Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 "All your base are belong to us" derken çekilmiş foto o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 sabah gözlerini açıyorsun,çok güzel bir günün başlangıcı.Kafanı yatağın diğer yanına bir çeviriyorsun; [spo][/spo] %99 kriz geçiririm. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:26 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 vanille repini verdim arkadaşım emeğine sağlık =))) sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 iyice soğudum ben denizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Burdakileri görme ihtimalimiz ne yazık ki yok. %95i bizim ömür boyu dalamayacağımız gidemeyeceğimiz derinlikilerde yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya fikir değiştirirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ya oldukları yerde kalsalar yine iyi, ne güzel denizin 3000 metre dibinde yaşasınlar, bana ne? Ama ipini koparan gidiyo çıkartıyo bunları, biz de görüyoruz Bilmek yeter yaa suda böyle yaratıklar var. Felaket bişey Bilmesem neyinden korkucam yani ama bilince iş değişiyo işte=) Cehalet mutluluktur lafını şimdi daha iyi anlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bunu ağzının içindeki kendisine mi ait? [spo] [/spo] [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:04 tarihinde, Yenerk85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bence yutmuş onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 dişleri insan dişi gibi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 pokemon lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 amazonda üre kokusunu takip edip penis içine giren ve orada pullarını açan bi balık var.. yarına youtube videosunu koyarım veya siz bakarsınız.. aslında balık diğer balıkların solungaçlarına yapışıyormuş.. ancak bazen hedefi şaşırabiliyor! kısaca prezo takmak için bir sebep daha çıktı: amazonda yüzerken takın! başına diil evladım.. bone değil o.. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 i herd you liek mudkip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ehm..efenim bir su ürünleri ögrencisi olarak ordaki 2 tane balıgın ulkemiz sularındada bulundugunu soliyim :) draven in koydugu 2.resimdeki kopek balıgı ( latince ismi= Oxynotus centrina, ) labaratuardaki resmi [spo] [/spo] digeride darkriderın spoiler yaptıgı (latince ismi= Chimaera monstrosa ) lab. resmi [spo][/spo] (ps=önlük kısaydı biliyorum arkadasın önlüğü önlüksüz almıyolardı lab ortamına :P ) [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:59 tarihinde, Shimone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 artık nah girerim denize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 yalnız simdi farkettim aç karna pek farkedememişim :) 2.resimdeki tam olarak aynısı degil ama sonucta o familyadan bi tür :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Chemical'in koydugu resimdeki baligin beyazini gördüm akvaryumda ben, cok tatli birsey. hastasi oldum:) Gözleri ve o antenimsi seyleri daha bir turuncuydu yalniz. Semender-balik karisimi oluyo bu sanirim? Bu arada madem bi su ürünleri ögrencisi bulduk, sorayim. Adi ne bu baligin? Oxl'lu birseydi hatirladigima göre. said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 (bkz: daha o konuyu işlemedik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bence direkt olarak semender oluyo bu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 @Chemical Post ettiğin canlı bir derin deniz canlısı değil.Sürüngen ve balık özellikleri de taşıyan bir amfibi mozaik canlı ve tatlı sularda yaşıyor.Adı Axolotl. (Küçükken hep bundan bir tane besleyesim gelmiştir , uhde kaldı içimde) http://www.turkiyemforum.com/91397-mesaj35.html edit : Güney Amerikalı bir bilimadamı bunların genetik özellikleriyle oynayarak deneysel bir canlı oluşturmuştu.Larvaları balık yemi gibi kuru kapsüller gibi oluyor ama suya attığınızda hayata dönüyor , adeta mikrop hızıyla ürüyorlar.Buradaki bir pet shop bir ara onlardan getirmişti. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 21:46 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 21:46 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 dişleri insangibin olan bazı balıklar var geçtiğimiz aylarda da baya bi çıkmıştı haberlerde neyin felanda. mesela yunuslarında doğmadan önce gelişim aşamasında bacakları çıkıyor sora doğum yaklaştıkca ufalıp küçülüyor 2 parça bağlantısız kemik kalıyor omurgadan bağımsız. nie acep :P. hepimiz denizden çıktık balığız aslında ırk olarak :) chemical ın resimden de murlock ların sallama olmadığını örenmiş olduk ayrıca lol. denizle alakam sadece yemek kısmıyla ilgili neyseki ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ehehe gormedik biz daha o konuyu :P :P ama akuma yazmıs meksida yasayan bi su semendiri(miş) :) bize daha turkiyedekileri gosteriyolar o kadar uzaga gidemedik daha :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bu hayvanlar sığı yerlerde yaşa ne eğlenceli olurdu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bunların yaşama amacı nedir yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar