bugün pek çalım atamadı 2. yarı oda başlarsa dadından yenmez maç :) alkışlayan da var ıslıklayan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 knox said: refleks bakımından ezer cenk abi dikkat edin bizim kalecilerin ayakları bile iyi perşembe günü hakan bugün cenk ayakları ile %100luk golleri kurtardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 İkinci Lincoln vakası olur Quaresma, dalga geçiyor adam geçerken. Sivrilen adamı taşlama mantığı işler Türk basınında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Yerli Puyol mu girdi oyuna, ben mi yanlış gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ersan saçlarımı boyatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Terleyince saçlar indi ve siyah oldu, yoksa Puyol'a benzetmeye çalışıyo gibi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar